Last news in Fakti

22 Септември, 2020 22:02 2 235 4

Проверки за готовността на енергетиката ни за зимата

  • енергетика-
  • проверки-
  • зима

Целта е да се минимизират неблагоприятните последствия от природни бедствия и аварии

Проверки за готовността на енергетиката ни за зимата - 1
Снимка: БГНЕС

В периода от 23-ти септември до 7-ми октомври експерти от Министерството на енергетиката ще проверят готовността на енергийните обекти за работа през предстоящия есенно-зимен сезон. Проверките се извършват за шеста поредна година. Целта е да се минимизират неблагоприятните последствия от природни бедствия и аварии.

Експертите ще се запознаят с програмите за аварийно планиране и предвидените дейности по материално-техническо осигуряване на есенно-зимния период 2019-2020г. на „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД, „Електроразпределение Юг“ ЕАД, „Електроразпределение Север“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

В периода от 23-ти до 25-ти септември ще бъдат проверени обекти на ЕСО ЕАД и „Електроразпределение Север“ ЕАД в района на Варна, Балчик, Каварна и Добрич. От 28-ми до 30-ти септември проверката ще обхване обекти на ЕСО ЕАД и „ЧЕЗ Разпределение България “ АД в Костенец, Ихтиман, Самоков, Долна Баня, Елин Пелин, а от 5-ти до 7-ми октомври на ЕСО ЕАД и „Електроразпределение Юг“ АД в Карлово, Калофер, Казанлък, Сопот, Павел Баня и Баня. Резултатите от проверките ще бъдат изготвени до 21-ви октомври 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кочо

    0 0 Отговор
    на тези хора да им връчи бойко по 2000лв.не допуснаха повреди.за тях няма ковит 19.браво.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БББ

    0 0 Отговор
    Поздравявам всички енергетици които работят за нас, да ни е светло и топло. Браво, момчета!
  • 4 А вие видяхте ли

    0 0 Отговор
    Какво е това наша енергетика