Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 15:01 1 384 0

Николина Николова е новият заместник министър на МРРБ

  • софия-
  • мррб-
  • николина николов

Със своя заповед министър-председателят Бойко Борисов назначи Николина Николова за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от МРРБ.
Г-жа Николова е родена на 30.11.1979 г. Завършила е Harvard Business School – Бостън, САЩ, Институт по публична администрация - Маастрихт, Регионален институт за административна реформа – Нант,Франция.  Магистър е по право в УНСС – София.
Владее английски, испански, италиански, френски и руски езици. 
Работила е като съветник към Ръководителя на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и като Ръководител на звено „Контрол, комуникация и координация” към Министъра на регионалното развитие и благоустройството.  
  Преди да заеме длъжността бе член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура”. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА