Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 07:37 1 513 2

Wine&Spirits Show превръща април в месеца на виното и опияняващите вкусове

  • иец-
  • изложение-
  • вино

Фестът е пресечна точка за бизнеса, най-новите продукти и техники на производство и разбира се – насладата на сетивата

Wine&Spirits Show превръща април в месеца на виното и опияняващите вкусове - 1

Вино от близо и далеч, бира, крафт изкушения, спиртни напитки от различни континенти. И всичко това на едно място. Как Ви звучи? Нека добавим и храни от най-високо качество, достойни „спътници“ на гореспоменатите напитки. Такъв ще бъде април, който се превръща в „месеца на виното и опияняващите вкусове“. Защото на 20 април в София стартира изложение Wine&Spirits Show. Какво ще предложи този устойчив формат и защо е без аналог за страната ни, разбираме в следващите редове.

Тридневният фест в Интер Експо Център можем да определим като коктейл, в който смело се преплитат изкушенията за вкуса и сетивата, с възможностите за развитие на бизнеса. От 20 до 22 април български и чуждестранни фирми ще предложат висококачествени храни и напитки на ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми, мениджъри на заведения и др. от България и чужбина. Третото издание на Wine&Spirits Show ще привлече търговци на едно и дребно, представители на търговски вериги, дистрибутори, вносители, онлайн търговци. Продукти по вкуса си ще открие и крайният потребител.

Всяка напитка се нуждае от финален щрих, за да придобие завършен вид. Разбира се и Wine&Spirits Show има своя – съпътстващите събития. И сега изложението ще е съпровождано от майсторски класове, дегустации, обучения. На последното издание гостите научиха, как да обогатят и развият винената си листа, що е то „истинска бира“, откриха нови услуги за винопроизводството и възможности за различните винени райони в България и оцениха качествата на много родни и чуждестранни напитки.

Wine&Spirits Show – очаквано събитие с традиции

Знаете ли, че Wine&Spirits Show е сред най-значимите събития за изложбения бранш у нас и на Балканите през последното десетилетие? „Стартирахме проекта през 2021г.“, споделят организаторите от Интер Експо Център. Всъщност с първото издание е възроден изложбеният живот у нас и на Балканите след настъпилата тогава пандемия. Форматът се оказва толкова успешен, че през следващата година мащабите са разширени, нараства броят на изложителите, разширява се обсегът на аудиторията.

„През тази година очакваме Wine&Spirits Show от национално събитие да придобие международен характер“, споделят организаторите. И допълват, че още през 2022г. към изложението е проявен силен чуждестранен интерес, който през тази година се затвърждава. Все повече са както компаниите, които искат да присъстват с щандове, така и фирмите, които желаят да изпратят свои представители като посетители.

Комплексният характер на Wine&Spirits Show е сред качествата, най-високо ценени и от участниците и от посетителите. Затова е обяснимо очакването на публиката за изданието през тази година и възможностите, които от 20 до 22 април ще създаде в Интер Експо Център. Как компаниите могат да се включат с щанд и откъде посетителите да закупят билета си за вход, откриваме в сайта www.wineandspirits.show.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    СПОРЕД финансовите ВЪЗМОЖНОСТИ на ХОРАТА а ХОРАТА повечето нямат ПАРИ
  • 2 горките джендита

    0 0 Отговор
    колко жалко за тия хора нямат си на предства че месеца на виното в сегашния месец и най-вече днес но защо никой не пише за този хубав и светъл празник