Last news in Fakti

4 Ноември, 2017 13:21 2 122 2

МЕСОМАНИЯ събира месопреработвателната промишленост в Интер Експо Център

  • иец-
  • изложение-
  • месо
МЕСОМАНИЯ събира месопреработвателната промишленост в Интер Експо Център - 1

От 8 до 11 ноември най-голямото бизнес събитие в София – изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, ще съберат на едно място хранително-вкусовия бранш в залите на Интер Експо Център.

Иновативни технологии и решения

Изложението МЕСОМАНИЯ ще покаже най-добрата система за смилане на месо от Швейцария, нова система сушилня за сушене на сурово-сушени продукти от Италия и малка квалитетна техника за малки цехове от Валенсия, Испания.

Следвайки нарастващия спектър от индустрии за клиентите от цял ​​свят, японска корпорация успешно разчупи стандартната рамка и непрекъснато създава нови решения и новаторски продукти. Високопроизводителна претегляща и принтираща система DPS 5600 за предварително опаковани продукти с редуцирано работно натоварване и лесно и опростено опериране, с възможност за намален разход на етикета ще бъде представена на изложението.

Машина за опаковане на хранителни продукти в тарелки TSM 101-R. Машината за термоспояване е особено подходяща за ползване в гастрономи, малки заведения за хранене и др., тъй като тя обединява няколко фактора, като ниски разходи, функционалност и качество на продукта. Изключително практична и лесна за употреба за тарелки с максимални размери 205 мм х 150 мм х H 100 мм.

Професионалното кухненско оборудване също ще бъде представено на МЕСОМАНИЯ. CASTA е уред, който развива алтернативен и креативен начин за производството на сладолед. Продуктът се произвежда благодарение на специална охлаждаща плоча, а приготовлението на сладолед, започвайки от фазата „течна смес“, се превръща в истинско творческо предизвикателство. Със своята насоченост към различни типове клиенти, тази плоча може лесно да се използва както в хотели и ресторанти от най-висок клас, така и в малки и големи магазинчета за сладолед и гурме-кафенета.

Машини за опаковане и брандиране на продукти

Ново иновативно решение за опаковане на единични, група продукти или за формиране на промоционални единици. Машините са подходящи за всички хранителни продукти, за опаковане на меса и месни продукти, колабаси, слайс меса, полуфабрикати, рибни и морски продукти, консерви, тестени изделия, плодове, зеленчуци. Машините имат възможност за вграждане в автоматични производствени или опаковъчни линии. Бързи и надеждни с висока производителност. Технологията е изключително чиста - без дим и мирис, благодарение на системата "Ultra Clean Seal", щадяща околната среда. Към машините могат да бъдат монтирани принтер устройства за създаване на баркод или допълнителна променлива информация.

Най-усъвършенстваният преносим газ-анализатор на пазара

Новият CheckPoint 3 е най-усъвършенстваният преносим газ-анализатор на пазара, служещ за проверка на нивата на O2 и СО2 в опаковки с модифицирана атмосфера (МАР). Дълготрайният сензор на CheckPoint 3 осигурява най-високата прецизност за преносим анализатор, правейки процеса на опаковане по-надежден.

Мотокарите са незаменим помощник за всеки в бранша

Най-новите модели мотокари, електрокари и складови машини ще са сред експонатите и тази година. Комбинацията от висококачествени компоненти и модерни производствени технологии правят машините надеждни и ефективни.

Накъде без каси за съхранение и транспортиране на готовата продукция?

Сгъваемите каси - удобство и ефективност. Те са подходящи за съхранение на редица хранителни продукти, изискващи добра вентилация или охлаждане. Касите са с хигиенни опаковки с гладки вътрешни стени, които предпазват продукцията от нараняване. Спестявате до 85% от складовото пространство при съхранение в сгънато положение. Друго решение за оптимизиране на складови пространства са сгъваемите бокс палети - съвременно, интелигентно и достъпно решение при логистика и съхранение в ограничени площи. На МЕСОМАНИЯ ще бъдат представени и модели бокс палети с колела, които значително улесняват процеса на работа и намират приложение в хранително-вкусовата индустрия.

Роботизираната автоматична система за етикетиране,
верификация и сортиране на продукти

Роботизираната автоматична система за етикетиране, верификация и сортиране на продукти, ще бъде представена с помощта на робота Начи. По време на изложението ще имате възможността детайлно да разгледате индустриалните баркод принтери, които се отличават с иновативни технологии и полезни решения.

МЕСОМАНИЯ ще разкрие услугите на фирми, които се занимават с топъл печат, вграждане на оптични елементи за защита, както и уникални възможности за съчетаване на опаковъчни решения с холографски продукти за сигурност и автентичност на крайното изделие.

Високо технологични системи за измиване и дезинфекция на ръце

Всички посетители на изложението ще имат възможността да видят професионални и модерни решения за почистване и дезинфекция, насочени към сферата на хранително-вкусова индустрия, хотели и ресторанти, кетъринги и обектите за обществено хранене. За първи път в България в дните на изложението ще се представят високотехнологични системи за измиване и дезинфекция на ръце.

Край на вредните микроорганизми

Интересен продукт, който инженерите са произвели и ще може да се види на МЕСОМАНИЯ, е гъвкавото и невидимо керамично покритие, отблъскващо микроорганизмите. Продуктът променя типичните характеристики на повърхността, което не позволява почти никакво придържане на микроорганизми. Molybsan генерира неподходяща среда, която лишава микроорганизмите от влага и храна. Независимо от вида на повърхността се постига много естествена и висока степен на смъртност сред микроорганизмите. Всичко това се получава, без да се използват биоциди и едновременно с това се създават най-добри условия за перфектна хигиена в хранително-вкусовата промишленост.

Всички новости за изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ следете в сайта - http://food-exhibitions.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рав4 за нови дюзи

    2 0 Отговор
    Даже щели да покажат салам от месо, ама май само на снимка.
  • 2 е браво

    1 0 Отговор
    а това,че българското месо е бъкано с антибиотици и не знам какво си още?