Факти, новини, статии - Да извадим фактите наяве

ТОП работодатели на седмицата

Публикувана: 21 Юни, 2018 17:56
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3729
ТОП работодатели на седмицата
ШРИФТ ПЕЧАТ

С оглед началото на летния сезон компании в логистичния, развлекателен и ресторантьорски браншове предлагат работни места. Повечето от тях са утвърдени имена в своята сфера на дейност и предлагат отлични условия на работа. Предложения за работа има и сред редица чуждестранни фирми с офиси в България.

Art Club

Вече почти 30 години събира на едно място истински хора, работещи и пътешестващи. Предлага качествено обслужване и артикули и се опитва да даде на всеки повече отколкото се очаква. При нас можете да релаксирате, да опитате нещо свежо от кухнята и бара, да послушате музика на живо, да се срещнете с любим човек и, най-вече, да се почувствате като у дома си. Свържете се с нас за резервации, информация за предстоящи събития или ако желаете ние професионално да организираме вашия празник при нас. Очакваме ви!

Вижте свободните позиции на Art Club

One Motion Logistics

One Motion е доверено име, с над 5-годишен опит, предоставящ логистични решения на лидери на пазара в Обединеното кралство и Европа. С множество канали за разпределение и превозвачи One Motion е в състояние да приложи решение на всякакви логистични пречки навсякъде в ЕС. Основната част от нашите дейности е доставка на персонал и оборудване, управление и доставка на услуги в цяла Европа. Работим с някои от най-големите търговци на дребно в Обединеното кралство и сме достатъчно гъвкави, за да приветствамe дори по-малките клиенти, подкрепяйки техните цели, за да могат те да растат. Нашите системи и процеси са стандартизирани за скорост, но гъвкаво адаптируеми за клиентa.

Вижте свободните позиции на One Motion Logistics

КЕЙ ЕС ГРУП ООД

Табиет съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки, перфектно обслужване и лично отношение към всеки посетител. Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач подбира лично.

На клиентите се предлага разнообразие от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти. Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от над 120 вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Вижте свободните позиции на КЕЙ ЕС ГРУП ООД

ТРАНС СПЕД БГ ООД

Извършва международен автомобилен транспорт. Комплексните транспортни услуги са от и до всички дестинации в Европа, ОНД, Близкия изток и Турция, страната. Извършваме ежеседмични редовни групажни линии по внос и износ до редица дестинации в рамките на Европа , претоварни операции, проектни транспорти, оформяне на необходимата транспортна документация, комбиниран и мултимодален транспорт. Предоставяме възможност за проследяване на движението на всяка пратка с GPS навигация.

Вижте свободните позиции на ТРАНС СПЕД БГ ООД

РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД

Швейцарска компания, част от международната група Райхле Груп, която работи в повече от 30 страни. R&M e водещ производител и дистрибутор на оптични и медни кабели и пасивни компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи (LAN, MAN, WAN). Компанията е основана през 1964 г. и разгръща дейността си в повече от 40 локации на 6 континента. Ние сме в топ 3 на компаниите в сектора в Европа и Средния изток. Нашите продукти се използват за изграждане на офисни мрежи, Дата Цетрове и публични мрежи. Производствената единица в България съществува от 2012 г. Днес нашият екип има над 300 служители и продължава да расте. Компанията предлага разнообразие от оптични компоненти, връзки, продукти и иновативни решения. Благодарение на екипа от високоспециализирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на проекти и оператори в производството гарантираме безкомпромисно качество на нашите продукти, традиционна швейцарска прецизност и перфектен дизайн. Всички служители в групата на R&M споделят пет основни ценности, който отговаря на визията и мисията на компанията.

1. Вдъхновение - ние вдъхновяваме нашите клиенти със страстта си към съвършенство и иновативни решения;

2. Лидерство – ние носим пълна отговорност за развитието на компанията;

3. Грижа – ние се грижим за нашите служители и насърчаваме тяхното развитие;

4. Сътрудничество – ние работим в международен екип и ценим различията на хората и техните култури;

5. Постижения – ние демонстрираме всеотдайност и постоянство при постигането на нашите високи цели.

Ако искате да се възползвате от възможността да разгърнете потенциала си в бързо развиваща се международна компания и да придобиете нови професионални умения и знания, вие сте нашият нов колега и партньор!

Вижте свободните позиции на
РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД

АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Успешно работим в онлайн маркетинга със собствена мрежа от качествени сайтове, онлайн портали и информационни блогове на различни теми като игри, спорт и финанси.

Вижте свободните позиции на АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Гебрюдер Вайс ЕООД

С повече от 6500 служители, 150 собствени филиала и годишен оборот от 1,36 милиарда евро, Gebrüder Weiss се нарежда сред водещите компании за транспорт и логистика в Европа. Под шапката на Gebrüder Weiss Holding AG със седалище в Лаутерах (Австрия), компанията обединява, наред със своите основни бизнес подразделения сухопътен транспорт, въздушни и морски превози, логистика, както и редица високоспециализирани отраслови решения и дъщерни фирми, включващи логистичната консултация x|vise, tectraxx (браншови специалисти за високотехнологични фирми), inet-logistics (софтуерни решения за транспортен мениджмънт TMS), dicall (комуникационни решения, проучване на пазара, обучение), Rail Cargo (железопътен транспорт) и колетната услуга на Gebrüder Weiss, партньор на австрийската DPD. Това обединяване дава възможност на корпоративната група да реагира бързо и гъвкаво на потребностите на клиентите. С около 7000 служители, 150 собствени филиала в 30 държави и оборот от 1,55 милиарда евро (2017 г.) Gebrüder Weiss се нарежда сред водещите транспортни и логистични компании в Европа.

Вижте свободните позиции на Гебрюдер Вайс ЕООД

МАПХ ЕООД

Компанията предлага маркетингови услуги в цял свят. Отскоро е и на българския пазар, като амбицията й е да се превърне в една от най-бързо развиващи се маркетингови компании в бранша. Предлага услуги на пет езика – английски, руски, арабски, италиански и испански.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

TECHVISIE PERSONEELSDIENSTEN CENTRAAL B.V.

Компания за подбор на персонала, която работи вече 18 години на холандския пазар. Специализирана е в посредничество на специалисти в областта на инфраструктурата, строителството, дървообработката. Всеки, които има интерес да работи за нас има шанс да се представи и ние да намерим най-подходящата за него позиция.

Вижте свободните позиции на
TECHVISIE PERSONEELSDIENSTEN CENTRAAL B.V.Ловци на бисери
Елена Поптодорова
Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова коментира сделката за Ф-16.
Кремъл не иска България да е част от друг военен комплекс"

Още бисери