ФАКТИ.БГ

Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or

Вторият ден на хорека изложението СИХРЕ 2020 предлага много продукти и разнообразна съпътстваща програма

Публикувана: 29 Януари, 2020 14:00
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 531
Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Млади кулинари, които дават най-доброто от себе си. Професионални лектори, които разкриват възможностите на дигиталния маркетинг. Шеф-готвачи, които предават своите знания. Всичко това ще ни предложи съпътстващата програма на хорека изложението СИХРЕ, което се провежда от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

През днешния ден форумът, провеждащ се под мотото „Завръщане в бъдещето“, дава сериозен акцент на младите кулинари и уменията им. Те ще премерят сили по време на националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or. Състезанието се провежда като част от GastronomiX 2020 в рамките на СИХРЕ.

Редуцирането на отпадъците и свеждането им до нула са тенденция през тази година. „Журито ще вземе това предвид при крайното оценяване “, отбелязват от Българската асоциация на професионалните готвачи. След кратък брифинг в сутрешните часове Bocuse d’Or България ще продължи с ефективната си част. В края на деня се очаква да бъдат наградени най-добрите.

Бизнес и дигитална среда

Дигиталната среда е сред акцентите на съпътстващата програма. Тя е основен фокус и на „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“. Събитието ще очертае често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти и правилната онлайн комуникация с клиентите и Facebook чатботовете и др.

Лекторите Георги Стефанов, Николай Йоргов, Благой Никушев, Милан Стойкович и Константин Занков ще ни запознаят с управлението на репутацията в интернет и привличането на чуждестранни партньори, увеличаването на продажбите на легловата база, туристическите услуги и допълнителните турове.

Професионалисти разкриват кулинарните си тайни

Денят ще бъде изпъстрен и с разнообразни лекции, демонстрации и презентации. На основната сцена в зала 1 METRO шеф Юри Велев ще разкрие тайната на италианските сирена и ястията от млечно телешко. Шефс клуб София, съставен от Виктор Жечев, Велизар Малинов и Йордан Касабов ще представят новите вкусове, преоткрити в традициите.

Теорията за брашната Italmil, приготвяне на хляб и Pizzarella ще ни демонстрират професионалистите от Morello Forni. Ще видим и иновативния топъл хладилник EVEREO. Специален гост-презентатор е Марко Сантинело.

„Вратите на СИХРЕ 2020 са отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа“, напомнят организаторите. Всички новини от международния форум ще откриете и на www.sihre.bg.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 0 от 0 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор
2
Този коментар е премахнат от модератор
Янко Лудия
3 Отговор
За нормална храна линстава въпрос или за някакви софийски пръдни в чинията за по 50 лв?

Оценка:
-0 +0

Йозеф
4 Отговор
Има всякаква храна, и гурме, и нормална, а от някакви швейцарски машини пих брутално яко капучино, технологии в кухнята, заслужава си да се види.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
ТОП 5