2 Март, 2021 16:10 1 915 1

Патентното ведомство направи крачка за улеснение на бизнеса

  • патентно ведомство-
  • бизнес

Бяха представени изпълнените дейности, реализираните резултати и ползи от осъществяването им през целия срок на договора

На 26.02.2021 г. от 10,30 часа, чрез електронна платформа, се проведе Заключителна конференция във връзка с изпълнението на Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-1.004-0002-C05 с предмет:

“Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, която беше официално открита от д-р Давид Сукалински – заместник-председател на Патентно ведомство на Република България и Ръководител на проекта. Това съобщи Блиц.

Събитието се проведе с цел да се информира обществеността, заинтересованите лица, както и медиите с изпълнението и постигнатите реални резултати по проект. Бяха представени изпълнените дейности, реализираните резултати и ползи от осъществяването им през целия срок на договора, дори и в условията на внезапно появилата се в световен мащаб КОВИД пандемия.

Видно от представените резултати и успешно изпълнените индикатори Патентно ведомство на Република България успява да създаде една устойчива и модерна система, която позволява на потребителите на услуги да работят дистанционно и електронно с институцията.
По този начин се съхрани не само здравето на потребителите на нашите услуги, но се съкрати потреблението на хартия и се улесни максимално процесът на ползване на услугите, които са достъпни и бързи за всички.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боко

    5 0 Отговор
    Смях в залата, но си вярват, много сте комисийки, подкомисийки, агенции, фондове и т.н. и всички помагат за закриването на който и да е бизнес в БГ.