8 Май, 2017 13:27 1 775 9

Коалицията между ГЕРБ и "Атака" против волята на избирателя

  • герб-
  • атака-
  • методи андреев

Във Франция победи Европа, у нас - обратното, заяви Методи Андреев

Коалицията между ГЕРБ и "Атака" против волята на избирателя - 1

Случващото се в България е обратното на това, което стана във Франция с победата на Еманюел Макрон. Такъв прочит на новото правителство у нас направи Методи Андреев.

Той изрази негодуванието си от това, че партията на Бойко Борисов се е отметнала от дясно-центристките си ценности, влизайки в коалиция с "Атака", която е част от Обединените патриоти.

"Това, дали е станало с благословията на Европа тепърва ще разбираме, но определено не е станало с благословията на хората, които гласуваха за ГЕРБ", коментира Андреев в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

"Основната коалиция в предния парламент беше ГЕРБ - Реформаторският блок. Това бяха партии от европейската народна партия. Тогава Патриотичният фронт, но без "Атака", и АБВ бяха подкрепящи мнозинството за определени политики. Те не бяха част от същинската коалиция. Сега обаче част от същинската коалиция е "Атака". "Атака" е нещо като Марин льо Пен във Франция. Това е антисистемна, антиевропейска, антинатовска партия", завърши Андреев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 21 Отговор
    М.Андреев да си отговори:ИМА ЛИ ИЗБОР ГЕРБ в конкретния случай?А директивите на Европа са категорични -"СЪСТАВЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВО МАКАР И С ИЗВЕСТНИ КОМПРОМИСИ И НАПРЕД-НИЕ СМЕ С ВАС!"Другият вариант е правителство на БСП с подкрепата пак на същите "патриоти" ПЛЮС ДПС,което обаче ще вади България КЪМ РУСИЯ!Което значи СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ,ИЗЛИЗАНЕ НА БГ ОТ ЕС И НАТО И ...ПОВСЕМЕСТНА МИЗЕРИЯ И ИЗКУПУВАНЕ НА СТРАНАТА ОТ РУСКИ ОЛИГАРСИ!!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Винаги има вариант

    13 4 Отговор
    Най-чистият и честен вариант е: Да се приеме резултатът от референдума. Колкото и да се плюе по Слави, хората гласуваха "ЗА" и очевидно добре смазаната машина за манипулиране на изборите не допусна минаването на прага. И същата машина позволи на едни партии да влазат в НС, а други не. Ефектът 15/15 е пример за купуване на гласове и се вижда при кои партии го има. И така връщаме се на резултатите от референдума, след което моментално се организират нови избори и се стремим да влязат личности в НС, а не подставени лица като сега (кикбоксьор от ГЕРБ, например). Иначе видяхме безумните идеи на Патриотите за военното обучение. Може би скоро и трудова повинност, задължително разпределение. Синовете и дъщерите на партийците се учат в чужбина. Защо не тук, след като те правят най-доброто за България?
  • 4 Двете злини

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Цялата предизборна борба на ГЕРБ беше да се избере по-малката злина, т.е. ГЕРБ, но когато избираш по-малката злина пак избираш злина. ГЕРБ не е спасител на България, ако беше имаше два пъти шанс да го направи, но не би, просто да поддържаме системата срещу народа и в полза на мафията (мафията е срастване на престността с управлението, а по-голямата част от бизнеса работи точно по този начин. И Доган го каза преди години, а сега и Симеонов го каза, че бизнесът зависи от политиците). Така че избрахме злината ГЕРБ (БСП да не се радва и те не са цвете) и сега се чстваме прецакани. Но не виждам нищо изненадващо. За съжаление нормалната партийна система не работи в България.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 глупак

    14 0 Отговор
    Вече си мислех , че му е избягал коня
    Както мозъкът на М.Андреев
    Какви ли тъпаци не минаха през парламента на почивка.
  • 7 ШАРАН БГ

    8 1 Отговор
    Ама избирателя брои ли го сега някой за човек ???
  • 8 ГЕРБ

    3 15 Отговор
    Само герб! Нека да лаете като кучета другите!

    Коментиран от #9

  • 9 Цъфнал ГЕРБ

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕРБ":

    ГЕРБ и БСП са едно и също. От тройната коалиция досега ги видяхме и едни и другите. Не стават. ГЕРБ става да спечели един предрешен мач, но не и да управлява, както трябва
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове