Last news in Fakti

26 Септември, 2011 17:45 2 103 0

Тръгна делото по случая със световния шампион по борба Михаил Ганев

  • габрово-
  • съдебно дело-
  • владимир иванов-
  • михаил ганев.

Габровският съд даде ход на делото срещу Владимир Иванов,  който е обвинен за нападението над световния шампион по борба Михаил Ганев. Спортистът предяви иск за обезщетение от 30 хиляди лева за причинени неимуществени вреди, а магистратите приеха искането за разглеждане, съобщи БНР.

31-годишният Владимир Иванов от Габрово е подсъдим за нанасяне на средна телесна повреда на Михаил Ганев и притежание на грам и половина марихуана. Инцидентът е от 26 декември миналата година. В ранните часове на деня след сбиване пред бар в Габрово световният шампион по борба е намушкан с нож. Пострадали са още двама от компанията му- брат му Петър и Калоян Косев от Севлиево.

При полицейското разследване става ясно, че с прободни рани по ръцете и гърба е и Владимир Иванов, привлечен като обвиняем. Според един от адвокатите му Симеон Тепов това сочело, че Владимир е действал при самоотбрана. Какво точно се е случило, кой е извадил оръжието, което не е открито, предстои да се изясни в хода на делото. По него са призовани 20 свидетели на инцидента. Разпитите продължават.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА