26 Септември, 2022 20:11 1 686 1

Погледите са насочени към COPIS – изложението за печат и реклама

  • иец-
  • изложение-
  • copi’s

Онлайн регистрацията за посещение е отворена до 2 октомври, включително

Погледите са насочени към COPIS – изложението за печат и реклама - 1

Секторът на печата и рекламата е динамичен и непрестанно променящ се. Подчинен е на светкавично развиващите се технологии и трендове и потребителските нагласи. Затова за професионалистите е много важно, не просто да са „в крак с времето“, а крачка по-напред. Това е и причината през последното десетилетие единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации – COPIS, да се утвърди като важна дестинация за всеки с интерес в сектора за Източна Европа и Балканския полуостров. През тази година форумът ще се проведе от 5 до 8 октомври – в Интер Експо Център.

Съзнавайки динамиката в сектора, организаторите непрестанно усъвършенстват дигиталните си канали. Благодарение на това, най-бързият начин да получим достъп до COPIS, е онлайн регистрирацията. „Процесът е много бърз и отнема не повече от 2 минути“, коментират организаторите на формата, в който откриваме най-новото при производството и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, печата в различните му направления, графичния и пространствения дизайн, софтуера, материалите, консумативите и др.

За онлайн регистрацията трябва само да посетим сайта www.copi-s.com до 2 октомври, включително, и да изпълним няколко лесни стъпки. Билетът се получава на имейл. Може да се разпечата или отвори през телефона преди чекирането на входа на изложението. Разбира се, билет ще можем да си вземем и от касите на Интер Експо Център. Предимството на онлайн регистрацията е, че тя дава право на еднократен безплатен вход на COPIS.

Познанието е ключът към успеха

Успехът се крие в предварителната подготовка. Съзнавайки, че изложенията освен бизнес платформи, са и комуникационен образователен канал, организаторите на COPIS отреждат централно място на съпътстващите формати.

„Подкастът – Ново поколение медия“ е първото по рода си събитие, което на 7 октомври събира подкастърите в България в света на рекламистите. Организатори са Интер Експо Център и Олга Василевска, предприемач и създател на подкаста за промените в живота ни "Нов Човек".

Със съвместните усилия на партньорите от FESPA BULGARIA ASSOCIATION, сп. Полиграфия и ПринтГайд.инфо, се организират специализирани семинари, лекции и дискусии. На 6 ПРИНТ ЕНД ПЪБЛИШИНГ реализира „Ден на печатните технологии в съвременния свят“, насочен към бъдещето. Потенциалът си ще разгърнат лекторите на DIGI Pay Comference. Петото издание на конференцията поставя на дневен ред водещите теми от сферите на дигиталните разплащания, киберсигурността, машинното обучения, изкуствения интелект и др.

До изложение COPIS остават по-малко от 2 седмици. Вие регистрирахте ли се за посещение в сайта www.copi-s.com?


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Режисьор

    1 1 Отговор
    Не. И не мисля да го правя. Това не е в моя бранш, а и парите там по-трудно се крадат. За сравнение, само кетърингът на озвучаващата куче е колкото една от техните машини.