Last news in Fakti

27 Септември, 2011 17:06 9 666 0

Борисов: Днес или утре повдигат обвинения срещу Кирил Рашков

  • борисов-
  • катуница-
  • кирил рашков
Борисов: Днес или утре повдигат обвинения срещу Кирил Рашков - 1
Снимка: БГНЕС

От това, което имам като информация от МВР, НАП и прокуратурата – в днешния или утрешния ден ще бъдат повдигнат обвинения на лицето Кирил Рашков за това, което показаха проверките, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Премиерът отказа да коментира какво точно е установила проверката за дейността и имотното състояние на Рашков, но уточни, че едва след като бъде повдигнато обвинение срещу т. нар. цар Киро, Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност ще може да си свърши работата.

"Аз твърдя, че етническият мир е единственото в България, което гарантира просперитета на тази държава, всяко друго действие гарантира обричането на България на неуспех и изпадането й в дълбока изолация. Само месец след провеждането на подобна политика, народът ще бие с камъни всеки, който му го е причинил. След 20 дни ще минат изборите и всичко това ще се забрави, както много пъти се е забравяло", убеден е премиерът.

"Рано сутринта, към 7-8 часа с президента Георги Първанов се чухме за провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност. Според мен този съвет е необходим, за да може всеки да каже своята позиция и тези, които считат, че трябва да правят циганите на сапун или да гонят турците извън България да си понесат своята политическа отговорност след това", каза още Борисов. "Благодаря на президента, че се съобрази с това, че на 1 октомври в 12:30 пускаме Лот 1 на АМ "Струма" и веднага след това в 14:00 е КСНС. Ние ще продължим да строим, да инвестираме, да изграждаме инфраструктурата, а който иска да руши държавата да си носи своята политическа отговорност". /БГНЕС
 

Тема в развитие:

 

Прокуратурата взема на прицел етническата омраза

БСП откри уличаващи Рашкови документи

Протестите да се насочат срещу държавното бездействие, не срещу гетата

Шофьорът на буса убиец остава в ареста

Обвиненият за убийството на Ангел не го бил видял

 

Мнения:

Живко Георгиев: Напрежението ще стихне до дни

Расате: Не един политик е ходил на крака при цар Киро

Политолози предупредиха за контролиран вот


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА