Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 15:31 14 916 12

„Тримата глупаци“ привличат туристи от цял свят в Рибарица

  • рибарица-
  • туризъм-
  • къща за гости-
  • тримаат глупаци

Къщата за гости е финалист за престижните Балкански награди

„Тримата глупаци“ привличат туристи от цял свят в Рибарица - 1

Въпреки изобилието от къщи за гости в страната ни, „Тримата Глупаци“ се отличава с висок клас туристически услуги и съчетава уюта на планинските хижи и лукса, предлаган от съвременните хотел, отбелязва журито на Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022.
Експерти от Балканските страни ще оценяват номинациите на общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.

В сърцето на зелената Рибарица, изградената изцяло от естествени материали – камък и дърво къща предлага почивка и развлечение. Разположена е в местността Костина, в самото подножие на Стара планина. Kъща за гости „Тримата глупаци“ е проектирана сред най-красивите местности, на 100 км от София.

Заедно с добрата локация и бутикова обстановка, за гостите има изобилие от възможности за релакс и забавления – гурме ресторант, открит басейн, релакс зона, място за четене сред прохладата на гората, детски кът. Има и спортни съоръжения, които работят за хармонията в душата сред красивата природа – велопоходи, разходки по екопътеки и много други места за забавления.

„Тримата глупаци“ привличат туристи от цял свят в Рибарица



Къщата разполага с 12 – светли, просторни и елегантно обзаведени стаи и 3 бутикови студия. Всяка стая е издържана в планински стил с дървени мебели и е оборудвана със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и интернет. Самостоятелните студиа са обзаведени с мебели от естествени материали – камък и дърво, оборудвани са с камина и кафе-бар.

Ресторантът е с уникално меню, храната е приготвена с асортимент от най-качествени продукти – местно производство, свободно гледани в планината телета и прасета. Всички барбекю ястия от менюто на къщата се приготвят на неповторимия грил на дървени въглища Josper.

„Тримата глупаци“ привличат туристи от цял свят в Рибарица



Високо квалифицираните готвачи са майстори в създаването на домашни гозби по изпитани традиционни рецепти. В къщата се произвежда домашен кашкавал, овче сирене с период на зреене една година, домашен телешки суджук и още благинки, които допадат и на най-претенциозните клиенти.

Spa зоната е с камина, там гостите се наслаждават на пълноценна почивка във финландска сауна на дърва и парна баня. Откритият басейн е със солена вода и е предпочитано място за прохлада в летните жеги.

„Тримата глупаци“ привличат туристи от цял свят в Рибарица



Къщата разполага с мултифункционално спортно игрище – футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон или тенис на корт.
Детската площадка е изработена от естествени материали и е предназначена за гостите на хотела и на ресторанта. Игровите съоръжения са проектирани и предназначени за деца на възраст от 0,5 до 12 г.
Къщата е подходяща също за организирането на корпоративни събития, семинари, семейни празници и годишнини.

Източник: bgtourism.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    21 2 Отговор
    "Тримата глупаци" резервираха в Рибарица, вместо в някое китно красиво селце в Родопите на 1/3-та цена. Не е луд този, дето яде баницата, а този, дето му я дава...
  • 2 честен ционист

    32 2 Отговор
    Какво име само са й изтипосали на тая пералня. Зелените талибани да заминават да я затворят. Сигурно в избата има и препариран жираф.
  • 3 Абе

    27 2 Отговор
    "къща за гости" с пари от въздуха !
  • 4 Стругар

    33 2 Отговор
    М..да,сега напишете,че един стругар теглил кредит и хоп-къща за гости.Браво,хубава реклама,хубаво местенце,ама на казва автора,кой го стопанисва.КОЙ?ПИТАМ,КОЙ???
  • 5 Бай Брадър

    22 2 Отговор
    А сощо така и в България-тримата глупаци-тиква каскет и шишо !!! Насам , народе ...

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Като

    24 1 Отговор
    ги награждават , да кажат колко гора е изсечена за строежа на горския бардак и какво хвърлят в камините ? И на кого са хора , с кои делят ?
  • 10 Започва се

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Брадър":

    Харвардците са по-подходящи за тая роля.
  • 11 МУСТАФА

    5 1 Отговор
    ...ЪМ ЧИ КУ ЗНАЙТИ
    КОЙ ТОЧНО Е РЕАЛНИЯ
    ЧОРБАДЖИЯ - ИНВЕСТИТОРА
    НА ТАА УБАВА
    КЪЩА ЗА ГОСТИ...
    ...И КЪФ УБАВЕЦ И УМНИК
    И БАШ БАНДИТ И ТАРИКАТ Е...
    ...И КВИ МРЪСНИ ПАРИ
    СА ПЕРЪТ И ПРЕПИРЪТ
    ЧРЕЗ И ПРЕЗ ТАА КЪЩИЧКА...
    ...НЕМА А СМЕЙТИ
    И ДА СИ ПОМИСЛИТЕ
    ДА ВЛЕЗЕТЕ У ТАА ПЕРАЛНЯ
    ЗА МРЪСНИ ПАРИ...
  • 12 Сандо

    0 0 Отговор
    Цените в ресторанта са умопомрачителни.