29 Август, 2022 22:45 1 948 0

Онлайн: бързо и лесно се регистрираме за индустриалното изложение MachTech&InnoTech

  • иец-
  • machtech&innotech-
  • изложение

Регистрацията, даваща възможност за еднократен свободен вход, ще бъде активна до 12 септември, включително

Онлайн: бързо и лесно се регистрираме за индустриалното изложение MachTech&InnoTech - 1

Изграждането на успешно производство е процес, в който трябва да изпълним поредица от стъпки. Три от основните са създаването на контакти, проследяването на тенденциите и запознаването с иновациите „от първа ръка“. Оптимална възможност за всичко това предоставя посещението на професионалните бизнес изложения. А когато става въпрос за индустриалните машини и технологии, секторът отправя поглед към MachTech&InnoTech.

Българското индустриално изложение ще събере професионалисти от страната и чужбина между 13 и 16 септември. Форматът, наложил се като първостепен за България и Източна Европа, ще събере над 120 изложители в столичния Интер Експо Център.

С няколко клика

За максимално улеснение и удобство на посетителите, организаторите непрестанно развиват онлайн платформата на MachTech&InnoTech. Освен подробна информация, сайтът www.machtech.bg дава възможност бързо и лесно да се регистрираме онлайн за посещение. Нужно е само да подадем основна информация за себе си.

След само няколко клика регистрацията е готова. Тя ни дава еднократен свободен достъп до изложбените палати на MachTech&InnoTech. Можем да разпечатаме регистрацията си или просто да се чекираме с телефона на входа на изложението.

Разбира се, ако сме пропуснали да се регистрираме онлайн, ще можем да си купим билет и от входа на изложението. Но само си помислете – онлайн регистрацията отнема по-малко от 2 минути и би ни спасило от чакането на опашки пред касите.

Още към допълнителната стойност...

Онлайн регистрацията дава свободен достъп до всички площи на изложението. С нея ще можем да посетим всяко събитие от съпътстващата програма, която през тази година е още по-мащабна. Освен презентации и дискусии, в първия ден – 13 септември, ще се проведе Международна конференция за образованието при индурстриалните машини и технологии, реализирана съвместно от Интер Експо Център и Българска браншова камара-машиностроене. Сред лекторите са: Исабел Собрино Мате, старши съветник по политики в CEEMET, инж. Нишан Баздигян, управител на РАИС, Кристиян Михайлов, член на борда на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация, инж.Сашо Въжаров, управител на Ванико, проф. Илия Железаров, ректор на Техническия университет в Габрово, инж. Илия Келешев, председател на Браншовата камара-машиностроене.

До началото на MachTech&InnoTech 2022 остават две седмици. Ако все още не сте се регистрирали онлайн, можете да направите това до 12 септември, включително, в сайта www.machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА