Last news in Fakti

17 Януари, 2017 08:57 1 937 8

Димитър Горов: БСП ще спечели изборите. Предлага промяна

  • димитър горов-
  • бсп-
  • избори-
  • вот

Погрешната икономическа политика на ГЕРБ изгони децата ни от държавата

Димитър Горов: БСП ще спечели изборите. Предлага промяна - 1

„БСП няма да участва под никаква форма в коалиция с ГЕРБ“. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Горов по БНТ. По думите му двете политически партии имат много сериозни принципни различия. „Нашата категорична опозиционност е една от причините за краха на ГЕРБ на президентските избори“, коментира депутатът. Той подчерта, че десните залагат повече на сделки помежду си, на договорки в името на властта. „В БСП политиките ни не се случват на този принцип“, изтъкна Горов. Той обясни, че в левицата очакват подкрепа от други политически сили по принципните позиции на БСП, като изрази мнение, че подобно подкрепа може да бъде получена от лявото политическо пространство.

Димитър Горов обясни, че самата БСП вече е започнала промени в себе си. „Предложи се изборът на председател да бъде пряк, да се въведе мандатност на народните ни представители, което смятам за положително“, обясни той. По думите му тръгвайки от тези промени вътре в партията, линията на промяната трябва да се продължи и в държавата. „Нужна е промяна в икономиката на държавата, като е необходимо да има ясно отношение на държавата към икономиката“, обясни социалистът. По неговите думи погрешната икономическа политика на ГЕРБ е изгонила децата ни от държавата. „Не че тук не им харесва, просто нямат работа“, поясни Горов.

Този парламент е с изключително нисък кредит на доверие и не е в състояние да проведе каквато и да е било смислена дългосрочна политика.

Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАПИЯ коментира и резултата от референдума като заяви, че в обществото има остра нужда от промяна. „Опитът да се направи промяната в рамките на този парламент е невъзможна. Този парламент е с изключително нисък кредит на доверие и не е в състояние да проведе каквато и да е било смислена дългосрочна политика. Лицемерното поведение на колегите от ГЕРБ е, че се предлагат промени, които практически не отговарят на въпросите от референдума“, заяви народният представител и допълни, че левицата е предложила смесена изборна система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    5 1 Отговор
    Онази смотана от БСП (забравих и името) пърха и се държи всякаш вече е спечелила изборите и очаква само да поеме управлението.
    ТОва обаче няма да се случи. Бойко е мутра, но и станишев и Доган няма да управляват.
    Дано са останали здрави мислещи Българи.!!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Гого

    4 1 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува това е Бсп-то и сигурно Делян Пеевски ще направят премиер?
  • 3 волен сидеров

    2 1 Отговор
    димитре мамин -горанчо -винаги ама абсолютно винаги бсп щом е на власт цяла държава се връща минимум 10 години назад не към онова хубавото време на бкп а в глада и мизерията-после която и власт след бсп да дойде започва да краде още по яко и да се оправдава с вас бспарите и така им постилата килимче за кражбите бъдещи.За това много ви моля господа от бсп ако мислите за България не идвайте на власт и не на връщайте в пещерите-оставете още на някой друг да се осе.е и тогава .това менкане стани да седна до нищо добро не ни доведе Родината и Народа в него.Сега с тази женска ,която е в постоянен цикъл ще ни е още по отвратително живота тука и терминала ще ни зове с пълни сили.като направите и коалиция с дпс+бсп егати управлението ще стане ,пък и с патриотите като знам какви са продажни за власт и те първа изгладняли и алчни за всичките блага на Майчица България,толкова хубаво и мазно ни лъжат в очите като ни гледат-ама българската народна памет е много къса и не помни -плюят дпс и те ,а докато влезят във властта какви ли не преговори водеха с тях-шантави управници имаме и нищо добро не ни очаква
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гостенче":

    Корнелия Нинова е онази от БСП.
  • 5 БОКО

    2 1 Отговор
    На 32.13.3267г. Бсп ще спечели изборите!
  • 6 Morgoth

    1 1 Отговор
    По-правилно е да се каже, че БСП ще отчете, че е спечелила изборите ... както ще направят и всички останали. Те винаги всички печелят :)

    Но дори и загубили може да се окажете във властта. При очертаващия се парламент от ГЕРБ, БСП, ДПС и ПФ.
    Коалиция с ДПС би било вътрешно-политическо самоубийство за ГЕРБ, коалиция с патриотите би било външно-политическо самоубийство и остава единствено крайно безпринципна коалиция с БСП. Докато вариант без ГЕРБ най-вероятно ще е невъзможен.
  • 7 Алфата

    0 1 Отговор
    Само откровен психопат би гласувал за мекеретата-комуняги! И истинският комунист не би си причинил такова харакири! Всичко друго, но не и БСП/К/, както и партии "съдържащи бивши другари"... Сещайте се?!
  • 8 Сашо

    0 0 Отговор
    Изказването на този е по идиотско от самия него .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове