Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 10:25 715 0

Митинг на БСП блокира центъра на София

  • бсп-
  • митинг-
  • софия-
  • избори 2011
Митинг на БСП блокира центъра на София - 1
Архив

Временна организация на движението в централната част на София въвеждат от Столична община заради митинг-концерт на БСП, който ще се проведе тази вечер, съобщиха от пресцентъра на кметството.

До 6.00 ч. на 21 октомври се забраняват престоят и паркирането на превозни средства на паркинга на пл. „Кн. Александър Първи" от страната на ул. „Кн. Александър Първи".

От 8.00 ч. на 20 октомври до приключването на проявата се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автобусите, превозващи участниците в митинга, на паркинга на пл. „Кн. Александър Първи", на бул. „Кн. Ал. Дондуков" между ул. „Веслец" и бул. „Васил Левски", на паркингите на пл. „Св. Ал. Невски", на ул. „Оборище" - между ул. „Г.С. Раковски" и бул. „Васил Левски".

От 16.00 ч. на 20 октомври до завършването на концерта при необходимост и по преценка на „Пътна полиция" ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Цар Освободител" между площад „Независимост" и ул. „Г.С. Раковски", ул. „Кн. Александър Първи" между ул. „Съборна" и пл. „Кн. Александър Първи", ул. „Дякон Игнатий" между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител", ул. „Аксаков" между ул. „Г. Бенковски" и ул. „Дякон Игнатий", ул. „Г. Бенковски" между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител", както и по ул. „Леге" между ул. „Съборна" и пл. „Атанас Буров".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА