4 Октомври, 2018 11:25 3 513 4

Заплата от 1000 USD на ден

  • пица-
  • работа-
  • пещ-
  • заплащане
Заплата от 1000 USD на ден - 1
Снимка: Shutterstock

Да получавате по 1000 USD на ден е повече от добре, независимо в кой край на планетата се намирате. В случая това, което трябва да правите срещу въпросната сума, е да ... тествате пици. Единственият минус (който не е малък) в тази професия е, че може да наддадете някое и друго кило, което да се отрази на здравето ви.

Въпросната длъжност се предлага от компания, която произвежда портативни пещи за въпросната вкусотия. Служителите ще работят у дома си, тъй като това е едно от условията на фирмата – да пробват уредите в домашни условия.

Одобрените кандидати получават фурна „Ooni". Печат пици и след това предоставят информация за вкусовите качества на пиците и рекламират уреда в социалните мрежи. Работата на служителя, който на ден ще получава по 1000 USD, ще е и да взема участие в различни демонстрации на живо.

От компанията уточняват, че до голяма степен заплащането зависи и от опита на готвача. Така например, ако сте страстен готвач и правенето на пици ви е хоби, то спокойно ще успявате да достигнете заветната сума от 1000 USD на ден. В случай, че едва сега навлизате в тънкостите на италианската вкусотия, то ще си докарвате минимум 400 USD на ден.

Продуктите за направата на пицата се поемат от компанията. Срокът за кандидатстване е 14 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пекания

    3 4 Отговор
    "пеЧат пици" ??

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Дан

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пекания":

    Ще ти печатат вместо да ги пекат. :D
  • 3 Пекар

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пекания":

    Правилното е “пичат пица”
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.