Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 09:11 7 099

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Архитектурни и инвестиционни компании са сред тазседмичните работодатели, които търсят нови попълнения в редиците си. Дългогодишни и утвърдени фирми, работещи в сферата на спедиторската дейност и продажбата на офис консумативи също предлагат работни места.

FAHR-ZEIT Personalleasing GmbH & Co. KG

ТОП работодатели на седмицата

Частна немска фирма за набиране на работници в цяла Германия, специализирана само за професионални шофьори. На своите служители предлага постоянен договор на пълен работен ден, почасово заплащане по тарифа, командировъчни, пътни, ваканционни и коледни, гарантиран свободен уикенд, гарантирано постоянно работно време. Търси шофьори за различни сфери на работа, които да имат шофьорска книжка С/СЕ с код 95 /професионална компетентност/, основни познания по немски език, отговорно и сериозно отношение към работата, готовност за живеене и работа в Германия.

Вижте свободните позиции на FAHR-ZEIT Personalleasing GmbH & Co. KG

Office 1 Superstor

ТОП работодатели на седмицата

Международна търговска марка е специализирана в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 22 страни по света. Днес във веригата магазини работят над 700 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

Вижте свободните позиции на Office 1 Superstor

Еконт Експрес ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в куриерския бизнес, част от транспортно-логистична група Еконт с 20 години присъствие на пазара. Еконт Експрес управлява клонова мрежа от над 590 точки за обслужване на клиенти в България със силен екип от близо 3000 професионалисти. Развиваме се непрекъснато, като търсим нови знания и тренираме, за да сме все по-полезни.

Вижте свободните позиции на ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

Иво Петров Архитекти OOД

ТОП работодатели на седмицата

IPA е утвърдена архитектурна компания с дългогодишен опит в проектирането. Основана през 1990 г. с амбицията да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради – от градоустройствени разработки, през инвестиционно проектиране във всички проектни фази, до интериорен дизайн и обзавеждане. Мисията ни е да осъществяваме идеи чрез креативност и позитивно отношение, в хармонична среда, с ясна визия за бъдещето. Вярваме, че всеки член на екипа е значим! Нашата репутация е на лидер в индустрията, стабилен партньор с награждавани проекти и решения, служителите ни са реализирани и удовлетворени.

Вижте свободните позиции на Иво Петров Архитекти OOД

Сапир България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща фирма в производството и дистрибуцията на домакински уреди, кухненски съдове и прибори за бита.

Вижте свободните позиции на Сапир България ООД

O.S.R.

ТОП работодатели на седмицата

Една от водещите компании в строителните, железопътни и инжинерни индустрии в Обединеното кралство. Ние сме в състояние да предоставим на клиентите си от цял свят пълен, работещ екип по всеки проект. Тъй като строителният пазар е сфера с постоянни промени , нашият динамичен подход е ефективен и придава стойност на нашите клиенти. Ние постоянно създаваме нови работни практики, за да ръководим високопрофилни работни места в цяла Великобритания.

Вижте свободните позиции на O.S.R.

Mobile Systems Ltd

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водещ доставчик на мобилни и бизнес приложения с над 15 години опит в сектора. Обслужва над 300 милиона индивидуални и корпоративни клиенти в 195 държави. Компанията предлага позиции на хора, които търсят динамична среда на работа.

Вижте свободните позиции на Mobile Systems Ltd

Бизнес Услуги и Технологии ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е сред известните иновативни доставчици на решения. Разработват и прилагат решения в конкретен сектор, който изцяло отговаря на нуждите на и бизнес процесите на различните пазари. Решенията на компанията са насочени към промишлеността, търговията на дребно и едро, производството и професионалните услуги. Всички решения се разработват в тясно сътрудничество с клиентите.

Вижте свободните позиции на Бизнес Услуги и Технологии ООД

АЙ ТИ СОФТ ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е изградена от амбициозни и опитни IT специалисти - програмисти и уеб дизайнери, доказали качествата си със забележителни креативни и иновативни решения. Екипът има дългогодишен опит в изработката, както на уеб сайтове, така и в изграждане на сериозни корпоративни системи за управление на бизнеса. Основната дейност на „Ай Ти Софт“ ЕООД е съсредоточена в проектиране, имплементиране, внедряване и поддръжка на специализиран софтуер за застрахователни компании, лизингови компании и инвестиционни посредници. „Ай Ти Софт“ ЕООД има сключени договори за софтуерно обслужване със застрахователни и лизингови компании в България, Румъния и Македония.

Вижте свободните позиции на АЙ ТИ СОФТ ЕАД

КОНТРАКТ СИТИ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията развива дейност в областта на проучването, проектирането, изграждането на сгради и търговията с недвижими имоти. Четвърт век динамично развитие, което не е прекъснато нито за ден от предизвикателните събития в бранша. Залага в работата си на висококвалифициран екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на работата – проучване, проектиране, изпълнение, гаранционно обслужване, както и в индивидуалния подход към клиентите си. Ръководството на компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение.

Вижте свободните позиции на КОНТРАКТ СИТИ ООД

Дион Инженеринг ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 1997 г. с дейност производство на яйчен прах и пастьоризиран яйчен меланж. Произвеждаме около 1500 тона пастьоризиран яйчен меланж и 1000 тона яйчен прах годишно. Голямото ни предимство е, че клиентът може да дойде при нас и да видим как работи нашето оборудване и да споделим с него нашият опит. В ДИОН ООД., компанията-майка на ДИОН ИНЖЕНЕРИНГ, имаме над 20 години опит в производството, които с радост ще споделяме с Вас. По Ваша преценка ще Ви предоставим обиколка на нашите съоръжения, ще обясним подробно как работят машините и ще отговорим на всички останали въпроси, които може да имате.

Вижте свободните позиции на Дион Инженеринг ООД



Свързани новини