Last news in Fakti

13 Юли, 2015 15:55 20 162 29

Шофьорка уби три коня на пътя

  • шофьорка-
  • уби-
  • коня-
  • пътя

Животните внезапно са изскочили на платното

Шофьорка уби три коня на пътя - 1
Снимки: БТА

52-годишна шофьорка е се размина на косъм без сериозни наранявания, след като връхлетя 3 оставени без надзор коня на пътя, съобщиха от ОДМВР-Хасково.

Произшествието е станало вчера в 21,30 часа на пътя между селата Въгларово и Сираково. На пътя е имало 3 коня, оставени без надзор, които внезапно са изскочили на платното и са ударени от жена шофираща лек автомобил „Toyota“. Конете са загинали, а водачката е с контузия на дясна част на главата.

Прегледана е в МБАЛ-Хасково и е освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    И кой е виновен сега?
  • 2 ххх

    8 1 Отговор
    Убила 3 коня...
    Добре ли сте?!?! Добре че е жива и здрава жената!
  • 3 Джон Смит

    2 0 Отговор
    Що кайма, малий!
  • 4 bocho

    4 0 Отговор
    Сега по един акт на собствениците на тези коне!
  • 5 Асан

    2 0 Отговор
    Изтървахме коня, коняяя.....
  • 6 6efket Baba

    3 0 Отговор
    \\\ Кат гy блъсне здраве wе Ше идем кюфтета ве!!! \\\
  • 7 Георги Колев

    2 0 Отговор
    Изтървахме коняяяяяяяяяя
  • 8 Красо Зелето

    7 0 Отговор
    Жалко за жената. Ще има уплаха за цял живот. А тия коне, 100% са били на някой ромале.
  • 9 бай Иван

    4 1 Отговор
    оставили са ги без надзор и сега колата на жената сигурно е станала за скраб.
  • 10 И ас имах подобен случай

    1 0 Отговор
    Точно в тоя край, някъде около75г беше. По същото време вечерта в село на главния път, изскочи бивол, непридружаван от никой. Подметнах го с трабана точно отдолу. Претърколи се, стана и си замина, ама трабанта ми беше бая потрошен отпред. В такива случай можеш само да търсиш собственника и да го съдиш за щетите, защото имало закон да не се оставят домашни животни без придружител. И тая колежка вероятно ще пие една студена вода и ще се радва, че е оживяла. Още повечв, ако конете са цигански /никой няма да седне да ги търси/.
  • 11 Нио Майо

    1 0 Отговор
    Ако бяхме нормална държава, би трябвало собственика на конете да понесе сериозна глоба + условна присъда за неумишлено убийство, ако е нямал предишно провинение. Ако е имал подобно предишно направо да влиза в затвора. Пътищата са за коли, а не за коне и каруци нямащи дори и светлини.
  • 12 dhcp

    2 0 Отговор
    Ако знаете какво е по пътя Кърджали-Крумовград... При еднократно преминаване ако не срещнете поне едно-две стада крави преминаващи по пътя или в опасна близост до него, то аз обещавам да дам чеверме с обилно количество бира

    Не знам само какво се прави в такава ситуация при наличието на знак за преминаващи домашни животни... първо органите ли да налагаш или стопанина :)
  • 13 няма такава държава

    2 0 Отговор
    Какво се чудим по софийските улици каруци с коне колкото искаш,циганин без да прави мизерии няма да е циганин.
    Такава ни е държавата и никой от власт имащите няма желание да я промени.
  • 14 бачи Кикю

    1 0 Отговор
    Тая може да влезе в рекордите на Гинес - 3 коня с 1 удар!
  • 15 груди

    2 3 Отговор
    горките животинчета обикновенно на 52 годишна възраст мястото на жената е да си стои в къщи да готви и да сменя памперсите на внучетата а не да се развява по пътищата с колата
    да убиеш кон и кучее все едно да убиеш човек!!!
    от всички останали животни тизи са най-преданите приятели на човека!! тая със сигурно няма да получи прошка на оня свят
    гледката е ужасна не знам тая убийца как ще спи вечер
  • 16 ДАН КОЛОВ

    3 3 Отговор
    КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ БЕ ?Скрий се бе трол !!! "обикновенно на 52 годишна възраст мястото на жената е да си стои в къщи" - ТОВА ДА НЕ ТИ Е НЯКОЙ ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ КУЧЕТА ЧЕ ДА ГО ДЪРЖИШ В КЪЩИ - ПИШЕШ ЗА ЧОВЕК! СТОЙ СИ ТИ В КЪЩАТА И НЕ ИЗЛИЗАЙ НАВЪН ТРОЛ ТАКЪВ ! КОНЕТЕ СА ИЗСКОЧИЛИ НА ПЪТЯ И ЗАТОВА СА УБИТИ А НЕ УМИШЛЕНО - АСИМИЛАРАЙ ПРОЧЕТЕНОТО И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ ! ЗАЩОТО УТРЕ ТИ МОЖЕ ДА СИ НА НЕЙНОТО МЯСТО ЗАД ВОЛАНА !
  • 17 PROFESIONALISTA

    1 3 Отговор
    Да и влязат отдолу три конски да и влязат дано
  • 18 чичо

    2 0 Отговор
    То конете нищо, ами защо не е уцелила и циганина!!! Сега трябва собственика на тая камара конско месо да го накарат да плати всичко и да го подкарат и по закона за защита на животните!
    Аман от цигански катуни покрай пътищата ни! Наскоро подобна ситуация ми се случи и покрай Провадия на АМ"Хемус". Беше най-кошмарното ми преживяване на пътя. Сам не разбрах как избегнах удара.
  • 19

    2 1 Отговор
    Шофьора затова е шофьор, да предвижда доколкото е възможно опасните ситуации предварително, не само да върти геврека и да натиска педалите, трябва и малко мисъл и някои умения. Ако е имало видимост към конете и жената не е намалила и предвидила, че може да изскочат на платното, за мен тя е виновна, ако не е имала видимост към животните, това е друго нещо.
  • 20 иван

    2 0 Отговор
    сигурно конете са ничии така се получава обикновено.как веднъж не се чу някой циганин да бъде осъден.
  • 21 селоеголемонещо

    1 3 Отговор
    Жалко за кончетата. Жалко и за Вас, Селяни, които поставяте живота си по-високо от този на животните. Не знам каква е тази омраза, може би защото са на много по-високо ниво от Вас.
  • 22 Махатма Ганди

    1 1 Отговор
    За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.
  • 23 Васил Василев

    1 1 Отговор
    Как ги е ударила, че да ги убие и трите?! Тая ще да е голяма майсторка.
  • 24 тошибиян

    2 1 Отговор
    забранете на жените да излизат от кухнята и банята и светът ще стане по добро и безопасно място за живот
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 коста

    0 1 Отговор
    на този проктър собственика и три дузини камшици да му набият!вчера на връщане от бургас имах подобен случай в сливенско,ама просто предвидих,че точно ще решат конете да изкочат на пътя.иначе-същото,ми ще ме е яд за колата-никой няма да ми я оправи...
  • 27 Някой си

    2 0 Отговор
    Заради такива цигани който си оставят конете на пройзвола на съдбата, преди няколко месеца се сблъскахме с друг автомобил. и точно след 20 минути друга кола ги отнесе и водача на мпс то беше с наранявания. Версията на полицая неспазена дистанция и превишена скорост, Както винаги.
  • 28 ВМРО

    1 0 Отговор
    Чудя се колко цигани има в България и колко БЪЛГАРИ са останали?
  • 29 xXx

    1 0 Отговор
    Трябва ли да ги слагате тези снимки?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове