Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 14:50 699 1

Сурогатното майчинство мина на първо четене

  • сурогатно-
  • майчинство-
  • крумова
Сурогатното майчинство мина на първо четене - 1
Снимка: БГНЕС

Народното събрание, след продължили повече от два часа дискусии,одобри на първо четене законодателни промени, които регламентират т.нар. сурогатно или заместващо майчинство у нас, внесени от депутата от „Атака” Калина Крумова.

 
64 народни представители гласуваха За, 6 се въздържаха, а 20 бяха против. 
 
Българските семейства с репродуктивни проблеми по официални данни са над 270 000. На фона на намаляващото население в България 270 000 двойки, които искат да имат деца, но не могат, е една достатъчно сериозна цифра, за да се замислим дали не трябва да им помогнем”, заяви Калина Крумова. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 raymen

    0 0 Отговор
    До сега ма...ките раждаха деца за да пълнят домовете и да ги дават за осиновяване, а новата схема ще е да износват и раждат на богатите бебетата.