25 Ноември, 2016 15:42 29 349 35

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)

  • дядо-
  • баба-
  • внучка-
  • загинаха-
  • катастрофа-
  • луковит
Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки) - 1
Снимки: БТА

Баба, дядо и 19-годишната им внучка загинаха при тежък пътен инцидент край гр. Луковит, съобщиха от полицията в града.

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)

Сигналът за катастрофа на пътя Луковит – село Тодоричене е подаден към 10,30 часа. По първоначална информация челно са се ударили Аudi 80 с ловешка регистрация и BMW 730 с плевенска регистрация.

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)

В резултат на сблъсъка на място са починали 59-годишния шофьор на “Ауди”-то , 56-годишната му жена и 19-годишната им внучка, всички от с. Дерманци.

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)

БМВ-то е управлявано от 34-годишна жена от гр. Червен бряг, която за щастие е без сериозни наранявания.

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)

Причините за инцидента се изясняват. Пътят е бил затворен за движение, като се е използвал обходен маршрут през село Петревене.

Ад на пътя: Дядо, баба и внучка загинаха в катастрофа (Снимки)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    3 18 Отговор
    Жалко е дано поне да са мазути пра баба на 56
  • 2 Гоуст

    53 5 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Причините за инцидента се изясняват" ... причините са съвсем ясни още от статията: некадърна жена с бмв е карала като луда и се е натресала и отнела 3 живота... но за щастие пък тя самата била жива без наранявания

    Коментиран от #3

  • 3 некойси

    45 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    Споделям мнението.
    Кифли спечелили луксозен дарак с цената на много орални усилия с кшофиращи с високо самочувствие, купени книжки и нулеви шофьорски умения.
  • 4 Атеншън

    24 3 Отговор
    Видите ли кифла в БМВ, особено руса, внимавайте в картинката!
  • 5 sSs

    4 33 Отговор
    Awe smotanqci kvo pak na izust govorite bez da znaete kakvo e stanalo, jenite sa tochno tolkova opasni kolkoto i muhlqsalite i absoliutno ne orientirani pensii koito vseki den sreshtam po pytishtata
  • 6 bore

    37 1 Отговор
    sSs ако караш както и пишеш
  • 7 onlyhonda

    22 3 Отговор
    голяма трагедия :(((( ами родителите на детето ? без дете и родители
    кифлата е за доживотен, ако имахме смъртно и разстрел дори!!!
  • 8 Ghost

    6 17 Отговор
    Абе вие големи следователи се извъдихте,а знаете ли ще дядката е неправоспособен и е зад волана
  • 9 Българина

    32 2 Отговор
    абе кой си ти бе дето си се писал sSs на колко си години че говориш за Пенсийте че били опасни,човек на 59 години изобщо не е пенсия и е здрав и разумен...Лека им пръст а това че тази дето е карала БМВ-то е ясно че е виновна
  • 10 Grand Prix

    22 0 Отговор
    На първата от по-големите снимки се виждат следите от блокиралите гуми на Аудито. Човекът е карал най-вдясно с успоредни следи на надлъжната маркировка. Ясно кой е навлязал в насрещното.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лупи

    7 0 Отговор
    От първата снимка се вижда, че сблъсъка е след изход от завой, което навярно е или неправилно изпреварване или изпуснат завой от единия водач. Жалко за детето...
  • 13 ПРОСТ

    5 0 Отговор
    Не приеха ли по-сериозни наказания за причинена смърт на пътя... преди всичко минаваше като смърт по непредпазливост... нааай-много до някаква условна ако се установи вина в съда...
  • 14 555

    8 0 Отговор
    От щетите е видно,че ударения автомобил е аудито.Скоростта с която е ударено не е никак малка.Не ми се вярва дядото да е демонстрирал на внучката на младини как се е състезавал.
  • 15 Веселин велев

    8 1 Отговор
    Язък за младото момиче отиде си млада и зеленка питам се как ли ще го преживеят родителите и ужас
    Колкото за цената припинила катастрофата макар да е виновна както виждам по горните коментари не я съдете ние сме всеки ден на пътя и никой не е застрахован от подобна ситуация и на нея не и е лесно много съжалявам за загубата на тези хора моите съболезнования на близките
  • 16 Morgoth

    7 3 Отговор
    Шофьорката на БМВ-то е виновна, защото е жена, защото кара БВМ или защото е оживяла? Всички я нападате без да имате идея какво реално се е случило.
    Единственото което се вижда от снимките е, че е имало челен удар с горе-долу 50% припокриване. И че логично по-новият и по-тежък автомобил е предпазил шофьора, докато старият и по-лек не е успял.
    По всяка вероятност не става дума за изпреварване, защото изпреварвания автомобил щеше да спре да помогне и да се обади в полицията.
    Един от двамата е навлязал в чуждото платно и при липса на добра видимост са се ударили, но кой е виновен може да се установи единсвено, ако има следи от спирачки.

    Коментиран от #33

  • 17 Мръсен помак

    6 0 Отговор
    От Audi-то никой не е оцелял за да разкаже как е станало.Този удар ми напомня катастрофата наскоро в Пловдив когато AUDI A7 карано от пиян гъзар удари Peugeot 405.Пораженията бяха същите.
  • 18 ПРОСТ

    8 1 Отговор
    Катастрофата, при която се радвам че оцеляхме с жена ми, изглеждаше също по този начин... без да уточнявам марки - просто колата в която бях инвестирал сума пари и време за грижи тежеше колкото колата на ненормалника, който "излетя" на подобен завой, на сухо и с хубави гуми и се размаза в нас... сега съжалявам, че не му преконфигурирах физиономията (предполагам щях да се измъкна с афект)... но предпочетох да къртя вратата да извадя жена ми...
    може и да има друга причина бмв-то на снимките да излети от завоя... ама залагам 99.9% на любимото на КАТ "несъобразена скорост"... трябва да има дело щом има смърт... ама няма съд
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Баварец - втора цедка гъзария

    7 4 Отговор
    И кът насветкат тез фарове,халогени и крушкалаци със сини цвегове... Се едно сега проглеждат след операция за перде на очите!
    А вътре бичи... Кукла барби...
    Абе фърчи на Радев със Самолета МИГ - 29 на селски път за Каруци.
  • 21 Тошибиян

    4 3 Отговор
    Фаровете щели да доведат до намаляване на катастрофите хаха
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Apostol Pehlivanov

    1 2 Отговор
    Takasa kupunite knijki tiya nekadarnici s luksozni avtomobili samo ubivat horata shto nese pravyat na shofiyori izvan Balgaria zashtoto tam nyama korompirani sadii dagi ottarvat kaktov BG
  • 24 Гост

    1 15 Отговор
    Жалко за BMW-то.... Онези са @@@@@@ Голяма работа....
  • 25 НиколАй

    12 3 Отговор
    поредната уфсъ-убийца на пътя, типичната средностатистическа, самоповярвала си кифла, яхнала момента и метлата и нехаеща за ставащото около нея.
    В едно малко по-старо Общество по нашите земи, такава вече щеше да е обесена на площада за назидание, а евентуалното ѝ "поколение" щеше да си носи последствията генерации след идиотизма на "прародителката" си.
    Но днес, при цялата трагична БГ слободия е безхаберие, тая най-вероятно ще се отърве, ще се изтупа кокетно от стъкълцата и ще си продължи безмисления "житейски път" към вмирисаното блато, наречено "живота на една преуспяла съвременна Бг кифла".
  • 26 Българщина

    7 5 Отговор
    Интересно ми е ако в вечерните новини съобщят че 59 годишния шофьор е причинил катастрофата било щот е изпуснал завоя или му е прилошало,тогава да ви видя какво ще пишете..... Ей тва сме народ който знае да лае ма седи с ръце в задника! За тва на запад са добре за тва и Гърците щракат с пръсти а тук всеки плаче,ма си седи дома и сеирджийства. Ай размърдайте си пребитите от работа и загиналите в заеми задници и накарайте Ботев и Левски да не съжаляват за дето са си дали живота. Драги зрители спите ли?
  • 27 Катаджията

    4 0 Отговор
    По първоначална инфромация БМВ със плевенска регистрация навлиза във завой с несъобразена за пътните условия скорост, при което напуска частично своята лента и се удря във насрещно движещото се превозно средство марка Ауди. От удара на място загиват шофьора и двамата спътника. Водачката на БМВ-то получава охлузвания и порезни рани, със силен шок от преживяното, като е откарана във болница за преглед и лечение. По- късно същата е освободена за домашно лечение и привикана във РПУ гр. Луковит. Образувано е досъдебно производство .
  • 28 Жалко

    7 0 Отговор
    Познайте фльорцата как е карала... Постоянно виждам малоумни бмв-шофьори да летят...
  • 29 смърт

    3 1 Отговор
    Дядото с Аудито сигурно е карсл с 150км, а бмв-то с 80км...
  • 30 РЯП

    1 0 Отговор
    На първата снимка се вижда ясно спирачния път на аудито, имало е място да се разминат три коли и малък камион. Трябват мерки!
  • 31 Вашо

    2 0 Отговор
    Момичето е моя братовчедка лекаи пръст
  • 32 Mr.Z

    5 2 Отговор
    👀Тая е абсолютна кифла. (За незнаещите името и Теодора и има 2 деца). Работи като маникюристка в Червен Бряг до автомивката заедно с още кифла Ирена.(😂😂)
    Мъжът и на споменатата убиица (Teодора) се казва Мирослав, бащата на неиният мъж(тъстът и) е бивш полицаи от Ч.бряг и наи вероятно ще се опитват да вкарат някои лев подкуп за да я отърват. Кифлата която е карала(казва се Теодора) и неиният мъж (Мирослав) са абсолютни хитреци и селски измамници. Мъжът и беше горски и крадеше дърва от държавата дълги години, преди да се прероди като "бизнесмен" с крадените пари и да вземе на франчаиз бензиностанциите на Петрол в Ч.бряг. Тая кифла требе да лежи минимум 10-15 г за непредумишлено убииство.
    Това би било моралното решение ако в България има капка правосъдие.
    Ако няма съд надявам се съвеста и да я изяде (ако има такава де 😬😬)
  • 33 Палко

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Morgoth":

    Кифлата е виновна защото е карала в насрещното и това става ясно от снимките в статията. Не е необходимо да си следовател за да го разбереш!!!
  • 34 свидетел

    0 1 Отговор
    виновен е шофьора на аудито (циганин) ,взел е завоя с 150 навлиза в насрещното и се удря в бмвто !
  • 35 Таинна

    0 0 Отговор
    Къв свидетел си ти бе кво 150 км тва ауди може ли да ги завие жената е влязла над 150 км като не знаете не коментираите смешкии
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове