26 Септември, 2011 15:27 1 164 0

В сряда гледат мярката за неотклонение на шофьора прегазил Ангел Петров

  • пловдив-
  • катуница-
  • мярка за неотклонение-
  • ангел петров
В сряда гледат мярката за неотклонение на шофьора прегазил Ангел Петров - 1
Погребението на Ангел Петров /Снимка БГНЕС/

В сряда пловдивският Окръжен съд ще гледа мярката за неотклонение на 55-годишния криминално проявен шофьор на микробуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров от Катуница, съобщи БНР.

Шофьорът беше задържан на влизане от Турция в България на граничния пункт Капитан Андреево. Срещу шофьора са повдигнати обвинения за това, че умишлено е причинил смъртта на младежа, като управлявайки автомобила, е нарушил основните правила за движение по пътищата, заяви Добрин Гаврилов, пресаташе на пловдивската окръжна прокуратура.

В момента мъжът е задържан с мярка за 72 часа, която изтича в сряда.

За 72 часа са задържани и двама мъже за прегазването на служители от полицията и на двама цивилни. Обвиненията към тях са за умишлено причиняване на средна телесна повреда. Законът предвижда от 3 до 12 години лишаване от свобода.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА