1 5644

Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or

  • иец-
  • изложение-
  • сихре

Вторият ден на хорека изложението СИХРЕ 2020 предлага много продукти и разнообразна съпътстваща програма

Млади готвачи се събират на Национална квалификация Bocuse d’Or - 1

Млади кулинари, които дават най-доброто от себе си. Професионални лектори, които разкриват възможностите на дигиталния маркетинг. Шеф-готвачи, които предават своите знания. Всичко това ще ни предложи съпътстващата програма на хорека изложението СИХРЕ, което се провежда от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

През днешния ден форумът, провеждащ се под мотото „Завръщане в бъдещето“, дава сериозен акцент на младите кулинари и уменията им. Те ще премерят сили по време на националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or. Състезанието се провежда като част от GastronomiX 2020 в рамките на СИХРЕ.

Редуцирането на отпадъците и свеждането им до нула са тенденция през тази година. „Журито ще вземе това предвид при крайното оценяване “, отбелязват от Българската асоциация на професионалните готвачи. След кратък брифинг в сутрешните часове Bocuse d’Or България ще продължи с ефективната си част. В края на деня се очаква да бъдат наградени най-добрите.

Бизнес и дигитална среда

Дигиталната среда е сред акцентите на съпътстващата програма. Тя е основен фокус и на „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“. Събитието ще очертае често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти и правилната онлайн комуникация с клиентите и Facebook чатботовете и др.

Лекторите Георги Стефанов, Николай Йоргов, Благой Никушев, Милан Стойкович и Константин Занков ще ни запознаят с управлението на репутацията в интернет и привличането на чуждестранни партньори, увеличаването на продажбите на легловата база, туристическите услуги и допълнителните турове.

Професионалисти разкриват кулинарните си тайни

Денят ще бъде изпъстрен и с разнообразни лекции, демонстрации и презентации. На основната сцена в зала 1 METRO шеф Юри Велев ще разкрие тайната на италианските сирена и ястията от млечно телешко. Шефс клуб София, съставен от Виктор Жечев, Велизар Малинов и Йордан Касабов ще представят новите вкусове, преоткрити в традициите.

Теорията за брашната Italmil, приготвяне на хляб и Pizzarella ще ни демонстрират професионалистите от Morello Forni. Ще видим и иновативния топъл хладилник EVEREO. Специален гост-презентатор е Марко Сантинело.

„Вратите на СИХРЕ 2020 са отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа“, напомнят организаторите. Всички новини от международния форум ще откриете и на www.sihre.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Янко Лудия

    1 0 Отговор
    За нормална храна линстава въпрос или за някакви софийски пръдни в чинията за по 50 лв?
  • 4 Йозеф

    0 0 Отговор
    Има всякаква храна, и гурме, и нормална, а от някакви швейцарски машини пих брутално яко капучино, технологии в кухнята, заслужава си да се види.