24 Септември, 2016 20:35 1 391 10

България има нужда от силни личности, които могат да кажат „Не“

  • българия-
  • личности-
  • кажат-
  • илияна йотова

А не, както казва Борисов: „Ще слушам началниците“, каза Илияна Йотова

България има нужда от силни личности, които могат да кажат „Не“ - 1
Снимка: БТА

„Живеем в страшен свят. Днес България има нужда от силни личности, които могат да кажат „Не“, когато е нарушен националният ни интерес. А не, както казва Борисов: „Ще слушам началниците“, това каза Илияна Йотова по време на посещението си в кюстендилска област.

Всички тези началници си имат свои интереси, тях не ги интересува България или ги интересува дотолкова да построят у нас мигрантски лагери, за да не тръгнат мигрантите към Европа. За това ни трябват силни личности, а в лицето на ген. Радев България и българите ще имаме не само президент, а и страж, воин, доблестен мъж, който знае как се брани Родина и чест. Тази Родина, в която се е клел. Той знае как да каза „Не“ в чужбина, когато това не е в наш интерес“.

Обиколката на кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова и Калоян Паргов, член на ИБ на БСП, който отговаря кюстендилска област започна от Дупница. На срещата Илияна Йотова разговаря с членове и симпатизанти на БСП. Домакини бяха Станислав Павлов – областен председател на БСП и депутатът от БСП Лява България от региона д-р Иван Ибришимов. На срещата беше представен ген. Иван Цеков - председател на инициативния комитет, формиран в Дупница, в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Втората среща в областта беше в с. Джерман, на която Илияна Йотова бе посрещната с хляб и сол от местен танцов и певчески състав. Хората от селото подариха на Илияна Йотова хлопатар с пожелание още в нощта на изборите да извести началото на мандата на новия президент ген. Радев.

Илияна Йотова се обърна към хората от с. Джерман с думите: „Вие знаете, че аз бях през цялото време с вас в битката да опазите чистотата на селото и да не бъде изградено сметище на метри от къщите на хората. Внесох този проблем в ресорните комисии на Европейския парламент. Там ни разбраха, но тук, нашите управници не разбраха проблема. За това е време да ги сменим. Пред вас ние не просто даваме обещания, а директно ги изпълняваме и вие виждате това. Ще бъдем достатъчно силни, за да оправдаем вашето доверие, което не се съмнявам ще ни дадете.“

Според Калоян Паргов, партията разширява електоралната си подкрепа и върви напред. „Това проличава и от жълтите атаки и от истеричното ровене за компромати. Пробивът на статуквото може да стане с нови и почтени лица, които да допринесат за това президентската институция да си върне репутацията на държавно и международно равнище. Повечето кандидати за президент са бивши министри на Бойко Борисов или настоящи партньори на Бойко Борисов. Не бива да допускаме хората да се примирят с маневрите на Борисов, които имитират държавническо поведение.“ – заяви Паргов в Дупница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гълъбче

    0 0 Отговор
    Добре бе, Йотова, виждаме, че генерала е силен, спор няма. не е лесно да вдигнеш самолет без двигател, поради лапачите на власт и безпаричие и да го носиш и прелетиш няколко хиляди летателни часа- поклон пред генерала, честно! Но дали ще казва "не!" на вредното за нас е въпроса? Аз лично вярвам в качествата на генерпал Радев и без да го познавам, то се усеща, че е мъжко момче. но в тая държава, където властта се дирижира задкулисно е трудно за вярване, че все още има хора и то особенно в компрометирани партии като БСП-ДПС-ДОСТ-СДС-НДСВ-ОДС-...и др., които да застанат на власт и да не бъдат притискани и да не отстъпват? Трудно е за вярване. През годините БСП ни ошушва и мвачка и вреди множко. Останалите също. А защо не гласувате за Сидероглу-паша? той горкият единственн яде бой заради правда и свобода от мафията и при това го оплювате всички? Аз не съм от Атака, но ми е любопитно - как така един сидерчо ще го мачкате всички досега и ще е лошо момче, след като вие ни разсипахте? Няма логика! А, където няма логика, нещо не е наред.... Що не изстипосахте воленчо за Президент? Аз да си призная не го познавам, но щеше да е интересно какво би станало?
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Като я видя тази комунистка и се хващам за кобура.

    Коментиран от #4

  • 3 само герп

    0 0 Отговор
    Няма как да стане президент господин генерал Радев,но до втори тур ще стигне.
  • 4 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Картър":

    А ако Б.Б. още си пази партийния билет за къде ще се хванеш? Или на него му е простено, защото е Всевишния!
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор
    Само заради тая неподходяща фигура простото БСП ще загуби изборите.И толкова ли е трудно да се прецени,че до могъщия летец Радев е нормално за "вице" да застане пенсиониран шеф на РАКЕТНИ ВОЙСКИ?!Всъщност още не е късно да бъде подменена като Бокова,а след сигурната победа макар и след балотаж незабавно да бъде бъде приет успоредно с националния и ПРЕЗИДЕНТСКИ ХИМН-"Ко-мунис-тите щурмуват не-бе-сата,комсомолците след тях вър-вят..."

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Ко ..... ко каза ко?

    Коментиран от #7

  • 7 до муленцето

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кольо":

    Нещо се опита да изцвилиш май?
  • 8 до муленцето

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Нещо се опита да изцвилиш май?
  • 9 ХХЛ

    0 0 Отговор
    Илиянке , когато ти и твоята партия,както и всички тези управлявали ни през последните 30г. , са гънели гръбнак и голата опашка е била докрай навътре ,май е късно за "НЕ" ,или поне изглежда много смешно.
  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    само дето е забравила да добави че трябва да могат да казват не на запад и да цункат д..е на изток!тва се възприема за голямо мъжество в бсп то още!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове