Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 09:07 1 359 1

Международна конференция на тема „Железопътен транспорт – стратегия за развитие“ ще се проведе в София

  • железопътен-
  • транспорт-
  • конференция-
  • нкжи
Международна конференция на тема „Железопътен транспорт – стратегия за развитие“ ще се проведе в София - 1
Снимка: Shutterstock

На 19 октомври 2018 г., в „Зала София“ на Гранд хотел София, под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще се състои „Железопътен форум-2018“.

Тази година темата на събитието е „Железопътен транспорт – стратегия за развитие“, а организатори са Национално сдружение - Общество на инженерите по железен път (НСОИЖП) и Научно-технически съюз по транспорта (НТСТ).

Конференцията с международно участие се осъществява с подкрепата на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ), Асоциация на европейските съюзи на железопътните инженери (UEEIV), Българската асоциация на консултантските фирми по железопътно строителство (БАКФЖС) и Федерацията на научно-техническите съюзи в България (ФНТС).

В рамките на форума ще вземат участие организации и фирми, свързани с провеждането на транспортната политика на ЕС в страната, железопътното строителство, предлагането на материали и услуги за нуждите на железопътния сектор, както и извършващи жп превози. В конференцията с международно участие ще се включат и представители на академичните среди.

Началният час на събитието е 10.00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лопатата

    0 1 Отговор
    Дано от НКЖИ понаучат нещо от тази конференция, а не да дават акъл на по-умните, по примера на нашия пръв партиен и държавен ръководител!
    Като за начало:контрол на достъпа до пероните (да не могат тъмнолилавите избиратели да се возят без пари) и 3G-контролирани ключалки на резервоарите за гориво на машините.