Last news in Fakti

14 Септември, 2011 12:10 1 597 0

Зрелищна катастрофа в Благоевград

  • катастрофа-
  • благоевград
Зрелищна катастрофа в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

Трима младежи от Разлог оцеляха по чудо на Кръстовден, след като лек автомобил се заби в стълб в Благоевград на връщане от дискотека, предаде БГНЕС.

Зрелищната катастрофа станала на бул. "Димитър Солунски" срещу пивоварната фабрика "Карлсберг-България". Към 5.30 часа тази сутрин Тойота, управлявана от 21-годишния Георги Колев на прав участък и неравно пътно платно се забива в стълб на уличното осветление.

Водачът изгубил контрол над движещия се с висока скорост автомобил, той излиза от пътното платно, качва се на тротоара и се забива в стълба. След това автомобилът се занася със задната част на дясно и задните колела увисват над паркираните под стената на пътя автомобили.

С линейка на ЦСМП тримата пострадали са приети в Спешно-приемно отделение на МБАЛ. Най-тежко е състоянието на возещия се на задната седалка Виктор Бастунов, на 19 г., който е със счупен крак, травма на главата, окото и други наранявания.

Пътуващият на седалката до шофьора - 25-годишният Карло Катранджиев се е отървал само със счупена ръка. Водачът Георги Колев е с фрактура на китката, травма на окото и разбита във волана уста. И тримата имат порезни рани от стъклата. При удара в стълба двигателят е влязъл почти в купето на лекия автомобил, а части от него се бяха разхвърчали дори на 30 метра от местопроизшествието.

На водача е взета кръвна проба за алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА