Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 17:18 2 595 10

ГЕРБ вече загубиха морално, остава да загубят и фактически

  • румен радев-
  • бсп-
  • президентски избори-
  • промяна-
  • малки населени места-
  • общини

Има вълна от енергия на хората, които искат промяна в България

ГЕРБ вече загубиха морално, остава да загубят и фактически - 1
Снимки БСП

„Държавата се е отдръпнала от малките населени места и селата и е изоставила хората, които живеят там. Именно обаче малките общини имат нужда от най-голяма помощ и подкрепа от страна на държавата. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев при срещата си с граждани в Бяла, една от общините, където първоначално бе издигната кандидатурата му.

Той обясни, че макар централната власт да е обърнала гръб на малките населени места, тя по никакъв начин не позволява на хората да имат повече правомощия в местната власт и не дава повече средства, за да могат сами да решават приоритетите и проблемите си. Вместо това, системата работи така, че местните управници за всяко нещо се налага да питат онези, стоящи над тях.

Радев подчерта, че връзката с местата власт ще бъде от основно значение за неговото управление, ако бъде избран за президент. Той благодари на жителите на Бяла за подкрепата и за това, че са едни от първите, повярвали в него.

По време на днешната си среща с граждани в русенската община Ветово, кандидатът на БСП заяви, че все повече хора у нас искат промяна.

“В България се надига вълна от енергия на хората, които искат промяна. Сега те говорят смело и открито, изчезват страхът и апатията. Обединени можем да постигнем тази промяна, за доброто на България на 6-ти ноември“, заяви той.

Радев изтъкна, че ГЕРБ осъзнават, че губят и е възможно да има президент, който да не участва в техните схеми и да обединява нацията около значими национални цели.

Генералът каза още, че с напускането на честното съревнование и използването на компромати и други методи, ГЕРБ вече са загубили морално, остава да загубят и фактически.

„Няма да бягам и да се крия от критично важни за държавата проблеми — демографска криза, образование, селско стопанство, земеделие, икономическо развитие, местна власт“, заяви твърдо Радев и допълни, че България се нуждае от президент, здраво стъпил на краката си, който да се води само от интересите на българския народ и да се ангажира с основните проблеми в държавата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    ХАХАХА И КОЯ Е ТАЯ ВЪРНА ОТ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ПРОМЯНА, ПЕНСИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ, ИЛИ ВОЙНСТВЕНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ? НЕ ПО СКОРО ЧЕРВЕНИТЕ, РУСКИ КАПИТАЛИСТИ, ИЗНЕРВЕНИ, ЧЕ БАВНО ИМ СЕ ИЗПЛЪЗВА ВЛИЯНИЕТО НАД БЪЛГАРИЯ. СПРЯХА ИМ КРАНЧЕТАТА, СЕГА ПЪК СЕ ПОЯВИ НЕФТ... ЛОША РАБОТА, РОБИТЕ ПОЧНАХА ДА ИСКАТ ДА СА СВОБОДНИ. ВСЪЩНОСТ РОБИТЕ СА СИ РОБИ, ТЕ НИЩО НЕ ИСКАТ ОСВЕН СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, САМО ЧЕ БАВНО НАМАЛЯВАТ И ТО БЕЗВЪЗВРАТНО. ДАЛИ МЛАДИТЕ ЩЕ ВИДЯТ В РАДЕВ СВОЯ ГУРУ? ИЛИ В СЛАВЧО ТРИФОНОВ. ЕДВА ЛИ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Ф офффф

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Герберска тиква...
    Че и крещи даже.
    хахаха
  • 3 ТИКВОЧА

    0 1 Отговор
    АБЕ ГОСТ ТИ МНОГО ЛИ СИ ЩАСЛИВ ЧЕ СИ НАЙ - БЕДНИЯ ЧОВЕК НЕ САМО В ЕВРОПА.АЗ СЪЩО БЯХ ФЕН НА Б.Б НО КАКВО ПРАВИ ВЕЧЕ 2 РИ. МАНДАТ КАКВО МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ В ТАЗИ БЕДНОТИЯ НИМА МОЖЕШ ДА СИ СМЕНИШ 20 ГОД. ТАРАЛЯСНИК С НОВ АВТОМОБИЛ ЕДИ ТЕЛЕВИЗОР НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ .НА ТОВА ЛИ ДА СЕ РАДВАМ А.БЛАГОДАРЯ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАБЛОДИ. ИЗБИРАЙТЕ СИ ГО А ТОЙ ОСВЕН ДА КРАДЕ ДРУГО НЕ МОЖЕ.
  • 4 Bai bai

    0 1 Отговор
    Abeiiiiii orlqk takav.zaminavame I za Canada,ne samo Na salad .aide chaoooooo!
  • 5 Bizona

    0 0 Отговор
    Ех народе 20 години ва гледам от Холандия и кво виждам ,че затъпявате с всяка годи все някои ви е крив а не виждате как леко по леко се загубвате,изчезвате и все оште не осъзнахте че се манахме от едно зло но ни доиде оште по голямо зло и то е САШ тержаите,,терзаите и г.за си даите аре с здраве
  • 6 раптър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Какъв нефт ти се появи бе, платен козяшки трол?Цапаш само форумите. Нефта ще се добива предизборно. От Тюленово нагоре има следи от нефт ,но не и нефт за промишлен добив.Дори и да излезе нещо незначително , лешоядите които ти плащат ще го дадат без пари , само за комисионни! Поинтересувай се да видиш колко изкупуваме от амер, компании собствената си газ, добив от Черно море! А мариците? А златото? А урана? Продажници!!!И ти платена!!!

    Коментиран от #7

  • 7 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "раптър":

    Ти всичките тия неща като си ги знаел предварително що не ги каза на западните компани,че да не се набутват със стотици хил. долари за сондажи?Сега ще ти припомня вица дето един хитряга като излязъл от къщи ,оставил бележка на евентуалните крадци-"няма нищо за крадене" а като се върнал ,намерил вратата разбита и бележка "има-няма,ние сме длъжни да проверим"!И разбери-важното е да се откъснем от заробващата енергийна зависимост от Русия и НЯМАМЕ ПРАВО ДА НЕ ОПИТВАМЕ ВСИЧКО!
  • 8 Картър

    0 0 Отговор
    Не се надига вълна, надига се цунами!
    Бизоне, ти знаеш ли, че тиквите са поели ангажимент да приемат и дадат статут на бежанец на 700 хиляди мигранти от турция. Ти емигранте, колко мислиш, че сме останали в момента в Територията? Тиквите лъжат, че сме 7 милиона, но те лъжат за всичко. Излъгаха даже за онези турчета, които са поискали закрила, а те са ги натоварили в колите и ги предадоха в ръцете на Ердуган, който тези дни ще разпише за смъртното наказание.
    Но аз ще ти кажа бизоне, тук сме останали към 3, 5 (три и половина) милиона мъченици и повечето сме твърдо решени да защитим родината си, а ти си гледай рахата и хич да не ти пука. Но ако един ден решиш да се завърнеш и се окаже, че ПРОСТО НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ, не ни вини строго- толкова сме могли, толкова сме направили.
  • 9 Картър

    0 0 Отговор
    Кон, тук си прав, че трябва да опитваме всичко, но на каква цена? Златото тиквите го харизаха бам бадева на " канадците". Сега харизват и нефта по същия начин. Разбира се бадева за държавата и народа, те своите комисионни ще си ги вземат.
  • 10 Дядо Прецаки

    0 0 Отговор
    Боко -строящия магистрали трябва да си ходи,къде и как
    ще решат тези след него.Като е такъв строител,защо не
    построи АЕЦ Белене?Ами ако след 5 години масово
    навлезат електромобилите как ще ги зареждаме тогава или
    ще караме на дърва,както ни прецакаха Костов ,царя и той
    със затварянето на здрави блокове на АЕЦ и продажбата на
    енергото да се отопляваме на дърва .Ссга вместо да се
    отопляваме на ток ние цепим дърва като малоумници
    чудим се какви дограми да слагаме лепим разни стериопори
    по къщите и плащаме дебели сметки за парно.
    Едно време зимата като ми станеше топло не спирах
    калорифера а отварях прозореца,сега мръзнем като кучета
    броим киловатите все едно са злато,ама те са си злато,
    чехите ни дерат,като катерици и влачат злато към Чехия,
    а ние се правим на европейци с руски въглища.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове