Last news in Fakti

3 Юни, 2019 18:26 2 642 1

Дорнско вино от “Игра на тронове”

  • вино-
  • wine fest burgas 2019-
  • бургас-
  • изложение

Екзотичната китайска напитка, дюлева ракия с шафран и много други изненади ще Ви очакват на Wine Fest Burgas 2019 от 26 до 28 юли - Експозиционен център Флора

Дорнско вино от “Игра на тронове” - 1

Wine Fest Burgas идва точно в разгара на лятото, за да утоли жаждата ти да опиташ най-новото от българските и световни изби, да хапнеш гурме специалитети и да се запознаеш лично с хората отговорни за производството на тези чудеса за сетивата.

А дали за Вас или за приятелите, които сте пропуснали да доведете на фестивала, ще може да купите на цени на производител вина от България, Италия, Аржентина, Франция, Нова Зеландия и страни от Балканския полуостров.

За да разчупим обстановката за първа година ще може да дегустирате и селекция от екзотични спиртни напитки - една, от които е китайската Маотай, направена от ферментирало сорго. Премиера за България ще бъдат дюлевата и крушова ракия с шафран от Меларуж. А фокус тази година ще има и върху малиновото вино, което ще има представители от три различни фирми.

За първи път в България пристига любимата напитка на Тирион Ланистър от “Игра на тронове”, а именно вино от Дорн. Посетителите на Wine Fest Burgas ще бъдат първите в страната, опитали дорнското вино, а количеството е ограничено.

Жителите и гостите на града ще могат да опитат и козе сирене с трюфели от Du Chef Radichev, супер селското изпълнение на Гурменица и други месни и млечни деликатеси.

Всеки посетител ще получи стъклена брандирана дегустационна чаша и възможността да гласувате за най-доброто вино на фестивала.

Работно време е типично лятно и стартира от 16,00 часа. Вечерите ще можете да се насладите на прохладата на лятната градина, защото затваряме в 22,00 часа.

Събитието се осъществява с подкрепата на банка ДСК и съдействието на община Бургас.

Дорнско вино от “Игра на тронове”


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.