Last news in Fakti

3 Май, 2017 11:10 1 535 7

Как да хванеш морска болест от магистрали, спореха в НС

  • парламент-
  • магистрали-
  • спор

ГЕРБ не пусна анкетна комисия на БСП

Как да хванеш морска болест от магистрали, спореха в НС - 1
Снимка: БТА

Качеството на построените магистрали и законността на обществените поръчки скараха в пленарна зала ГЕРБ и БСП.

От опозицията дори внесоха искане създаване на временна комисия, която да установи пропуските и нарушенията в дейността на Агенция "Пътна инфраструктура" и бившата Национална компания "Стратегически инфраструктурни проекти".

След бурни дебати ГЕРБ отхвърли предложението на БСП за създаване на временната комисия.

"За" предложението на левицата гласуваха 93 депутати, "против" бяха 101, а 25 се въздържаха.

Няма нищо по-естествено колегите от ГЕРБ да подкрепят Комисията за магистралите, аргументира искането депутатът от левицата Жельо Бойчев.

Колегите от БСП искат да направят от ефекта дефект, репликира депутатът от мнозинството Данаил Кирилов. Това далеч не е най-значимия казус, смята той. Освен това такава комисия щяла да изземе функциите на прокуратурата, смятат от ГЕРБ.

Това накара депутатът от БСП Кирил Добрев да вземе думата. По магистралите се слага пепел. Кой не е карал по магистралите и не му е отскачала главата, кой не е хващал морска болест? Риторично попита червеният депутат.

Има участъци от магистралите, където леко се чувства дискомфорт, но това са участъците, строени от кабинета „Станишев“. По този начин не остана длъжен председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Всички ние сме свидетели на това, което искат да провокират колегите от ляво, да могат да бъдат забелязани, да могат да изтрият срама от загубата на тези парламентарни избори, контраатакува Цветан Цветанов.

Теменужка Петкова пък припомни,че по времето на служебния кабинет е изчезнала папка от АПИ за строителството на магистрала Струма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    5 1 Отговор
    Като е техната гордост -магистралите, защо крадците и мошениците не подкрепиха предложената комисия от БСП. Не им стиска защото са крадци и мошеници!!!
  • 2 Варна

    9 0 Отговор
    Пак старата песен...
    Бой трябва! - Бой! Трябва всички стари да бъдат бити отпред на жълтите павета. Нито един стар депутат не трябва повече да бъде допускан- нито един!
    Всички трябва да минат през сурвакницата!
  • 3 Враг

    5 0 Отговор
    Така е важно е усвояване да има не е важно дали ще се прави качествено. Обществена тайна е как се уговарят,възлагат и контролират обществените поръчки,и като каже аз колко направих аз какво направих. Хайде стига виждаме прави нещо и после след някой и друг месец ремонтта почва пак. ПРостов това е един затворен кръговрат от едно постоянно усвояване за някой. Но така защото мълчиме а не влезем и не изхвърлим боклука от тази хубава сграда. Всички караме по новите участъци и виждаме ,как се образуват водни участъци как те лашка и клати пътя просто е ужас това все едно е правено от Орки.
  • 4 Корковата тапа

    3 3 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Това накара депутатът от БСП Кирил Добрев да вземе думата. По магистралите се слага пепел. Кой не е карал по магистралите и не му е отскачала главата, кой не е хващал морска болест? Риторично попита червеният депутат."

    Червения чугун със сигурност не знае, че като му изпуснат амортисьорите е хубаво да ги подмени, защото не само морска болест ще хване ами ще се и затрие някъде(дай боже)!
  • 5 Враг

    4 2 Отговор
    Приятел на теб май главата ти е от корк. Първо не всички карат стари коли като теб та да им се скапват амортисьорите и да си ги сменяме сами и второ не дей да пишеш тъпи коментари само защото не ти изнася нещо или просто да си пишеш. Защото е явно че или не шофираш или ако шофираш то тое някой стар курник който не ти прави впечатление какъв е пътя,а да не говорим че явно не си излизал от пределите на държавата ни а каму ли да управляваш по някой наистина прекрасен път. За разлика от теб има хора които пътуват по често и са виждали пътища и пътища. Така че мъли и не си хаби времето в неща кои те не си компетентен и не си наясно намери си просто хоби. Примерно да си изрязваш картинки от пейзажи

    Коментиран от #6

  • 6 Корковата тапа

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Враг":

    Що си не намериш работа ами си вреш гагата дето не са те викали?

    На всяка манджа мирудия!!!
    Чула жабата, че подковават коня и тя дигнала крак е твоята работа!!!
    Това, че вярваш на митове и легенди колко били хубави пътищата си е твой проблем, ама айде стига пропаганда???
    А???
    Ревлювци, като ти чета простотиите и 1км нямаш на път извън българия ама моеш да плюеш!!! Като сичките комуняги - чугунена глава плюеща наред!!!
  • 7 Враг

    2 0 Отговор
    Хей Коркова главо първо на върпо разполагам с доста повече автомобили от теб и като чета явно и с доста по нови и съвременни. Второ мисля че пътувам доста по често от теб със сигурност поради факта че най малкото държа във Италия едно апартаментче и често си ходя. И трето явно мястото където ти си ходил е родното ти място където даже няма и асвалт явно,а зад граница си ходил най много до Пирод е евентуално до Истанбул. Обаче това силно ме съмнява. Приятел това че си заблуден и не си на ясно и живееш в друго измерение ( циганско). Просто заради такива като теб държавата е на това положение във момента на които им дават 50 лв надбавка и с радва като чели вече е по богат е не си защото по друг начин са ти ги взели ама така е. Не е трудно на тъпия че е тъп трудно е за останалите покрай него, особено когато те са мнозинство и имат право да гласуват. Лесни манипулативни човечета бездушни. И приятел просто за информация не съм привърженик на комунистите,патриоти и турци но не приемам и сегашната подредба и управление.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове