7 Октомври, 2011 21:42 3 626 0

ДПС: Не може да градиш, ако не си майстор

  • дпс-
  • избори 2011
ДПС: Не може да градиш, ако не си майстор - 1
Снимка: ДПС

„Голяма енергия сме! Мащабни сме, силни сме, но не забравяйте единството- това е темела на нашата сила”. Думите са на лидера на ДПС Ахмед Доган пред жителите на Опака. Доган и отбеляза, че местната власт е много важна за ДПС, защото освен, че тя е решаваща за начина на живот в общините, ДПС са я превърнали в школа за кадрите в националната политика. Водещи представили на партията изразиха подкрепа за кандидата за кмет на Опака Лютви Реянов.

„Винаги сме били номер 1 в нашите общини и пак ще бъдем! Сигурен съм в това. Особено когато срещу нас излизат куци коне, особено когато са били на хранилка при нас.” каза Хамди Илиязов, областният председател на ДПС Търговище.

Тунчер Кърджалиев, кандидат за кмет на община Търговище и народен представител от ДПС призова: „Да не допускаме управлението на ГЕРБ от центрлната власт да слезе и на местно ниво, защото тази арогантност ще дойде тук. А такова цунами от некомпетентност, реваншизъм и популизъм България непомни от 20 години демокрация.” Той заяви, че изборите са изпит за политиците от избирателя и знаейки какво е свършено, вярва, че ще се поздравят с упех на 23ти октомври.

„Случва се покрай нас да излязат хора, които не стават за нищо и сега заедно с Атака дават подкрепата си за ГЕРБ.” отбеляза Местан и призова на 23ти октомври да гласуват за ДПС, против предателството и срещу управлението на ГЕРБ, които са се превърнали в трагедия за България. „И пак ще повторя, че ако през 1990г. партията, създадена от Ахмед Доган беше необходимото условие за установяване на демокрацията, сега, през 2011г. ние сме условието за възстановяването й!” заключи Лютви Местан.

„Когато пътувах насам видях едни стълбове и стени, които са облепени с портретите на един човек и на които пише „Градим” и се попитах- Как ще градиш, ако не си майстор?” каза заместник- председателят на ДПС Алиосман Имамов и допълни  „Майсторите са в ДПС, башмайсторите.” Той отбеляза, че някои от тези лица по стълбовете са учили в ДПС, но са били двойкаджии, не са майстори. „Защото истинският майстор знае първо, че е важно да укрепваш, а не да разбиваш единството и второ- истинският майстор никога не може да бъде предател!” изтъкна Имамов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА