Last news in Fakti

29 Май, 2018 20:56 1 796 3

Нов полет между Москва и Варна

  • победа-
  • полети-
  • варна-
  • москва
Нов полет между Москва и Варна - 1
Снимка: Shutterstock

Руският авиопревозвач „Победа” започна да изпълнява полети от летище „Внуково” в Москва до Варна. Полети ще има шест дни в седмицата, без четвъртък. Те ще се изпълняват с Воеіng 737-800. С над 40% руският авиопревозвач е увеличил дестинациите през този летен сезон в сравнение с миналогодишния, като е достигнал до 44.

Фокусът на Победа” е върху вътрешни полети, но изпълнява и редица такива до германски и словенски градове. В етап на разработване са дестинации до туристически центрове в Италия, Грузия и Aзъpбaйджaн.

За 2017 г. „Победа” е превозила 4.6 млн. пътници, като е използвала 19 самолета. Цената на авиокомпанията, която се явява дъщерна на националния авиопревозвач на Русия „Аерофлот” е 600 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dfd

    5 18 Отговор
    Руските подлоги могата да се изнасят вече.

    Коментиран от #3

  • 2 Мирен преход да ама не

    2 18 Отговор
    Варна отдавна е купен от руските еврейчета,така,че нищо ново.
    Българо-съветска дружба в действие.......Кой каза,че комунизма си е отишъл?
  • 3 Пешо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "dfd":

    Ти вече нали си се изнесъл.