8 Декември, 2016 23:33, обновена 8 Декември, 2016 23:35 16 502 27

Накрая народът ще се вдигне и ще ги помете!

  • иван сотиров-
  • шоуто на слави-
  • „100% мажоритарен вот”-
  • 100% мажоритарен вот

Те ще опитат да проведат и следващите избори по сегашната схема, но трябва да бъдат питани постоянно за ситуацията", заяви Иван Сотиров в "Шоуто на Слави"

Накрая народът ще се вдигне и ще ги помете! - 1
Снимки: Факти.бг

„Имате голяма трибуна и истината трябва да не спира да се повтаря. Те ще опитат да проведат и следващите избори по сегашната схема, но трябва да бъдат питани постоянно за ситуацията. Истината ще ги разруши. Ако това не се случи, накрая народът ще се вдигне и ще ги помете“.

Това заяви в „Шоуто на Слави“ Иван Сотиров от Гражданска инициатива „100% мажоритарен вот”. По думите му „депутатите ще изкарат всякакви аргументи нещата да останат за след изборите. Те се надяват, че хората ще забравят всичко във времето“, предупреди Сотиров.

„Виждаме криза на представителната демокрация. Гражданите искат директно да управляват, но народните им представители отказват да се подчинят на своите избиратели“, коментира той. По думите му „законът, който депутатите ползват, за да отхвърлят резултатите от референдума, е неконституционен, защото е подигравка с пряката демокрация. Не може закон да пренебрегва волята на толкова много българи“, заяви Иван Сотиров.

„Това е тяхното мислене. През тези години това се видя, това е мисленето от социализма. Това са едни и същи династии, които ни управляват. Изпраха си парите, а сега децата им ни управляват“ обяви Сотиров в ефира на „Шоуто на Слави“.

„Те смятат за ерес идеята, че гражданите могат да управляват. Смятат, че е тяхна привилегия и само те могат да вземат решения“, каза представителят на Гражданска инициатива „100% мажоритарен вот”.

„Плашат ни, че мафията щяла да влезе във властта. Че нали точно те контролират всичко в момента. Това е все едно ЦК да ни плаши с пионерската организация“, заключи Сотиров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    35 15 Отговор
    кой народ,кои гражданя -я пак помисли,овце може ...27 години търпим още ще търпим... абе овце .нищо няма да се промени в близките 5-10 години-после може а дано ама надали-народа трябва още малко да изгладнее-особено както е тръгнало в европа-да няма работа и пари за тези които излязоха от тука да бачкат там и започнат да се връщат е тогава ще стане интересно-баба Ванга даже го е предрекла-ке си дойдат,че там няма да има леб ,ще изгладнеят и ще се връщат и тогава ке стане интересно за управляващите...

    Коментиран от #4

  • 2 Кукловод

    34 13 Отговор
    Кой народ ще се вдигне бе приятел ,кой ? Това не е народ , а няма да ти кажа какво е че ще ме изтрият . Те за 27 години можеха 9855 пъти да се вдигнат и няма нищо и сега няма . И ние старите агенти това много добре го знаем , знайте го и вие по соц. мрежите . така сме окопани че с атом не мойте ни помръдна , мишки . Държим всичко , МС,НС,ДАНС,съд,прокуратура, армия......... Къде сте тръгнали и вие да цвърчите ?????????????
  • 3 добър вечер спите ли

    44 10 Отговор
    Българите явно страдаме от т.н. Стокхолмски синдром, толкова дълго сме похитени, че вече си харесваме похитителите, които си правят, каквото си искат с нас!
    Това е положенито и не мисля, че лесно ще се вдигнем и те политиците-мафията го знаят много-добре!!! Всички виждаме и чуваме, какво става но никой не иска да се пребори или утрепе похитителя и да излезе от "комфортния" затвор! Защо, ами защото отвън е неизвестното, а сме свикнали да ни дават, колкото да не умрем от глад, да ни бият колкото да не ни убият и т.н. гадно, но познато! Та така - Стокхолмски синдром в епидемилогичен размер ! След години в психологията може да се появи и термин "Български синдром"
    Спомнете си обаче, какво направиха румънците преди години още когато се опитваха да ги похитят, взеха страха на похитителите по начин, които не се забравя и там нещата тръгнаха и сега има осъдени политици, магистрати, мафиоти и т.н. а колко има у нас !?

    Коментиран от #5

  • 4 Докторанта

    43 31 Отговор

    До коментар #1 от "волен сидеров":

    Сега да отговоря на едниственият предишен коментатор, автор на постове 1,2 и 3 - Шоуто на простака Слави не е мястото за започване на такава реформа защото самият Слави е простак и е "отхвърлен" от по-културните българи, тоест Слави има гласовете на простолюдието а то не умее да прави реформи, днес следват Слави утре всеки друг циркаджия
  • 5 Не нещастнико не спиме

    23 17 Отговор

    До коментар #3 от "добър вечер спите ли":

    А.аме Слави, а.аме, то няма как да а.ам и да спя едновременно нали ? инак ще се получи като твоето шоу - говориш и а.аш едновременно и ставаш кумир на простолюдието и допринасяш вече 16 години за неговото пълно изпростяване

    Коментиран от #19

  • 6 циркаджията

    20 9 Отговор
    Цирк "Литекс" и неговите клоуни! :)
    Тоя, седесар, много зъл бе, гледа, като разгонен пинчер.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Евлампи

    19 14 Отговор
    И Учин долския Маркуч ще бъде пометен.
  • 9 Бай село

    20 11 Отговор
    Защо се хващате за Слави, нима той е виновен за плачевното състояние на нацията ни? Той се мъчи да събуди така наречения от вас заспал народ, а вие не искате , явно не ви отърва да има буден народ!Докторанта дели Българския народ културен и прост, не прост е Българския народ, а ДОБЪР. Не бъркайте добрината с глупостта, защото всичко си има край и май на НРОДА вече му писна от такива умници , като докторанта, кукловода ,политици ,мафиоти и разни други хрантутници, които са на ясла. Ако не е така нареченото от вас простолюдие да си плаща данъците, сметките и всички задължения, вие умниците гладни ще ходите!
  • 10 Лупи

    21 0 Отговор
    Аз дори се чудя, как сме се опазили без разпад до сега за тия 27 години. То не бяха да дойдат американците да ни завладеят, то не беше да влезем в ЕС да се оправим, то не беше да се върне старото, че беше по-добре... как един не каза айде да не крадем и лъжем и сами да се справим. То ни е заложено в гена да сме ибрикчии бе.
  • 11 Грую

    12 1 Отговор
    Поведението на управляващите не се различава от това на народа. Единствената разлика е в това, че на народа вече започна да му става ясно че всъщност обещания за него безплатен обяд го няма, а на практика искат от него да плаща безплатен обяд на уж избраните от него хора да го управляват и то всеки пък когато те решат това да стане или пък се забатачат от кражби и неуредици и се просто се налага такъв да бъде платен. Най-лошото от всичко е, че с думите "Форматът на този парламент е изчерпан" поне досега успяват да вкарат някаква нова надежда на хората и те неусетно да заплатят поредния безплатен обяд на явно безхаберни и съмнително морални хора, виждащи себе си като орисани да бъдат вечни народни избранници и политици. Време е и тези хора да разберат , че вече никому за нищо на света няма да бъде даден повече "безплатен обяд" . Трябва и сме длъжни като народ да го сторим и тези, които избираме да са наясно, че или ще работят по-усърдно и ефективно от народа или отиват батака завинаги. не народа , а ТЕ!
  • 12 Киро

    16 6 Отговор
    Я какво съскане под статиите мажоритарния вот от страна на няколко партийни мишока, напълнили гащите от страх, че дойде време да си ходят!

    Този път народа ще излезе, защото повече шансове няма да има!
    Ще видите!
    Както излезе първия път, когато Тиквата си отиде, пак така ще стане!

    75% от гласувалите искат промени!
    И те ще се случат, без значение съскането на няколко платени мишока!
  • 13 Косматия

    3 4 Отговор
    Дрън дрън иерина!!!!!
    Пореднио политический супект сос хамбиций да цоца от държааата!!!!

    Ай с.....р и на вас!!!!!
  • 14 гражданин на България

    6 1 Отговор
    Не се казва народ, а пролетариат!
  • 15 гражданин на България

    8 2 Отговор
    Дори да се вдигне пролетариата, без ръководен орган нищо няма да стане...
  • 16 паметлив

    9 4 Отговор
    Този колкото и да се подмазва на Учиндолския СЕЛТИК, няма да го огрее - всеки го помни като един от многото продажници, заради които СДС е вече мръсна дума.
  • 17 дедо Шишарко

    7 0 Отговор
    Комунистите не обичат референдуми,ама в парлямента други нема!
  • 18 Гого

    3 0 Отговор
    Вече няма народ има селяни роми и бежанци!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 мъжкар

    9 2 Отговор
    Мнението на Волен Сидеров ми хареса.Това е много вярно за емиграцията.Казвах го преди казвам го и сега тези 2.5 милиона дето забегнаха да бачкат зад граница това са хора които вече не могат да търпят които нямат алтератива.Представяте ли си какво щеше да стане ако тия хора си бяха още тук и положението ги беше притиснало по начина по който ни притиснаха нас сега.Щеше да стане гражданска война в България само че комунистите го усетиха това и се договориха с нашите така наречени западни" партньори" които зада запазят ситуацията в България от което и те имат полза отвориха своите трудови пазари за българи.Така те спечелиха няколко неща първо отслабиха държавата като изгониха младите и работоспособни хора второ изпразниха територията така че да могат свободно да се разпореждат с нея и трето изсмуквайки работаспособното население от тук те го впрегнаха да им върши черната работа която те не искат да вършат и така хем за малко пари хем и в полза на техните икономики.Така че за емиграцията не са виновни само бившите комунисти които ни управляват виновни са и нашите "евроатлантически" партньори.
  • 21 Г(Е)РОБ

    1 0 Отговор
    Плюйте на воля... После ще лижете ог.зени!
  • 22 протестиращ

    6 0 Отговор
    Другарю Сотиров докато народа се накани и организира да ги гони те се нагушиха и сами си тръгнаха като обидени един други кой с колко е забогатял от правителство и парламент.
  • 23 БЪЛГАРИН

    1 3 Отговор
    какъв референдум какви пет лева искате рязаните и м....лите да казват какво да става в България значи и вие бачкате за тях продажни популисти комунисти рубладжии и джамии
  • 24 blа бла

    0 6 Отговор
    Явно е че мафията се готви да вкара в парламента мажоритарно хора катъо крадлата Татяна Дончева, Ковачки, Банев, Черепа, Митьо Очите, Пищова, Марешки и т.н. Каква отговорност може да иамт такива хора и пред кого? Ако въведат мажоритарна система (т.е. без да е ясно кой носи отговорност), то ще последват масови бунтове и гражданска война!
  • 25 не така

    4 0 Отговор
    г-н Сотиров се опитва да ви отвори очите, но вие не желаете да възприемате. Отричате всички и всичко. Така няма да се оправят нещата. Когато не си съгласен с нещо и го отричаш, трябва да се аргументираш и да предложиш друго решение.
  • 26 Георги

    6 0 Отговор
    Не зная това което ще ви кажа дали ще се хареса на много от вас ,но истината според мен е следната.Без да пролеем кръв няма начин да оправим нещата.Трябва да излезем на улиците и твърдо да заявим СТИГА!!! Едни от нас ,които имат сърце ще го направят , а другите ще ни гледат сеира и ще ни плюят.Но това за мен няма значение важното е да се погрижим СЕГА за нашата държава -точно сега Майка България има нужда от нас.Много ми се иска да се появи човек ,който да поведе всички Българи милеещи за родината си на поход,протест или въстание -кой както иска да го нарича -за твърдо заявяване на управляващите ,че ни е омръзнало от тях и цялата политическа класа и искаме коренна промяна в държавата-както в политиката ,така и в съдебната система ,конституцията и други..Важното в крайна сметка е крайния резултат -една наистина добра държава за живеене -държавата на нашите деца.Това ще бъде нашето наследство за тях и за това един ден ще пише в учебниците по история.Завършвам с думите на един велик Българин-ТРЯБВАТ НЕ ДУМИ , А ДЕЛА!!!
  • 27 Росо

    2 0 Отговор
    Най добре е да си изберем Румънско или Китайско правителство,да им покажат кон боб яде ли.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове