Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 07:11 1 310 6

Как ББР ще подпомага бизнеса за скъпия ток

  • ббр-
  • бизнес-
  • скъп ток

Междувременно стана ясно, че допълнителни помощи за бизнеса ще има и през следващия месец

Как ББР ще подпомага бизнеса за скъпия ток - 1
Снимка: БГНЕС

Българската банка за развитие ще подкрепя бизнеса заради скъпия ток. Това ще се случва с нова програма за финансиране на разходите за електроенергия. Детайли за това как ще могат да се възползват фирмите и какви ще са условията ще даде по-късно днес министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Междувременно стана ясно, че допълнителни помощи за бизнеса ще има и през следващия месец. Това обяви министър-председателят вчера. Те ще бъдат изплатени със сметките за ток за март.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    8 2 Отговор
    Браво,точно лорер е човека. Да вземе да подпомогне освен кръчмите и хотелите, също и матриците 1 и 2, донеса, лукоил ...но не може да се свали ддс на зеленчуците ,защото не били първостепенна необходимост...а алибегов е с 9%...бате бате,харвардска икономика:)))
  • 2 Asan

    9 2 Отговор
    божеее какви малоумници:) вдигнаха цената на тока и сега ще дват кредити на фалирали фирми:) то ако тока не може да си платиш даже и да е поскъпнал 3 пъти по добре затваряй дюкяна:)
  • 3 Смешно

    7 0 Отговор
    Да вземеш заем да си платиш тока 😂
  • 4 Лудница

    1 0 Отговор
    Докато обяснят как ще се вземат добавките, то дошло лятото, тогава ще кажат а има раздвижване на пазара не ви трябват помощи и чао. Отговора на задачата стои в Козлодуй и чака да му се натисне копчето, но заради няколко фамилии и тъпия ЕС страдам всички.
  • 5 Има разлика между

    0 1 Отговор
    Възмездна и БЕЗвъзмездна държавна помощ...Едното те прави зависим и е радикална икономическа мярка, второто е истинска помощ на база разходи, без условия...
  • 6 той бизнеса вече прехвърли

    1 1 Отговор
    скъпия ток да го плаща крайния потребител сега е време да спрем да купуваме и да фалират.само ние няма кво да нсигаме освен ръцете си но скоро ще се стопли и киро си заминава