Last news in Fakti

10 Юли, 2015 11:56, обновена 10 Юли, 2015 17:09 17 157 13

Мъж е намерен мъртъв в автомобил

  • мъж-
  • намерен-
  • мъртъв-
  • автомобил-
  • лъчезар иванов-
  • лъчо терориста

Колата е открита в столичния квартал Бояна

Мъж е намерен мъртъв в автомобил - 1
Снимка: bTV

Мъж е намерен мъртъв в автомобил в столичния квартал "Бояна", съобщиха от МВР.

В 9 часа днес, в полицията е подаден сигнал за пътен инцидент. Отишлите на място екипи са установили, че автомобила е самокатастрофирал, а мъжа намиращ се в него е починал. Колата не се е ударила в друго превозно средство.

По първоначални данни става дума за самоубийство, тъй като вътре е открит пистолет, предаде БНР.
По информация на "Хоризонт" намереният мъртъв мъж се казва Лъчезар Иванов. Той няма криминални регистрации. В момента полицията прави оглед на мястото. Разследва се и версията за убийство.

По информация на bTV мъжът е на 52 г. и е строителен предприемач. Той е оставил предсмъртно писмо на жена си. Според първоначалните данни две от фирмите му наскоро са фалирали. Тялото е намерено в луксозен джип "Audi" на улица „Стар Беловодски път“.

Мъжът е с прострелна рана в главата, а изстрелът е от дясно наляво. В стъклото на шофьорската врата има дупка от куршум. Малко след 9 часа е подаден сигнал за джип с включен двигател в природен парк „Витоша”. Колата е била и с пълен резервоар. Все още не са ясни причините за смъртта на мъжа.

БНТ съобщиха, че починалият е  Лъчо Иванов по прякор Терориста. Той е роден през 1963 година и е имал строителен бизнес.

Тази сутрин мъжът е излязъл 15 минути по-рано от обикновеното за работа. Той е взел със себе си и двата законно притежавани пистолета. На път за работа е отбил в странична уличка. Заключил се в джипа, с който се е возил и се прострелял в главата с едно от оръжията. На таблото пред себе си написал на лист хартия телефона и името на жена си.

Трупът е открит от случайно минаващ гражданин. Човекът е подал сигнала в полицията. Двата пистолета са намерени до трупа в колата.

Терориста един от основателите на „ВИС“ и е бил близък с братя Галеви, Мето Илиенски и Георги Илиев. Не се изключва „самоубийството“ да е било инсценирано.

Лъчо Иванов получава прякора си, след като през 1983 година, с още трима негови пирятели опитват да отвлекат самолета за Варна. Похищението е направено с ножчета, купени от столичен магазин. Момчетата са искали да стигнат до Виена, за да избягат от режима. Тогава, за да заблудят похитителите властите изключват тока на цяла Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дошо

    2 2 Отговор
    Подробностите са, че Алудито го е разорило с непрестанните ремонти и се е самоубил.

    Коментиран от #5

  • 3 бате Ицо

    2 0 Отговор
    Поредният бандит - не е за жалене....

    Коментиран от #7

  • 4 Аз

    3 2 Отговор
    Иначе не е криминално проявен :)
  • 5 лалал

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дошо":

    ахахаха
  • 6 Ян Бибиян

    2 0 Отговор
    За съжаление с каквато и скорост да се избиват или самоубиват тези стари величия, скапаната ни държавичка създава такива идивиди с скорост 100 пъти по-голяма и те никога няма да свършат. Единствено решение за нормалните хора за съжаление е Терминал 1 и 2 на Летище София.
  • 7 Митко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "бате Ицо":

    Бате Ицо, много си първосигнален бе? Ако не те познавах, щях да кажа ,че си прост..к!
  • 8 тошибиян

    1 1 Отговор
    требвало е след това със самолета просто да из4езне безследно...трябва да си малоумен 4е да отвле4еш самолет да кацнеш в западна държава по онова време и сега също и да си мислиш 4е просто ще слезнеш от него и ще запо4неш да си пе4елиш пари4ки ей така там на свободата
  • 9 KOC

    3 0 Отговор
    Много интересно как човек отвлякъл самолет има 2 законно притежавани пистолета? Поредното КОС чудо.....

    Коментиран от #10

  • 10 тошибиян

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "KOC":

    тои се води репресиран от режима сигурно и борец за свобода и мъ4еник на тоталитаризма десидент
  • 11 emigrant

    1 0 Отговор
    Единствено решение за нормалните хора за съжаление е Терминал 1 и 2 на Летище София.И ДА СИ СКЪСАШ ПАПАСПОРТА КАТО КАЦНЕШ
  • 12 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БЯХ ДЕТЕ
    НО ДОБРЕ СЕ СЕЩАМ ЗА СЛУЧКАТА СЪС САМОЛЕТА
    ВАРНА УГАСНА
    ЧЕТИРИМАТА БЯХА ИЗЛЪГАНИ ЧЕ СА КАЦНАЛИ ВЪВ ВИЕНА А ТЕ КАЦНАХА ВЪВ ВАРНА
    ПО КЪСНО ЕДИНИЯТ БЕ ЗАСТРЕЛЯН
  • 13 Име

    0 0 Отговор
    Ей, не останаха мутри да се гърмят един друг вече, та сами трябва да се застрелват. И това ако не е дефицит.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове