Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 14:55 1 731 1

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS

  • иец-
  • изложение-
  • текстил-
  • реклама-
  • печат

Над 5800 души изпълниха изложбените зали на Интер Експо Център

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS - 1

Пълни зали, хиляди посетители, стотици изложители, богата палитра от съпътстващи събития, дискусионни срещи, изложба и безпрецедентни условия за развитие на бизнеса. Това бе обстановката, в която от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център протекоха изложенията ТМТ Експо и COPIS. Двете паралелно протичащи събития привлякоха вниманието на повече от 5800 професионалисти и доказаха, че формулата на успеха за текстилната индустрия, печата и рекламата се крие в обединяването на енергиите и усилията.

Текстилът вече има своята професионална платформа – ТМТ Експо

„С първото издание на ТМТ Експо се поставиха основите на изключително важно събитие за текстилния сектор в България и Югоизточна Европа“, коментираха присъстващи в дните на изложението за текстил, машини и технологии. ТМТ Експо се превърнаха в стратегическа точка за сектора, предоставяйки възможност за развитие на бизнеса, подновяване на стари и създаване на нови партньорства, дискутиране и обмен на идеи и определяне на тенденциите.

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS

По данни на организаторите ТМТ Експо 2018 е било посетено от над 2500 български и чуждестранни производители, дистрибутори, дизайнери, търговци, инженери и други професионалисти от текстилния бранш. „Осъществихме срещи с производители на тъкани, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил “, коментираха през последния ден участници. Свои щандове разположиха фирми с дейност в проектирането и производството на текстилен дизайн и продукти, технологиите и автоматизацията, производството на прежди и платове, дигитални печатни технологии и технологии за кроене, интериорен текстил, свързващи и закрепващи материали, аксесоари, специализиран софтуер и други.

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS

Освен изграждането на устойчив бизнес, на ТМТ Експо бяха поставени на дневен ред и много актуални въпроси. Проведената 20-а Националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, събра професионалистите в бранша, които търсеха решение на проблемите в сектора.

Осезаемо бе задоволството на всички присъстващи както от първото издание на ТМТ Експо, така и от COPIS.

COPIS 2018 – силата на традицията

С още повече заети площи, ръст в броя на изложителите и посетителите, още по-богато съдържание, многобройни продукти и високотехнологични предложения бе белязано 7-ото издание на изложение COPIS. Форумът за пореден път даде възможност за представяне на най-новото в сферата на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS

Единственото в България В2В изложение, посветено на печатната и рекламната индустрия отново се превърна в платформа за разкриване на технологиите и тенденциите и доказа своята функция на своеобразен барометър, по който се измерва динамичността на сектора. На COPIS бяха демонстрирани богатството от възможности при печата, цветовете и платовете, както и нахлуването на високите технологии в света на рекламата с промоционални продукти.

С възможностите, които предостави, COPIS 2018 привлече над 4000 посетители от България и чужбина, затвърждавайки позицията си на ключово събитие за сектора в страната и региона на Югоизточна Европа. През тази година в изложението се включиха компании от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария и Китай. Всички 120 фирми заеха над 4500 кв.м изложбена площ. „Паралелното провеждане на COPIS и ТМТ Експо разкрива нови възможности пред бизнеса и очертава нови хоризонти пред нас“, коментираха изложители.

Бизнесът е единодушен. COPIS 2018 и ТМТ Експо затвърдиха своето място на професионална платформа за текстилната индустрия, печата и рекламата.

Световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на ТМТ Експо и COPIS


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Не съм видял ,но подразбрал ,китайците правят такива изложения много добри!Все пак са известни с китайската коприна !!!!!!!