Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 06:21 751 0

Представят книгата „Зелени разкази“

  • мосв-
  • книга-
  • зелени разкази

Министър Нона Караджова ще участва в представянето на сборник разкази „Зелени разкази” – издание на Министерство на околната среда и водите съвместно с издателство Сиела.

Премиерата на книгата е от 18.30 часа, в галерия „Академика” на Националната художествена академия. Ще присъстват авторите и издателите на книгата, партньори и приятели на МОСВ, съобщават от екоминистерството.

За авторско участие в книгата бяха поканени 15 съвременни и популярни български писатели, чиито истории са написани специално за сборника „Зелени разкази“, като всяка от тях пресъздава отношението на автора към природата и света, в който живеем.

Сборникът е издаден в рамките на националната кампания на МОСВ „Зелена България”, финансирана от Оперативна програма „Околна среда“. Изданието е в тираж 5 000 броя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА