Last news in Fakti

31 Януари, 2014 14:36 1 562 0

MOBOTIX представя нови продукти в дните на Секюрити Експо

  • iec-
  • секюрити експо-
  • изложение
MOBOTIX представя нови продукти в дните на Секюрити Експо - 1

СЕКЮРИТИ ЕКСПО ежегодно демонстрира актуалното в областта на обществената и частната сигурност. Специализираната изложба се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи и се организира от  Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата. През 2014 г. новостите ще се представят между 19 и 22 март в залите на Интер Експо Център – София.

Сред експонатите ще бъдат системи за наблюдение от последно поколение. Фирма MOBОTIX ще предложи модерна, мрежово базирана видеотехнология за сигурност, която е с ниска консумация на енергия и гарантиран дълъг експолоатационен живот. Тя е устойчива към климатичните условия и работи в температурен диапазон от -30 до +60 градуса по Целзий. Камерата разполага с интегриран високоскоростен процесор и флаш памет, които правят ненужна употребата на допълнителни запаметяващи устройства. От своя страна дизайнът на една полусверична, двойна камера, замества до осем конвенционални такива.

На щанда на MOBOTIX посетителите ще могат да се запознаят с наследниците на висококачествени наблюдателни системи. Новите разработки позволяват многократно увеличение на образа през деня и нощта, висока резолюция и детайлизиране на изображението. Последните нововъведения дават възможност за детекция на движения на хора и обекти в наблюдавания участък - софтуерната функция MxActivitySensor позволява лесно конфигуриране и осигурява надеждни резултати.

Повече информация за специализираната изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА