Last news in Fakti

31 Януари, 2017 14:46 5 271 25

Валери Симеонов гневно към летеца Иван Апостолов

  • валери симеонов-
  • иван апостолов-
  • летец-
  • румен радев
Валери Симеонов гневно към летеца Иван Апостолов - 1

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов и летецът ветеран Иван Апостолов влязоха в задочен спор относно личността на президента Румен Радев. Сагата започна, когато Валери Симеонов заяви: „Не ми прехвалвайте един шофьор на самолет. Той си е един шофьор на самолет. Колкото и да е отговорно, не е по-отговорно от много други професии. Знаете ли първото, което научават, когато влязат пилотите - къде е копчето за катапулта. Ето това Радев го знае, за да може в случай на опасност да се изстреля и да се спаси."

Определението му „ шофьор на самолет" разгневи гилдията. Стигна се дотам, че военният пилот полковник Иван Апостолов , отговори на Симеонов с отворено писмо в социалните мрежи:, което започва със следните думи: „ Г-н Симеонов, не мога да Ви нарека „Уважаеми”, понеже не изпитвам никакво уважение към Вас", което публикуваме по-долу.

Днес Симеонов отново репликира. Ето и пълният му отговор:

„Уважаеми другарю Апостолов,

В събота, 28.01.2017 г., видях по една от слагаческите телевизии Ваше интервю и намерих откритото Ви писмо до медиите от 22.01.2016 г.

По принцип нямам време за губене, за да следя спорните писания, с които ни заливат сайтовете.

Както и да е – намерих го, прочетох го!

Бях изненадан, че човек на години и вероятно с богат житейски опит, демонстрира такова повърхностно отношение!

Ако не сте разбрали, Р. Радев стана президент не защото беше военен летец, а защото избирателят реши да накаже Б. Борисов, който обеща, ако ГЕРБ загуби, ще подаде оставка. Т.е., изборът на Р. Радев за президент не се дължи на неговата никому неизвестна професионална биография, а на политическа конюктура.

И ако не сте политически пристрастен (към БСП разбира се), явно сте подвластен на тежка форма на професионален егоизъм.

В началото твърдите, че с израза „шофьор на самолет“ съм обидил пилотите в целия свят!? По-надолу обаче заявявате, че не омаловажавате професията на шофьора и не се отнасяте с пренебрежение към никоя професия?!

В такъв случай влизате в противоречие сам със себе си.

Хем шофьор не е обидна професия, хем сте обиден, заедно с „пилотите в целия свят, във всички времена“, от израза шофьор на самолет!

Това, нещо не го разбирам! Може би е някаква форма на раздвояване на личността.

А сега по същество! Заявявам убедено, че професията военен пилот с нищо не е по-значима, например, от професията пилот от гражданска авиация!

Защо ли? Защото Вашите полети траят минути, а тези на гражданските пилоти - часове и дни. Да не говорим, че Вие отговаряте само за собствения си живот и поверена техника (от нас, данъкоплатците), а гражданските пилоти отговарят за стотици човешки животи!!!

С такава тежка форма на професионална мегаломания съм се сблъсквал още в първите години на професионалната си биография – в „Трансстрой“ Бургас. После я изживявах 3 години като ел. механик на траулер в „Океански риболов“ и 6 години като енергетик прокатна линия в III-та металургична база - „Промет“ Дебелт.

Можете ли да убедите друг, освен част от Вашите колеги, че Вашата професия е по-значима от професията на хирурга, подводничаря, енергетика, съдията, полицая, изправен срещу тълпа озверели цигани с брадви? Или от недолюбваната професия шофьор? Шофьор на училищен автобус с 30 дечица в него?

Та, като споменах „Океански риболов“, бих се радвал да натоваря Вас и мислещите като Вас на траулер, щурмуващ 20 метрови вълни в океана, когато и атеистите се молят на Господа. Не можеш да се задържиш прав при вълнение от 6 бала, а трябва да лазиш вързан с въже по палубата, за да си вършиш работата!

Ако тогава Ви вземех с мен, щяхте да изпитате сериозни физиолигически неблагополучия, така живописно обрисувани във Вашето писмо.

Кога ще разберете, че всички обществено необходими професии са нужни и достойни за уважение? Дори и професията на циганите-гробари, които ще ни заринат в последния ни път и без тях обществото не може!!!

Не е нужно да ми четете лекции за ролята на българската авиация в Първата световна и в Студената война. Не забравяйте, че пишете на син на български офицер от ракетни войски, израсъл сменяйки 11 гарнизона. Живеехме в палатки, лечебници и военни поделения, и когато вдигаха баща ми през нощта по тревога, не знаехме кога и дали ще се върне.

Но от мен няма да чуете, че ракетните войски са най-великите.

И накрая, странно защо достойни летци като Вас, като Президента Радев или други Ваши колеги пилоти, нито веднъж не дойдохте на годишните чествания на Великия българин пилота Димитър Списаревски, който жертвайки живота си в таран, обръща в бягство цяла американска ескадрила, и когато ТВ СКАТ, НФСБ и ВМРО почитаме ежегодно с венци и цветя в с. Пасарел на 20 декември.

Нещо не сме Ви виждали там, орли на честта!

Приемам, че не ме уважавате, че ще ме осъдите и т.н.

Това е Ваше право. Действайте!

С уважение към Вас и Вашите колеги

инж. Валери Симеонов

Носител на „Орден на честта“ на Република Армения.

Финансирал с лични средства (без да е военен летец):

паметник на В. Левски във Военна академия ;

паметник на В. Левски в гр. Белица;

плоча на В. Левски пред църквата „Св. Петка“ в София;

паметник на ген. Колев в Добрич;

паметник на жертвите на протурския тероризъм на гара Буново;

войнишки мемориал в Свиленград;

паметници на Н. Хайтов в Борисова градина, Гулянци, Тутракан, с. Яврово - Асеновградско;

паметник на българина Филип Чакърък в Одрин;

паметник на Иван Атанасов – баща на Джон Атанасов в с. Бояджик;

църквата „Св. Георги Победоносец“ в Бургас и др.”

Ето и текстът на отвореното писмо на пилота Иван Апостолов към Валери Симеонов, което бе разпространено на 22 януари 2017 г.: Вие обидихте пилотите в цял свят за всички времена!

"Известна ли Ви е ролята на българската авиация в опазване на въздушните граници на България по време на Студената война? Известно ли Ви е колко пилоти са загинали при изпълнение на служебния си дълг?

„Обидните думи на лидера на НФСБ Валери Симеонов към президентаРумен Радев предизвикват вълна от възмущение в социалните мрежи.

По този повод публикуваме обръщението на пилота Иван Апостолов от страницата му в социалната мрежа "Фейсбук":

Обръщение към Валери Симеонов!

От полковник о.з. Иван Апостолов- военен пилот и инструктор Първи клас.

„Господин Симеонов,

Не мога да пиша уважаеми, защото не изпитвам никакво уважение към Вас. Пиша Ви в учтивата форма, защото това го изисква протокола, а не от уважение. По телевизията пред целия български народ Вие нарекохте Румен Радев шофьор на самолет. С това Вие обидихте пилотите в целия свят във всички времена.

Но нека говорим за българските пилоти. Известна ли Ви е ролята им в Балканската война? Известна ли Ви е отбраната на София? Известна ли Ви е ролята на българската авиация в опазване на въздушните граници на България по време на Студената война? Известно ли Ви е колко пилоти са загинали при изпълнение на служебния си дълг?

Не Ви е известно, елементарни ми човече. Защото не сте гледали как родители изпращат своите синове. Как съпруги изпращат любимия. Как деца остават сираци. Как мъже си отиват от този Свят в разцвета са своята младост и сили.

Не знаете какво е напрежението на съпругите, когато мъжете им са на полети. Не знаете колко сълзи са пролели майките на пилотите. На всички пилоти. Това е едно общество, където всички се познават.

За катапулта. Знаете ли колко пилоти не са го използвали поради желанието да спасят самолета и са загинали? Знаете ли колко пилоти са го използвали и са загинали?

То не е просто, както Вие се изразявате, дърпаш ръчките и готово. Разбира се, че повечето са се спасили, но използването му е било в краен случай. Вашите познания са твърде ограничени за да разберете, че голяма част от полетите са на границата на човешките физически и психически възможности.

Това са хора, които с чест и достойнство са изпълнявали ,,Заклех се”. Това са хора останали длъжни на своите родители, съпруги, деца и близки, но не са останали длъжни на своя народ и Родина.

Препоръчвам Ви да прочетете книгата ,,На границата на възможното”. И не само нея. ,,Преживяното в небето” от полковник Пръвчев и много други, написани от пилоти. Накратко ще опиша себе си, а това е огледало за всеки пилот. Няколко хиляди полета, десетки аварийни случаи, стотици бойни дежурства, излитания по контролни и реални цели и пр.

Г-н Симеонов, ако сте били при мен само в един от тези полети, щяхте да се наакате.

Аз не омаловажавам професията на шофьора. Не се отнасям с пренебрежение към никоя професия. Но ми кажете има ли по-престижна професия от тази на военния пилот?

Аз няма да коментирам Вашето държание в залата. Но Ви заявявам, че на мястото на Президента аз бих Ви казал същото. Дори много Ви е дал.

С пълно разочарование от Вас и подобните Ви,От мен, Иван Апостолов, и подобните ми.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    22 21 Отговор
    Майко... Този пилот много насериозно се е взел...

    Коментиран от #4

  • 2 Ранко

    26 13 Отговор
    С лични средства не вярвам да сте финансирали изграждането на тези паметници.Но от средствата на нас данъкоплатците ДА..Защото вашите заплати са едни ,а на обикновенния гражданин други.Заплатите ви не отговорят на показаното.Само се карате из парламента и имитирате работа.Нищо друго.Въздух.И карате служебни коли за които ние обикновенните граждани ви плащаме масрафите,а вие ходите със служебните си коли да си наглеждате именията и фирмите...А уж ходите при избирателите си.Няма такова нещо.Защо парите които ве дават за партията,вие ги вкарвате в Скат ???Всички сте измекяри..Румен Радев правилно ви каза ,Имате една седмица..И дано не влезете отново.Аз съм гласувал за вас,но вече никога няма да направя тази грешка.Ви гледате само себе си,изтъквате се какво сте направили,но не за народа.За себе си.За народа досега ,в този парламент,нищо не е направено от ваша страна.Само едно лаене...крадене с ГЕРБ,държавни пари и удряне в гърдите.
  • 3 БАТЕ ЖОРО

    25 12 Отговор
    аз си мисля, че валери симеонов се е взел на сериозно. интересно как се е сдобил с "орден на честта" на честолюбивия арменски народ и защо си пробутва тука автобиографията, все едно него някой го е засегнал на професия? трябва да приеме и той и другите политици, че радев е фактор с който трябва да се съобразяват, колкото и да не им се иска.
    радев е избран не само заради наказателен вот, а и защото изглежда убедителен, в желанието си да свърши нещо полезно. надявам се да не се пречупи, защото ще е голям позор.
  • 4 гостуващ

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    Ти пък още повече?
  • 5 неутрален

    26 8 Отговор
    Мижитурката се запенва като говори и бълва глупости, който се като Яне Янев се заканва и в следващия миг облизва з......те на кой ли не само и само да е в парламента. Срам и позор за този, който гласува за него и партията му.
  • 6 Валя

    23 6 Отговор
    Симеонов, спри се, няма да влезеш повече в парламента, защото си подъл.
  • 7 АЛФ

    25 7 Отговор
    Обидните думи на лидера на НФСБ Валери Симеонов към президентаРумен Радев предизвикват вълна от възмущение в социалните мрежи.

    "Радев е човек без биография. Тоя е просто един шофьор на самолет...Знаете ли какво в първото нещо, което учат пилотите? Къде е катапулта, т.е. как да се спасят! Радев е абсолютно случайно попаднал в политиката и не може да ми дава акъл за нищо. Радев е един човек дошъл от никъде, а и ми доведе в НС една дълга жена със себе си. Какъв е тоя? Каква е тая дълга жена?! Какво прави тя тук?!“, заяви в телевизионна тирада Симеонов и отприщи гнева на обществото..

    СИМЕОНОВ , ЦЪРВУЛ ТАКЪВ!!!!!!.......ЗАЩО КОГАТО ОТ "НФСБ"-то И ТВ "СКАТ"ХОДИХТЕ ДА "ПОЧИТАТЕ ПАМЕТТА" (ОЧЕВИДНО С PR ЦЕЛ) НА ВОЕНЕН ПИЛОТ ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ , НЕ ГО НАРЕЧЕ "ПРОСТ ШОФЬОР НА САМОЛЕТ"...????????
    https://www.youtube.com/watch?v=u5_m2iuyDHc
    СУПЕР МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА "НФСБ" !!!........ТИ ПРЕДАДЕ ДОВЕРИЕТО И НАДЕЖДИТЕ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ.......ЦЪРВУЛ!!!!!!!!
  • 8 АЛФ

    26 5 Отговор
    СИМЕОНОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
    ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
    АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В Г.ЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА СИМЕОНОВ, КАСАБОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!
    Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ КАСАБОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО „СКАТ” ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ, ЧЕ ТЕ Е ПРЕДАЛ И ,ЧЕ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
    ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Анто

    25 4 Отговор
    Симеонов, това, че беше депутат не ти дава правото да даваш квалификация на хора, които не познаваш. Не си толкова велик. И ти си никой. А от твоята арогантност проличава, че си нищожество.
  • 10 Ник

    25 4 Отговор
    Струва ми се, че Симеонов прихвана нещо от Борисов... - Държи се по същия просташки начин! - Сигурно е заразно...
    След 2008год. стана някак модерно, поведение стил: "- Are you talking to me? "
    Омръзнаха ми селяндурите...
  • 11 Валери Борисов

    28 3 Отговор
    Съжалявам господин Симеонов. Повече няма да се обърквам давайки гласа си на Вас. Смятам, че дълбоко сгрешихте ! Неуважението към президента, избран от народа е неуважение към самия народ ! Ще разберете грешката си на изборите !
  • 12 Али

    16 3 Отговор
    Симеонов,ти си тъп мерзавец,който заслужава да бъде вързан на кол
    на площада и оплюван от всички българи.
  • 13 БАТЕ ЖОРО

    8 4 Отговор
    като гледам симеонов чете и оценява коментарите . толкова отрицателни оценки не може да има от обективни и безпристрастни хора
    радев се радва на стабилна подкрепа и ако смени курса от предизборната си кампания и речта при стъпването му в длъжност, ще е най- достойно да се гръмне.
  • 14 знаещият

    17 2 Отговор
    Каквото и да направи простака си остава простак...
  • 15 Венера

    14 2 Отговор
    Отвратителното държание и исказване на Симеонов пък и на част от депутатите говори за тяхната наглост и простащина, липса на домашно възпитание и самозабравяне. Кой си ти бе Симеонов та да се слагаш над президента.Смърт за такива патриоти Българино не гласувай за такива лъже патриоти.
  • 16 Kim Bu

    8 3 Отговор
    От калъп за цървул маратонка не може да стане !!!
    Дано следващият референдум да е за президентска държава - така всички в парламента ще са подчинени на президента .
  • 17 sachko

    6 2 Отговор
    Г-н Симеонов е велик строител.С такава вещина обясняваше за себестойността на км от изграждащата се гранична стена, като че ли е част от тази схема.Ама май , че е , неговата фирма изгражда участъка около М. Търново, нали трябва освен България да защитим и собственост та си- неговия хотел- бившия мотел край ГКПП М.Търново
  • 18 хари

    4 1 Отговор
    и аз гласувах за това невежо,ама вече нъцки
  • 19 И какво сега

    5 2 Отговор
    Симеонов определено си е повярвал, че той не е конюктура, т.к. се е вклинил за малко във властта благодарение на същата конюктура, но за последно. Аз не познавам някой български политик след 89-та да е бил нещо повече от конюктура като се почне от Петър Стоянов, Първанов, Симеон СБК, и се свърши с Симеонов (преди тях и след тях също). Едни от тези, които са се възползвали от конюктурата са го правили по-успешно или не. Но идеи не сме видяли. Затова са ми смешни партиите с по един лидер и нищо друго. Пет (леви, каквото и да значи това) партии с по един лидер (21, абв, и т.н.) и пет (десни, каквото и да е това) и т.н. Ако тези хора отстояваха реални идеи, да се бяха обединили и да ги обяснят на хората. ГЕРБ загуби (както и спечели в началото) т.к. не обясни на хората каква политика ще води. Безпринципните ходове на ББ доведоха до този крах. Същото е и с БСП. Сега Радев е дошъл с конюктура на власт, но в този момент е важно как ще излезе. За Симеонов вече знаем как ще излезе.
  • 20 Президентска

    1 2 Отговор
    Някои хора вярват, че президентската република ще ни спаси. От какво? От тоталното не спазване на законите? От подлизурковците? Както всички си представят един важен и стабилен президент, така аз си представям един идиот за президент, като ББ например. Погледнете какво стана в Украйна, в Беларус, в азиатските републики, Русия и какво като са президентски републики.
  • 21 Добри

    1 1 Отговор
    Патриот е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    продава си и душата.
    И е добър християнин:
    не пропуща литургия;
    но и в черква за туй ходи,
    че черквата й търговия!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    залага си и жената.
    И е човек с добро сърце:
    не оставя сиромаси;
    но не той вас, братя, храни,
    а вий него със трудът си!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    изяда си и месата.
    Христо Ботев
  • 22 1234

    1 2 Отговор
    Това ми прилича вече на компромат.Ако един глупав човек каже нещо ,то другите от неговата партия не носят вина за това.Всеки да си носи кръста.
  • 23 Ryan O Neal

    4 2 Отговор
    Относно:
    шофьор - достойно, самолет - красиво, шофьор на самолет - обида
    следва заключение - раздвоение на личността
    ОК, така да бъде
    Валери - хубаво име, Симеон - също, гей - всепризнато и уважавано определение
    Търся отговор на въпроса: "Валери Симеонов - п...раст" обида ли е в случая или и аз страдам от раздвоение
  • 24 Ало Варелчо!

    4 2 Отговор
    Този Валери Симеонов не заслужава дори и да коментираме за него.Той е една тъпа овца,хванал се за шлифера на боко тиквата харчат народните пари и изобщо не го интересува за неговия работодател бедния народ. Ако мислите,че този циганин ще покаже нещо друго освен да нагълта неговото голямо гърляко гласуваите пак за този простак.
  • 25 Кондуктор

    1 3 Отговор
    От всеки летец става шофьор,но от всеки шофьор не става летец.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове