Last news in Fakti

27 Септември, 2012 11:29 1 302 0

5-ма мениджъри от водещи компании се борят за приза в Innovation Challenge

  • мениджъри-
  • innovation challenge-
  • награди

Наградите са на стойност над 30 000 евро под формата на стипендии за Executive MBA програмата на University of Sheffield

Победителят в първия национален конкурс за иновативни мениджъри Innovation Challenge ще бъде обявен на 28-ми септември от 19 часа в хотел Шератон София, съобщиха организаторите от Маркет Тренд и JobTiger. Той ще поучи пълна 100% стипендия на стойност 15 000 евро за Executive MBA програмата на University of Sheffield.

До финалната фаза на конкурса бяха допуснати 23-ма кандидати, а сред тях бяха отличени 5-ма финалисти, които ще се борят за 100% стипендия в една от най-предпочитаните Executive MBA програми в Югоизточна Европа, тази на University of Sheffield. Други двама ще получат 50%, а за останалите ще бъдат раздадени поощрителни награди.

Финалистите са:

  • Стефан Киряков, мениджър Бизнес развитие в Сирма Солюшънс

  • Лора Дичева, Маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт

  • Рени Попчева, управител на Embrioo.com

  • Велизар Димов, главен инженер на Johnson Controls

  • Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на Мобилтел

Журирането в конкурса протече при изключително засилена конкуренция. Журираха представители на организаторите от Маркет Тренд, JobTiger и University of Sheffield, както и на Софарма и Ernst and Young, с чиято подкрепа се осъществи инициативата, а техни експерти консултираха и предоставиха ценно ноу-хау на кандидатите. Конкурсът се състоя и с медийната подкрепа на България Он Еър ТВ, JobTiger.tv, Инвестор.БГ, БГ Радио, Метрореклама и HTTPOOl.

Конкурсът Innovation Challenge е състезание за млади и амбициозни мениджъри, които използват своята креативност, за да достигнат ефективност, и непрестанно се стремят към иновацията в процесите, продуктите или услугите на организациите. За участие в конкурса бяха допуснати иновативни проекти, които са в процес на създаване или вече са реализирани успешно в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА