Last news in Fakti

17 Септември, 2011 17:56 543 0

Цачева: Мога да съм класна и палав ученик

  • народно събрание
Цачева: Мога да съм класна и палав ученик - 1
Снимка: БГНЕС

Не е искан подкуп от Росен Плевнелиев и той не е давал такъв, заяви в предаването "Карбовски: Директно" председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Тя отказа да коментира слуховете, че с нея са водени разговори да се включи в предизборната надпревара за държавен глава.

„Имам любима фраза от Дейл Карнеги – направи от лимона лимонада. Убедена съм, че от този лимон, който бе хвърлен в лицето на Плевнелиев, той е достатъчно зрял, има достатъчно възможности, ще направи лимодана в кампанията“, обобщи темата Цачева.

Запитана дали е наясно, че я наричат "Класната", парламентарният шеф отвърна: "Както мога да бъда класна, така мога да бъда и много палав ученик".

Преди дни вътрешният министър Цветан Цветанов каза, че през 2007 г. трима общинари са поискали подкуп от бившия министър на регионалното развитие и настоящ кандидат за президент Росен Плевнелиев, за да подмогнат за финализирането на Бизнес парка в столицата. Последва скандал с обвинения към Плевнелиев, че е нарушил закона, като не е сигнализирал полицията. „Може би не беше най-удачното място и най-удачният пример, с който Цветанов се изрази“, отбеляза Цачева.

Тя не спести похвали за кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев и го описа като целенасочен. Никой друг не може да подражава на „онази непосредственост, с която нашия лидер общува с гражданите, институциите“, отговори тя на въпрос дали Плевнелиев трябва да подражава на премиера Борисов.

„Много силна, много добре балансирана е кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, за които съм убедена, че ще получат подкрепата на много граждани. До този момент те са доказали какво могат - могат да градят, могат да творят и да оставят зад себе си добре свършена работа“, подчерта председателят на парламента.

„Няма безгрешни хора, но мисля, че те са такива, че ако допуснат недостатъчна прецизност в работата си, имат силата да си признаят и да продължат напред“, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА