Last news in Fakti

11 Юни, 2018 23:00 1 200 2

БФБ се отваря за граждани

  • бфб-
  • акции-
  • търгуване

На 13 юни падат комисионните

БФБ се отваря за граждани - 1

На 13 юни Българска фондова борса и Централен депозитар организират инициативата "Ден за акции", съобщиха от Фондовата борса.

Целта е да се подобри инвестиционната култура на хората и увеличи знанието за капиталовите инструменти, пише в съобщението.

На този ден всички индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да търгуват акции на основния пазар на Фондовата борса без такси и комисионни към борсата, Централния депозитар и участващ в инициативата инвестиционен посредник. Облекчението важи при до 15 въведени и изпълнени на поръчки на физическо лице с обем не повече от 2000 лв. на единична изпълнена поръчка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Расулюлах

    2 0 Отговор
    Тва е рулетка не борса нещо като лотарията тука нема а само за божков има муахахахахах