Last news in Fakti

8 Май, 2013 13:35 794 0

162 са претендентите за E-volution Awards на Forbes

  • e-volution awards-
  • forbes-
  • награди

Forbes събра 162 кандидатури в първото издание на конкурса Е-volution Awards. Най-оспорвана е надпреварата сред компаниите, осъществяващи електронен бизнес, обединени в група А на конкурса. В нея за титлата се борят 127 участници.

С най-висока конкуренция се открояват категориите „Електронен пазар” и „Стратегии за социални медии” с по 18 кандидатури. В група Б, обединяваща компании, които предлагат електронни услуги, има подадени общо 35 кандидатури, като най-голям е броят на претендентите за отличие в категория „Дигитална агенция”.

Сред участниците в първото издание на конкурса на Forbes E-volution Awards 2013 се открояват имената на водещи компании като Нетера, Siemens България, Л’Ореал България ЕООД, УниКредит Булбанк, Алегрогруп България ЕООД, Webmedia Ltd. и Calipers. Пълният списък на участниците е публикуван на www.е-volutionawards.bg.

В момента независимото експертно жури оценява кандидатурите. Те се разглеждат и класират индивидуално от всеки един от журиращите. Компанията, събрала най-голям брой точки, ще бъде обявена за победител в съответната категория.

Носителите на престижното отличие на Forbes E-volution Awards ще станат известни на официална церемония на 21 май 2013 г. в София. На събитието ще присъстват представители на бизнеса, включително на участващите в конкурса компании, членовете на журито и журналисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА