Last news in Fakti

5 Май, 2017 11:51 3 363 12

Питбула влиза в парламента на мястото на Лиляна Павлова

  • владимир вълев-питбула-
  • питбула-
  • парламент-
  • народно събрание
Питбула влиза в парламента на мястото на Лиляна Павлова - 1

Шампионът по кикбокс Владимир Вълев-Питбула влиза в парламента. Той ще замести Лиляна Павлова, която стана министър по европредседателството.

И двамата бяха в изборната листа на ГЕРБ във Варна.

Избраните за министър на финансите - Владислав Горанов, и на вътрешните работи - Валентин Радев, също освобождават депутатски места и на тях ще застанат бившата районна кметица "Оборище" в София Йорданка Фириклийска и Евгения Алексиева.

Алексиева трябваше да влезе в Народното събрание веднага, но заради преференцията 10/10 беше изместена и нейното място зае Борислав Борисов.

Румяна Бъчварова, която няма да е депутат, но пък се очаква да стане началник на кабинета на премиера Бойко Борисов, отстъпва депутатската банка на Анна Александрова от листата в 25 МИР.

Спортният министър Красен Кралев ще бъде заменен в парламента от Емилия Милкова - досегашен директор на Регионалната библиотека във Варна.

Депутат отново ще бъде и известният юрист от ГЕРБ Димитър Лазаров, който влиза на мястото на самия Борисов от пловдивската листа.

На мястото на Ивайло Московски, който пак ще е транспортен министър, трябваше да влезе Цецка Цачева, но след като тя бе избрана за министър на правосъдието, в парламента влиза Ралица Добрева от плевенската листа.

Вицепремиерът Томислав Дончев отстъпва мястото си на Иглика Иванова-Събева от Габрово, министърът на туризма Николина Ангелкова - на Мартин Тинчев от София-област, енергийният министър Теменужка Петкова – на Митко Стайков от Търговище, а Екатерина Захариева, която оглави Външно министерство, – на Десислава Костадинова-Гушева в Пазарджик.

И при "Обединени патриоти" настъпват промени, след като Валери Симеонов стана вицепреимер - депутат на негово място става бившата депутатка от "Атака" Миглена Александрова. Другият вицепремиер и военен министър - Красимир Каракачанов, пък ще бъде сменен от Николай Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    32 2 Отговор
    Какъв Питбул е тоя пинчер беее

    Коментиран от #8

  • 2 mitko kulturista

    35 3 Отговор
    Какво образование има това момче? Къде е работил до сега и в каква сфера в експерт? Има ли два дни стаж в общественият и политически живот на Варна,поне? Или си е обикновен тимаджия?

    Коментиран от #3

  • 3 мутроландия

    29 1 Отговор

    До коментар #2 от "mitko kulturista":

    Бияч, ще ходи да бие избирателите!
    Ще го пращат да бие в Брюксел Европейската комисия!
    Сигурен съм, че трудно говори на български, пък кво остава за чужд език.
    Според мен България трябва да бъде изключена от ЕС и направо да пращат танковете да назначат едно служебно правителство от чужденци.
    България без военна намеса няма да се оправи.
  • 4 mihala

    21 1 Отговор
    Започнаха да събират бездомните кучета в нов дом.
  • 5 Брат ми

    24 1 Отговор
    И сега бат Бойко ще му купи един официален анцуг Адидас,черен Бенц и една бухалчица и готово. Да живее демокрацията :-)
  • 6 Варна

    18 1 Отговор
    Макар да съм от Варна,
    Бога ми не схващам каква полза от това момче? - За пореден път става ясно, че приказките дето ги приказват тези цървули пред телевизора не струват и 5ст.
    Демонстрират че са умни, честни, професионалисти и че трябва да им се има доверие! - Сега как да им имаш след като е ясно, че избора на това момче е всичко друго но не и логичен от гледна точка на възможностите му като законотворец...
    Но като се има в предвид кой е премиер... Какъв да е избора? - Колкото ще е полезен Калин Бельов, толкова ще е полезен и това момче!
    Пълен Абсурд!
  • 7 София

    16 2 Отговор
    Тая даржава нема оправия!!!!
  • 8 БАТЕ ЖОРО

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    гледай му мача срещу максим колпак и тогава ръси мозък
  • 9 Варненец

    2 7 Отговор
    Хейтърс гона хейт... Момчето е читаво, целеустремено, интелигентно. И за разлика от всички коментиращи тук е прославило България. И отново за разлика от тях дава положителен пример на младото поколение не само като спортист, но и като треньор. А за разлика от повечето в парламента, не е осран, не е печелил обществени поръчки, не е крал, не е лъгал, а се е борил и сам си е спечелил името и титлата. А прякорът му не идва от размерите, а от това, че от дете отглежда един примерен представител на породата. И последно, мръсни хейтърчета, пожелавам децата ви да излязат от гетото чисти и да имат поне 1/2 от успеха на това момче. Колкото до образованията и опита, същото питайте хората на Марешки или ученичката от БСП.
  • 10 Андро

    2 3 Отговор
    Браво на спортиста! :)
    Надявам се да го сложат в ресор, който ще му отива...
    Спорт, имам предвид...
  • 11 мен

    2 3 Отговор
    Момчето е точно, тренираше преди време на кикбокс децата на едни комшии. Много готин човек, много позитивен.И реално в пъти по-свестен от разните боклуци които набутаха комунягите и Магарешки. Някои хора се дразнят изглежда понеже е спортист... Ами по-добре спортист отколкото разните бивши агенти на ДС или любовниците на аптекаря, ама против тях не виждам някой да пише и ред.
  • 12 гост

    3 1 Отговор
    O.K.
    Не познавам момчето, така че не мога да дава мнение за личността му. Гледал съм му мачове и ме кефи устрема и хъса, с който се бие.
    Но какво прави в листат на ГЕРБ и с какъв личен опит може да е полезен като депутат. Просто поредният пълнеж в пленарна зала, който идея си няма какво прави там, за какво гласува, защо, как и т.н. Не виждам смисъл от него като депутат, но то и от почти всички останали не виждам смисъл, така че що пък не. Просто млад питбул, вкаран в клетка с дърти и опитни лъвове. Или ще прави каквото му кажат или ще е закуска. Защо изобщо му е трябвало на това момче да става депутат? Що не бъде добър там, където е? Какви са му подбудите ми е интересно? Е.аси колко зле става с всеки изминал ден матриала в НС (и не визирам момчето).
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове