14 Март, 2017 12:38 1 469 12

Местан: ДПС показва политическо безсилие

  • дост-
  • дпс-
  • политика

Преди срещата с избиратели в Долни Воден Предизборният лъч на партията начело с председателя г-н Лютви Местан и екипът му се срещнаха с активисти на ДОСТ в общ. Асеновград. Разговорът започна с анализ на актуалната ситуация в предизборната кампания на Обединението – нападенията над активисти на ДОСТ от страна на ДПС-гавази и за ролята на местния феодал – кандидат-депутат на ДПС Джевдет Чакъров, в тези грозни картини на политическо безсилие в ДПС. Освен това активистите на ДОСТ в общ. Асеновград споделиха възмущението си от присъствието на Слави Бинев и Камен Петков от Атака и ПФ в листите и решимостта си с вота си с №13 на 26 март да защитят своето достойнство.

По-късно на среща с близо 150 избиратели в Долни Воден, която бе изключително приповдигната и наситена с възгласи „Местан е герой!“, председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан увери приятелите си, че ДОСТ ще покаже високата си отговорност към своите членове, симпатизанти и сподвижници. Също така г-н Местан разгърна актуални проблеми на инвестиционната програма на ДОСТ, с което спечели още повече доверие. Участниците в срещата бяха поздравени и от водача на Листата за Пловдив Област и зам.-председател на партията г-н Шабанали Ахмед. На излизане от събранието пространството също бе огласяно от поздрави на избиратели на ДОСТ.

В с. Устина, общ. Родопи Предизборният лъч приветства над 50 жени – избиратели на ДОСТ. Приветствията на г-н Местан и на г-н Ахмед бяха последвани от снимка на доверието и приятелството.

С химните на България и ЕС препълненият салон на Читалище „Васил Левски“ в Айтос посрещна Предизборния лъч на ДОСТ и кандидатдепутатската листа на Обединението за Бургаски избирателен район. В срещата взеха участие и Ахмед Юсеин от Ямболски избирателен район и Рашид Куру от Силистренски избирателен район.

Пред повече от 400 избиратели водачът на Листата г-н Айдоан Али заяви, че избирателите на ДОСТ от Бургаско ще докажат с гласа си на 26 март силата на Обединението и противопоставянето му на всички онези, които искат да управляват с националисти на гърба на малцинствата в България. Той изтъкна, че ДОСТ ще работи в 44-ия Парламент за силна евроатлантическа България за равноправие на всички нейни граждани.

Г-н Лютви Местан започна словото си с благодарност за разбирането на сподвижниците на ДОСТ от Бургаския район техният съгражданин Хюсеин Хафъзов да поведе битката срещу модела „Кой“ като водач на листите на Обединението в Благоевград и Смолян. Лидерът им благодари и за спойката на всички да работят активно за избирането на Айдоан Али за депутат в 44-то НС. По-нататък в речта си г-н Местан обоснова мисията на ДОСТ да води политика срещу фалша, който обрича малцинствата в България на неравноправие и зависимости от злонамерени политици. Лидерът разобличи цинизма Слави Бинев и Камен Петков да искат гласа на турците и мюсюлманите, за да бъдат депутати от ДПС. ДОСТ е партията, която има кауза, свързана със светлото бъдеще на турците и мюсюлманите в България, с нейното истинско евроатлантическо бъдеще.

Г-н Местан подчерта в края на речта си, че е не по-малко патриот, само че е истински модерен патриот. Модерният патриотизъм, който изповядва и за който ще работи ДОСТ, съдържа в себе си висота на всяко име, на всяка религия, защита на майчиния език, и неприкосновеност на границите на евроатлантическа България.

Събранието завърши с химна „Време е за ДОСТ“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    7 0 Отговор
    ДПС може да бъде унищожено само от други турци.Мдааа...:)
  • 2 същото като ГЕРБ

    6 2 Отговор
    Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!
    А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
  • 3 Патриот

    5 1 Отговор
    Това е чиста, платена реклама!
  • 4 onq s konq

    12 2 Отговор
    Турците са отлични хора-трудолюбиви,изпълнителни и уважителни и единственият проблем с тях е върхушката в ДПС,която умело дърпа конците.Няма как да минем без тях защото са си пълноправни граждани на БГ,просто трябва да ги приобщаваме и разбираме по подобаващ начин.Дори в момента вкъщи имам майстор турчин иоткрито ще заявя,че МУ ИМАМ ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ,ОТКОЛКОТО НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ!

    Коментиран от #6

  • 5 8888

    4 6 Отговор
    Стига с този нагъл мистан бе! Говори против дпс-то, защото там има гяури. Защитил бил честта. Каква чест има тоя домуз!? Или може би го яд, че го изхвърлиха като пачавра от дпс.
    Сигурно е верен слуха, дето искал да отцепи кърджалийско. . .Йъртъджъ домус
  • 6 Видял

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Много грешиш,но дано не го разбереш по трудния начин.Сега ти вършат работа,но каже ли им агата да колят гяура ще те заколят.Работят,но са много прости,а простия човек лесно се управлява от такива като Доган и Местан.
  • 7 001

    2 0 Отговор
    Ех местане ти ще изядеш главите на бг турците в турция като разделяш този етнос наливаш вода в мелницата на националистите като отнемат двойното гражданство и това ще им са последните избори за бг паарламент но не е само това а губят всичко в българия и то само да задоволиш егото си или това ти е заръка от дс
  • 8 ДЖЕНТЪЛМЕН

    2 2 Отговор
    ДОСТ , БРАВО НА ВАС. САМО ТАКА .АШКОЛСУН ,АФЕРИМ.
    НАПРАВО УДАРИХТЕ В ЗЕМЯТА , ПРОДАЖНИТЕ ФЕОДАЛИ ОТ САРАИТЕ.
    НИКАКВИ КЪРЛЕЖИ НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА,ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО.
    СТИГА ТЮФЛЕЦИ, ТУТМАНИЦИ И ХАМЕЛЕОНИ И НАГЛИ КРАДЦИ.
    ДНЕС , ВСЕКИ РАЗБРА : ЩО ЗНАЧИ ДПС, БСП И така наречените ПАТРИОТИ. РАВНО НА КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ.
    НОВИ И НЕОПЕТНЕНИ И ЧЕСТНИ ХОРА В БГ, ПАРЛАМЕНТ.
    СЪС СТАРИ РАБОТНИЧКИ , НОВ БАРДАК НЕ СТАВА.

    Коментиран от #10

  • 9 Оня от враца

    0 1 Отговор
    Двойното гражданство не е проблем ,могат да са откажат от турското гражданство , и пак да са граждани на двете държави.
    Много чужденци , включитено и българи имат имоти в анталия.
    Изборите ще минат и заминат ,а търговията икономиката продължават.
    Ний не можем да се репчим като холанците,турците имат работеща икономика. Дори да затворим границата за тех , не мож ги спреш , щот имат роро до италия и веднага ще пуснат към костанца роро системи. Само ако знаехте кви приходи докарват митниците свиленград и ам тракия ?
  • 10 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "ДЖЕНТЪЛМЕН":

    Будала, всички в гаДОСТ са били в ДПС, значи са същите болкуци, като тези, по които плюят. Ако доган е за затвора, значи всички в гаДОСТ също са за затвора!

    Коментиран от #11

  • 11 ДЖЕНТЪЛМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "кроко":

    Крокодилос, Ама не ги разбираш някои неща.
    Доганя тире Сава и още Фето в България , е внедрен агент от ДС, който е писал много доноси срещу заплащане.
    Топил наред брадче ,ний им казваме МЮЗЕВИР. Причината да не го искат в БГ ,че той работи срещу турците в бг чрез подтискане по всякъв начин.сега робуваме на него .той нанесе непоправими вреди на хората,съсипа единственият ни поминък тютюна и животновъството,и прогони в чужбина младите. Нанесе огромни щети в горско ни стопанство,нямаш си на представа колко е вреден тоз човек не само за нас , а за държавата ни . Виж , още като чуят за ДПС , всеки бега кат дявола. Има паразитни хара и партии , те са абсолютно вредни за държавата ни. Сега от всяка втора къща има гурбетчии, по европа , щом махнат визите ще заминат за канада веднага.хората са много работливи, верно турци и помаци са .
  • 12 БАЛКАНСКИ

    1 0 Отговор
    В СИБИР ИМА ДОТАЧНО МНОГО ГОРИ, ИДЕАЛНО МЯСТО ЗА ДПС.
    Идеално място за обръчите им, и много Ц. Камък .
    Нужда от пътища , колкото искат
    И аз ги ненавиждам това зло
    Приятен пъ им желая
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове