Last news in Fakti

2 Март, 2018 17:07 9 494

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Специалисти в сферата на финансовите, юридическите и автомобилните услуги са сред най-търсените за изминалата седмица. Интересът е предимно от чуждестранни компании с представителства у нас. Продължава търсенето и на IT специалисти.

Сейфчардж България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е световен лидер в онлайн платежните услуги с над 10-годишен опит на пазара. Предлага гъвкави софтуерни решения, съответстващи на бързо променящата се електронна търговия. Служителите на компанията се радват на цялостен пакет социални придобивки, здравословна работна среда, която им позволява да подържат отличен баланс между работа и свободно време.

Вижте свободните позиции на Сейфчардж България ЕООД

Юръп Метал Уърк България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се позиционира на българския пазар в началото на 2015 г. като представител и производител на продуктите на европейската компания Prime Design Europe. От 2006 г. Prime Design Europe (PDE) е лидер в производството и разпространение на патентовани, ергономични иновативни покривни багажни системи за превозни средства с индустриална насоченост като: ванове, пикапи, бусовове и други товарни автомобили. Политика на дружеството е да инвестира в квалифицирани служители и технически специалисти, отличаващи се с доказани високи професионални и лични качества. Компанията работи и за непрекъснато доусъвършенстване и повишаване на квалификацията на служителите си.

Вижте свободните позиции на Юръп Метал Уърк България ЕАД

iCARD AD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията разполага с офиси в над 130 държави. Пълноправен член е на MasterCard Worldwide, VISA Europe, UnionPay International, JCB, Amex и член на SEPA и SWIFT. Преобразява света на плащанията като прави всяко едно от тях модерно, интерактивно и просто. Зад всяко плащане стои история, която води до по-добър живот. И тъй като растем бързо, искаме да бъдете част от нашата бъдеща визия за растеж и развитие.

Вижте свободните позиции на iCARD AD

Claim Flights GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е разработила сложен процес и системи за управление на данни, гарантиращи събирането на всички важни данни за всеки отделен казус. Де юре клиентите имат много права, но де факто трудно успяват да ги търсят. Когато става дума за закъснение на полети или пък претенции върху собствеността на недвижимо имущество то е добре в процеса да се включат експерти.

Вижте свободните позиции на Claim Flights GmbH

Май Ай Ти Джоб ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 2017 г. в София. Оперира на пазара на услуги за подбор на персонал. Облягайки се на опита ни с ИТ индустрията в лицето на множество различни по големина, възможности и привилегии компании, се чувстваме подготвени да бъдем вашият консултант и на първо място партньор в намирането на най-подходящата за вас позиция и работна среда. Ние сме поставили много точно и ясно своя фокус на работа върху подбор на персонал за нуждите на ИТ сектора.

Вижте свободните позиции на Май Ай Ти Джоб ООД

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Световен лидер на строителния пазар, Сен-Гобен проектира, произвежда и разпространява висококачествени материали, предоставяйки иновативни решения за предизвикателствата на икономическия растеж, енергийната ефективност и опазването на околната среда. Компанията е част от френска мултинационална корпорация основана през 1665 г. в Париж. Присъства в 67 държави, а броят на служителите й надвишава 170 000 души. Предлага редица решения за сгради, за да са те по-удобни и енергийно ефективни.

Вижте свободните позиции на СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Васир ООД

ТОП работодатели на седмицата

Фамилното предприятие ОРИОН Лойхтенфабрик, Виена, основано преди 60 години, се нарежда сред онези фирми, които творят историята на осветителните тела в Австрия и далеч извън пределите й. Причината за това се крие в богатия, неподвластен на модата класическо-елегантен асортимент от големи полилеи, но също и плафони, аплици, лампиони и настолни лампи, както и в съвършеното им качество, форма и функционалност. Изделията на ОРИОН предлагат почти неизчерпаемо многообразие на форми и цветове чрез всички възможни материали – от класическия полилей в стил “Мария Терезия” до семплата модерна лампа. Благодарение на нашето индивидуално отношение към клиента и ексклузивната производствена програма, ние сме водещи на пазара и неслучайно сме избрали за наша търговска марка името ОРИОН – най-красивото съзвездие, което се вижда навсякъде.

Вижте свободните позиции на Васир ООД

Фулда България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирма Фулда България ООД е създадена през 1995 г. с основна дейност внос и дистрибуция на автомобилни гуми, джанти, авточасти и автосервизна дейност. През 1997 г. е открит първият собствен сервиз с името MOTOEXPERT. В момента е изградена верига от 20 сервиза в цялата страна, включително представителства на Renault - Dacia в гр. Стара Загора, Renault – Dacia и Citroen в гр. Хасково, и Citroen в гр. Бургас. През 2000 г. дружеството започва внос и дистрибуция на автомобилни джанти – стоманени и алуминиеви, а през 2004 г. и на акумулатори. През 2007 г. търговският отдел е преобразуван в самостоятелна фирма Фулда България Трейдинг ЕООД. Изградени са пет склада за дистрибуция и търговия на едро в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Продуктовото портфолио на Холдинга е изключително богато, като обхваща широка гама леки, лекотоварни, 4х4/ SUV, товарни и специални гуми, алуминиеви, стоманени и специални хибридни джанти, стартерни батерии, автомобилни и промишлени масла, голямо разнообразие от авточасти, аксесоари и консумативи, както и леки автомобили от марките Renault – Dacia и Citroen. През 2014 г. собствената верига на компанията Мотоексперт се присъединява към веригата VIANOR и сега Холдингът разполага с най-голямата сервизна мрежа в България – 63 сервиза. Екипът на Фулда България Холдинг се състои от над 250 квалифицирани и мотивирани професионалисти.

Вижте свободните позиции на Фулда България ООД

Балкан Стийл Инженеринг ООД

ТОП работодатели на седмицата

„Балкан Стийл Инжинеринг" ООД е създадена през 2002 год. като еднолично дружество с ограничена отговорност. Основния предмет на дейност на "Балкан Стийл Инжинеринг" ООД е търговия със стомана и стоманени изделия, определени процеси на студена обработка на метали, производство на метални профили за сухо строителство и изолационни панели. Основни цели в стратегията на компанията са разширение на клиентската мрежа в страната и чужбина, повишаване нивото на обслужване на нашите уважавани клиенти, повишаване нивото на компетентност на мениджърският и технологичен състав по съответни програми за обучение, продължаване на инвестиционната политика, свързана с нови машини и технологии.

Вижте свободните позиции на Балкан Стийл Инженеринг ООД

Дортъм БГ - ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Бързо развиваща се и успешна компания за продажби, която предоставя висококачествени услуги на широк спектър от международни клиенти. Компанията маркетира много продукти по телефона. Началната позиция е агент по продажбите. След натрупването на известен опит, служителят има възможност да се издигне до ниво „висш мениджър” или друга административна длъжност в компанията.

Вижте свободните позиции на Дортъм БГ - ЕООД

ТРАНСФОРМА ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

ТРАНСФОРМА е българска фирма специализирана в производството на различни видове трансформации на база леки, лекотоварни и товарни автомобили PEUGEOT, CITROEN, FIAT, RENAULT, OPEL, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, MITSUBISHI, ISUZU, IVECO, NISSAN, MAN, DAF, SCANIA и други. Компанията разполага със собствен производствен център разположен на площ от 4100 м2. Асемблажният сектор е проектиран за производство, оборудване и сервизиране на специализирани автомобили, хидравлични платформи, хладилни агрегати и климатици.

Вижте свободните позиции на ТРАНСФОРМА ЕАД



Свързани новини