Last news in Fakti

8 Август, 2014 16:04 1 527 4

Сидеров: Гадове нечестиви са назначени в служебния кабинет

  • волен сидеров-
  • служебния кабинет-
  • скандални характеристики-
  • министри-
  • гадове нечестиви

Лидерът на Атака даде скандални характеристики за новите временни министри

Сидеров: Гадове нечестиви са назначени в служебния кабинет - 1
Снимка: БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира назначеното от държавния глава Росен Плевнелиев служебно правителство като кабинет, направен по президентски образ и подобие. „В сградата на Министерски съвет са се събрали една група от гадове нечестиви, назначени от президента, избран с измама. Един човек, който е избран с измама, какво може да назначи освен измамници. И какъвто си, такива са и тези, които назначаваш. Това е ясно“, заяви Сидеров.

Той подчерта, че за двата месеца, през които ще работи служебният кабинет, могат да се извършат много нередни неща и призова медиите да следят. Сидеров обаче изрази съмнения, че поръчковите национални медии няма да го направят и призова хората да гледат телевизия „Алфа“, за да знаят какво наистина вършат избраниците на Плевнелиев.

Лидерът на „Атака“ обърна внимание, че назначеният за правосъден министър и вицепремиер Христо Иванов принадлежи към „платените хулигани, които са хвърляли камъни и са пили бира в центъра на София в продължение на месеци миналото лято“. Този същият Христо Иванов е техен представител, той е учредител, основател и видна фигура на Протестна мрежа, т.е. платен агент на американците, коментира националистът. Фондация „Америка за България”, според него, е платила на Иванов 697 600 лева за вярната служба на американските интереси.

„Американските интереси диктуваха тук да се образува, да се оформи нещо като майдан. Както в Украйна и то да се пролее кръв. Нещата бяха тръгнали натам, но слава Богу, не се случи. Може би защото не успяха да се съберат достатъчно бандити, може би защото не им стигаше кураж, защото бяха някакви плазмодии, които смелостта им стигаше до там да хвърлят камъни, да псуват, да ругаят, да хвърлят бутилки и да се опитват да ранят някои от народните представители“, каза Сидеров и припомни, че тези, които са вандалствали, са били под чадъра на „друга американска креатура – бившия вътрешен министър Цветлин Йовчев“.

Другият вицепремиер Екатерина Захариева била със съмнителна диплома на правист и верен човек на Плевнелиев. „Тя самата е известна с това, че беше заместник-министър на Плевнелиев и веднага щом стана заместник-министър в правителството на ГЕРБ, заместник-министър на Росен Плевнелиев, скоро след това си купи апартаментче за 205 000“, обяви лидерът на „Атака“.

За служебния външен министър Даниел Митов Сидеров заяви, че принадлежи към соросовите послушници и е известен само с едно изявление - че цените трябва да растат. „Това е един от поредните циници, американска агентура, за който българският народ по-добре да мре, да се редуцира, да намалее с няколко милиона... Типичен представител на олигархичната, на колониалната администрация, който ще ви бъде външен министър в продължение на цели два месеца. Честито!“, допълни още Сидеров.

Според националиста, служебният земеделски министър Васил Грудев също е от соросовият кръг и е известен с това, че дипломата му е фалшива. По отношение на служебния транспортен министър Николина Ангелкова Сидеров заяви, че тя е дъщеря на крупен кърджалийски бизнесмен, който е получавал големи поръчки от ГЕРБ и очаквано ще продължи колониалното управление.

„Най-много да продължи приватизацията на БДЖ и да я даде в ръчичките на чужди колонизатори както много, много други печеливши сектори. Сигурно ще ускори тази процедура и БДЖ ще осъмне след служебния премиер на Плевнелиев приватизирана, нацепена на части и вкусните хапки от нея вече ще са притежание на чужда компания, както много други сектори станаха такива – токът, водата, телефоните. Защо не и БДЖ?“, запита риторично лидерът на „Атака“.

Сидеров припомни, че новият министър на образованието Румяна Коларова е човек на „Отворено общество“, кръжащ в орбитата на костовистите. Тя ще продължи образованието „Отворено общество“. „В учебниците ще продължи да пише, че България не е нашата родина, а това е територия, на която живеят различни етноси. Така пише сега в учебниците. Това ще продължи с пълна сила. Там ще продължи да пише, че тука османското господство, иго, робство е било турско присъствие и тези тенденции ще се засилят под ръководството на другарката Румяна Коларова, верен възпитаник на „Отворено общество”, т.е. на международния мошеник Джордж Сорос“, коментира Сидеров.

Мирослав Ненков – служебният министър на здравеопазването, пък бил известен с това, че е замесен в търговия с органи. Велизар Шаламанов – служебен военен министър, е креатура на Иван Костов, натовски възпитаник и евроатлантик. Той е човекът, разбил българската армия до 45 000 души, а после от другите правителства е сведена до 25 000 души. „Всичко това започна при Велизар Шаламанов, един смешен младеж, който беше индоктриниран, беше инжектиран с атлантически клишета и върнат в България, готов робот да изпълнява директивата за съсипване на българската отбрана и българската армия“, категоричен бе Сидеров.

За социалния министър Йордан Христосков Сидеров припомни, че е възпитаник на световната банка и съответно ще налага такава политика. А политиката на Световната банка е инструмент на колониализма.

Сидеров обърна внимание на факта, че служебният министър на енергетиката Васил Щонов е свързан с ВЕИ сектора и припомни, че „Атака“ е орязала в 42-рото НС печалбите на този сектор, на „тези мошеници фотоволтаиците“, чиито интереси президентът Плевнелиев защитава. „Той е лобист на този мошенически сектор, който граби вашите пари“, добави Сидеров.

Сидеров коментира и назначението на Георги Близнашки за служебен премиер, като подчерта, че той е ренегат, който се е клел във вярност на БСП, а после е прескочил при другия ренегат Георги Първанов. „Същият този ренегат Близнашки е верен слуга на ГЕРБ в момента и той беше организатор на инициативния комитет за образуване на подписка за референдум за електронно гласуване, което Росен Плевнелиев инициира. И неговия верен слуга Георги Близнашки послушно направи такъв инициативен комитет и тръгнаха да събират подписи.

ГЕРБ чрез своите кметове по страната, събраха една фалшифицирана подписка и когато я внесоха в Народното събрание се оказа, че 108 000 подписа са фалшифицирани“, изтъкна Сидеров и заяви, че Георги Близнашки трябва да застане на съд за фалшификация на документ и призова прокуратурата да се самосезира, за да започне следствени действия срещу Близнашки.

Сидеров отново призова хората да мислят като гласуват, защото само те могат да променят България. „Аз мога да бъде ваше оръжие, но вие трябва да решите дали да го хванете в ръце, или да проспите още един мандат и още едно правителство и още едно, докато всички българи до един станат тотални, пълни роби на чужди фирми, на ДПС, на циганските гласове и се събудите обвързани във вериги, от които ще бъде много трудно, да не кажа невъзможно, да се освободите“, каза Сидеров.

„Все още има надежда, изправете се, вземете се в ръце и дайте да застанем срещу тази пасмина, която продължава да тика България в ръцете на колониалното робство – призова лидерът на „Атака“.
„Ние сме длъжни да го направим, защото сме българи. Тези, които сложиха за членове на служебния кабинет, отдавна  са подписали сделка с дявола. Те не са българи. Те са се отказали от всичко българско, те са се отказали от всичко християнско и са слуги на чужди интереси“, заключи Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    Тоя определено има нужда от медицински грижи.

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Димитър":

    Комбинацията от жега и липса на квалифицирана медицинска консултация си казва думата...
  • 3 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Тоя че е отрицание на отрицанието е ясно ама вчера гледам министърката на културата която ще ни бъде и аааааа да изхвърля през прозореца телевизора ама са сдържах де Е ми тя горката толкова бавно и тече мисълта че на всяка второ дума слага едно дълго АААААА докато и светне в главата как да продължи !!!Това ме дразнеше в американците които са го измислили по-добре и от нас защото ние минаваме с ААААА а те - ендъъъъъ ....ендъъъъ...ендъъъъ - и накрая изръсят нещо!Ама като не ти тече мисълта що дириш в политиката бе джанам????
  • 4 Петя Червенкова

    0 0 Отговор
    Изтрещя напълно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове