Last news in Fakti

26 Октомври, 2014 09:47 26 388 43

Борисов 8 часа заклещен на пътя

  • сняг-
  • борисов-
  • заклещен

Лидерът на ГЕРБ изпуснал освещаването на храм

Борисов 8 часа заклещен на пътя - 1
Снимка: БТА

В зимния капан на пътя вчера попаднал и Бойко Борисов, пише вестник „Преса”.

В 7,30 сутринта той тръгнал от София за Ловеч за откриването на приземния храм на новостроящата се катедрала в града. За нея от ГЕРБ дарили средства, а той обещал на Ловчанския владика Гавриил да присъства на светата литургия.

Автомобилът на Борисов обаче попаднал в задръстване, породено от завъртели се на пътя автомобили.

„Бързах да стигна навреме, но не успях. Както всички хора, и аз затънах. Спрях 5 снегорина, но какво от това? Те седят с мене, не могат да минат. Ходих на две бензиностанции, та си купувахме кафета, какво да правим. Четири часа чакахме на едно място, изпуснах службата в Ловеч. Обърнахме колата за София, върнахме се чак следобед. С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път, заяви гневно пред „Преса“ Борисов.

В Габрово вчера бе обявено бедствено положение, бе забранено движението на всички видове моторни превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1313

    7 2 Отговор
    няма да са подготвени като им откраднахте парите за зимни гумик
  • 2 1313

    6 2 Отговор
    трябвало е и от бензиностанциите да ви изгонят и да чакате отвън по боксерки защото ги затворихте половината
  • 3 Катев

    4 1 Отговор
    Ще висим в преспите,докато АПИ се гаврят с нас!До кога ще търпим крадеца Лазаров?
  • 4 Румен Янев

    6 1 Отговор
    Вече се сещам за допълнението което ще се внесе в ЗДП. Който кара без зимни гуми от началото на октомври до началото на юни - затвор или парична глоба в размер на 10 минимални заплати .......Малееее дано не ме чуе
  • 5 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
  • 6 Кали

    1 7 Отговор
    Борисов е пич, знаещ и можещ човек, а другите.... другите ни са лидери, ни знаят, ни могат, ни нищо !!!

    Коментиран от #9

  • 7 xa xa

    4 1 Отговор
    Станишев е виновен Боко ша знаиш
  • 8 ха ха

    4 1 Отговор
    пил е кафе с началника и ха Боко в снежния капан
  • 9 Румен Янев

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кали":

    Ако наистина мислиш така а не си на някакви медикаменти положението е много зле да знаеш ....

    Коментиран от #13

  • 10 Чавдар войвода

    2 5 Отговор
    комунистически тролове и подлоги е по-добре да замълчат.

    Коментиран от #11

  • 11 скар фейс

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Чавдар войвода":

    Ако подкрепяш герб, то тогава "творбата" ти се отнася с пълна сила за теб. Само не ми казвай, че герб са демократи. Позаинтересувайте се най-накрая, чий деца и внуци са те и тогава пишеш за комунизъм.
  • 12 Лудскирка

    5 1 Отговор
    Най добре със зимни гуми и през лятото, както с фаровете. Е тогава вече ша ги надминем европейците. Не ми се говори направо. Неподготвени били шофьорите, ми те гумите на Борисов сигурно струват повече от колите на 90 процента от българските шофьори, драни за какво ли не от лобистките хиляди промени на ЗДП то.
  • 13 скар фейс

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Румен Янев":

    Да им се чудиш на акъла, наистина. Това е признак, че голяма част от хората не се интересуват, какво се случва в тая държава. Не че преди цъфтяхме, но тоя докара държавата до просешка тояга. Иска баницата само за себе си. С никой не иска да дели.
  • 14 алкап

    4 1 Отговор
    Хората били неподготвени. Как да са подготвени като от кражби и измами им открадоха сичко. Аз лично видях борисов как мина с огромния му жип и ми зари с сняг Пежото 106. после му викам аре ва нали си с жип минавай и той ми се хили.
  • 15 HRISTOS

    4 0 Отговор
    Господ си знае работата.Един ден всеки ще си плати..










  • 16 heli

    5 1 Отговор
    Веднага да се изпрати един военен хеликоптер да спасява Бойко.
  • 17 пипалот

    5 1 Отговор
    а бе хора не му правете на тоя евала като се надпреварвате кой ще пише повече просто игнорирайте без коментари с повече приказки ще стане накрая героя на България
  • 18 Румен Янев

    2 2 Отговор
    А бе хора на бате ви боко резервната гума+обслужването за сезона струва повече от средния автомобил който кара българина!Това че не е резнал поредната лентичка го е съкрушло-разбирам го ... колекцията трябва да се поддържа ама природата е по-силна даже от тези които се мислят за Господ!!!!На мачове на великите бистришки тигри ходи със самолет....на наш гръб де-нали? В този сезон дано това меу е последната грешка и следващия път да вземе БТР....МТЛБ...може и САУ-122...няма да има проблеми с кофти матряля препречил пътя на богоизбрания
  • 19 1313

    1 1 Отговор
    формулата е слабао правителство народа добре - силното правителствао краде
  • 20 есфсеф

    5 2 Отговор
    Надали има по-тъпи от повечето българи. Цяла седмица говоря, че се задават обилни снеговалежи и рязко падане на температурите и пак тръгнали с летните гуми.

    Коментиран от #21

  • 21 Румен Янев

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "есфсеф":

    А бе баща ти с летни гуми ли караше жигулата? Или си 90и някой набор и за теб гумите са по-важни от човека който кара колата?Като си куц ако ще и с шпайкове да са ти гумите си аут!!!!67-ми набор съм и съм карал с вида спорт и какви ли не боклуци ама лиговците на днешно време защото не знаят защо изобщо са зад волана искат ако може и с вериги като танкове да са на пътя...е не става...
  • 22 APOLITICHEN

    1 1 Отговор
    BORISOV E PICH. KOMUNISTICHESKITE TROLOVE KATO RUMEN IANEV DA SE POMOLOIAT NA SER-GEJ DA GI VZEME V BRIUK-SELL
  • 23 glatchev

    2 1 Отговор
    Ако при този малък сняг поне малко беше изчистено, нямаше да има големи проблеми. Не са виновни хората, а чистачите.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 по темата

    0 0 Отговор
    Борисов: И какво видях днес – дори и професионалните шофьори на рейсове и тирове тръгнали без вериги и с летни гуми.

    По-горе е цитат от недоразумението, което става само за...
  • 26 ЦвЦв

    3 1 Отговор
    Да се обади в американското посолство да му дадат хеликоптер!
  • 27 ХХХ

    3 1 Отговор
    "С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път, заяви гневно пред „Преса“ Борисов."

    "Както всички хора, и аз затънах." ... Та твоята лимузина или джип /с какво там те возят/, с какви гуми казваш, че беше?! :) Понеже то предишния ден температурите си бяха около 15+ градуса и е нормално бедните хорица да поизчакат малко преди да сложат гумите за по 80-100 лв. и да ги изпекат за 1 седмица. Те не вземат същите пари, като тебе "господарю. о велики".
  • 28 mediator37

    3 2 Отговор
    Почвам с уговорката, че никога не съм гласувал за ГЕРБ, нито за БСП .
    Обаче, хайде да не си кривим душите и се правим на отровени с гъби. Единствено от всички правителства за четвърт век, това на ГЕРБ направи хубави пътища, по които всички ние пътуваме.

    mobile.bg е автомобилен сайт и в момента пошем в него. Кое ни интересува най-много- пътища и автомобили или греша? Или съм попаднал в сайта "Бг-мама" и ще си говорим за кърма и памперси?

    Ако някой каже "Асфалт не се яде" да слиза от магистралите и скоростните пътища и да тръгва по калдаръмите и дупките , както си беше преди да дойде ГЕРБ и Б.Б. За пътищата не можем да си кривим душата.

    Коментиран от #30

  • 29 Светлозар

    3 1 Отговор
    Нямат свършване дебилите по пътя ! Цяла седмица и от тоалетната се чуваше че идва бедствие ама Ганьо пали дръгела с летни гуми осми сезон и тръгва да минава през проходите,после псува че не било почистено а то има два пръста сняг ама с галоши няма как да потеглиш по наклон и с 2 милиметра сняг !
  • 30 скар фейс

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "mediator37":

    Нека да не си кривим душите, както казваш. Оф човек, от къде да започна?! Аз също не съм гласувал за никого (което не знам дали е правилно), защото не виждам за кого, но какво значение има асфалта, като няма какво да се движи по него!? Той неспирно рекетираше бизнеса в буквания смисъл и направи най-лошото - посегна на сивата икономика, в която всеки българин, който не искаше да работи само за слава си изкарваше препитанието си чрез нея - ясно защо (ниските доходи). 4 години се оправдаваше все с предните, а не пипна никой. За базкрайният му цинизъм, просто не ми се коментира - примери бол. Малко ли ти си вижда? Вдигна ти тока, пенсионната възраст, поради което баща ми не можа да се пенсионира...Списъскът е буквано безкраен. Хайде стига глупости и спирайте с тази телевизия, че ви облъчва...

    Коментиран от #34

  • 31 йордан иванов

    4 1 Отговор
    Бойко е велик и няма кой да се мери с него!!! Ако някой не го харесва значи е комунист и иска да краде и да не плаща данъци на тази държава!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #32, #33

  • 32 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "йордан иванов":

    По твоята логика, ти щом го харесваш, значи си лумпен. Пълен галфон си.
  • 33 Обикновен човек

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "йордан иванов":

    Обикновено тези, които не го харесват са точно такива
  • 34 Долу БКП

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "скар фейс":

    упрекваш го, че е посегнал на сивата икономика...............няма да се оправи тази държава.И стига с тия опорни точки за рекетирането на бизнеса, че ми дотегна от такива като тебе.Имам приятел управител на голяма земеделска кооперация.От него знам, че по времето на Борисов европроектите им са минавали по установения ред.При Орешарски за да им бъде удобрен проект за закупуване на модена земеделска машина са му искали 48% от стойността на машината под масата.Та не знам кой кой е рекетирал и кой на кой извивал ръцете.И като подаде оставка пътво земеделците го подкрепиха.

    Коментиран от #35, #36

  • 35 скар фейс

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Долу БКП":

    И на мен ми дотегна от такива, като теб, които му се кланят. Ника ти говори достатъчно за информираността ти. Може би си от любимата ни столица. Разходи се малко из страната.... А бе прав си човек, наистина е супер пич боко - прати ай ти инжинерите на полето, вдигна пенсионната възраст, вдигна ти тока... да продължавам ли?! А преди това кого пазаеше бе, а!? Чий пъдарин беше?! Колкото до мен, аз съм добре, но винаги може още по-добре. Колкото до сивата икономика, ако наистина имаше държава, нямаше всеки да търси начин да оцелее, защото, ако не е тя, това означава, че трябва да бачакш само за "държавата". Щом си доволен, кланай му се! Няма какво повече да пиша на такива, като теб, които чакат новините в 8 с ракийката и салатката, за да му кажат "евала". Между другото, предаврително да ти честитя новите 10 министри от турски и цигански прозиход. Така и не ви уваряха тиквите, че те са едно с БКП, БСП, ДПС и там другите. Така, че не ми го "хвали" Орешарски или там, кой да е друг, защото никого от тях не харесвам. Айде у лево комунистическо демократче.
  • 36 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Долу БКП":

    Най-важното щях да забравя - ако знаеш колко приятели и познати имам, които са били рекетирани от герб по още по-ожесточен начин. Представа нямаш! Единият от тях беше милионер, а сега е в чужбина чирак, защото отказа да плати непосислен процент от печалбата си. Ама много примери мога да ти дам. Всички са един отбор юнаци, но този е най-лакомият. Стана ли ти ясно сега!?
  • 37 живко георгиев

    2 0 Отговор
    Малеее,каква трагедия само,нашия вожду Борисов бил заклещен в снига и изпуснал поредната лентичка....трябвало е да им се скара малко на тези шофьори за колите им как така не са пригодени за зимнни условия...и веднага арестувани на минутата че са забавели великия ни вожд........
  • 38 batboiko

    1 1 Отговор
    не е хубаво така да се говори,но ще кажа само едно нещо, и който е наясно ще ме разбере.
    като умре(не знам по какъв начин) ще излезнат доста истини за него. и тогава доста коне с капаци ще разберат какво е правил г-н борисов.
  • 39 joniii

    1 0 Отговор
    Сигурно и те като нас,нямат пари за гуми.....
  • 40 турчин

    2 0 Отговор
    Всяка година зимата ни изненадва. При насищане на политическата сцена с такива хора нищо друго не може да се очаква. Приказката -на такава нива такива пъдпъдъци. Докато не се отстрелят тези от политиката страната няма да се оправи.
  • 41 jhbgvjuh

    2 0 Отговор
    Да бе все хората са неподготвени а кво пътищата са ОК деее.а и тъпите изказвания .А кво да кажем за почистващите фирми които си играят на хазарт да излезнат или ще се стопи
  • 42 на тъща ми зетя

    0 0 Отговор
    Истината е една, дами и господа - докато избирате такива да ни управляват, просто държавата няма шанс. Всяко едно изказване на въпросната личност пращи от наглост, безхаберие и говори за пълно неведение за това как живее електората. Тогава какво очаквате от него освен лентички?
  • 43 mediator37

    0 0 Отговор
    Разговорът придоби груб, аграрен характер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове