5 Октомври, 2011 19:03 1 211 0

Доган: Елитът ни е трън в очите на враговете

  • избори 2011-
  • дпс
Доган: Елитът ни е трън в очите на враговете - 1
Снимка: БГНЕС

За 17 години ние създадохме страхотен елит от подготвени хора. Този капацитет е толкова силен, че е трън в очите на нашите врагове. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборен митинг в с Брестовене, община Завет, съобщават от партията. Доган подерта, че в младежката организация на партията членуват 25 хил. души, от които 2/3-ти са студенти или хора с висше образование. „Сега, ако човек не е отворен, не е креативен, самата вълна, самата система в ДПС ще го отхвърли. Този елит е в основата на нашето бъдеще. И сега идеята е как да прехвърлим опита си в младите, защото ние инвестираме в носителите на бъдещето- младите“, сподели председателят на ДПС.

”Ако сме допуснали грешка, от името на централата ви моля за прошка. Няма начин да не грешим, когато се развиваме ускорено, а понякога в това изпреварващо  развитие, ние губим възможността да имаме истински опоненти, но и партньори. Но е така- този, който изпреварва времето си, не винаги постига добри резултати. Наказанието е едно и също както за този, който закъснява, така и за този който бърза” каза пред събралите се Ахмед Доган.

Заместник- председателят на партията Лютви Местан изрази тревогата си, че „има нещо гнило“ в българската демокрация и управлетие, допълвайки че след Катуница и последвалата ескалация на напрежението са показали това. „Управлението на ГЕРБ и „Атака“ допусна да се дискредитира демокрацията, допусна дефицит на демократичност и някой бърка силата на управлението със силовото управление. Днес пред ДПС стои огромна отговорност, с която е свързан и вотът на 23-ти октомври. Защото, както през 1990г. с възникването на ДПС, ние се превърнахме в необходимото условие за установяване на демокрацията. Сега, в 2011г., ние сме необходимото условие за възстановяване на дискредитирания модел!” заяви  Местан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА