Last news in Fakti

26 Ноември, 2013 19:29 1 683 0

Сътрудничество между БТПП и Резон Медиа

  • резон медиа-
  • бтпп

Среща на Камен Алексиев и Цветан Симеонов

Камен Алексиев, административен директор и председател на Надзорния Борд на Резон Медиа, се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Обсъдено бе бъдещо сътрудничество между БТПП и Fakti.bg с цел осигуряване на по-бърза и навременна информация, обслужваща деловите среди. Тя трябва да бъде селектирана така, че да подпомага практически дейността на фирмите при вземане на правилните решения в условията на изострена конкуренция у нас и в чужбина. 

*Резон Медиа е група от специализирани медии в България. Собственик е на най-голямата рекламна мрежа от специализирани сайтове: imot.bg, mobile.bg, fakti.bg, Probook.bg, Bazar.BG, Zaplata.Bg, fokus.bg и др.; както и на най-известните печатни издания в областта на търговията с автомобили и недвижими имоти - mobile.bg (вестник и списание), Софийски имоти, Варненски имоти, Русенски имоти, Пловдивски имоти, Бургаски имоти и Плевенски имоти. Резон Медиа е втората онлайн медийна група по брой импресии в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА