Last news in Fakti

24 Април, 2018 12:32 2 041 11

Нинова: Страсбург ни осъди многократно заради Цветанов

  • корнелия нинова-
  • провалено събитие-
  • цветан цветанов-
  • страсбург

Проваленото младежко събитие тя определи като срам и позор

Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова определи в предаването „Тази сутрин“ по бТВ младежкия форум, който е завършил с твърд алкохол и полуголи танцьорки.

„Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: „разруши работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо“, каза Нинова.

Тя изтъкна, че „изобщо не се е говорило за политики за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат. Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа“.

Помолена да коментира случая с Десислава Иванчева като юрист, тя каза, че има два изхода – или да има осъдителна присъда срещу нея в български съд, или да има осъдителна присъда срещу България в Страсбург – „поредната за нарушаването на правата на човека“.

„Доказателствата не мога да коментирам, защото не ги познавам. По начина обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници“, каза Нинова. Дано държавата да се бори с корупцията и това да не е пиар, каза още тя.

Нинова коментира и атаките на Цветан Цветанов към президента Радев:

"За пореден път г-н Цветанов отправя обвинения в едни от най-тежките престъпления по Наказателния кодекс – срещу републиката. Затова го предупредих след КСНС да внимава, да не стане поредното дело в Страсбург.

„Заради този човек сме осъждани многократно в Страсбург. В последния доклад на Държавния департамент на САЩ видяхте ли какво пише? На близо милиард сме осъдени заради такива изказвания, а заради него (Цветанов, бел. ред.) – няколко пъти“, каза Нинова.

Кога Министерският съвет ще предяви претенции към Цветан Цветанов да си плати от джоба парите, които българският народ е платил заради такива изказвания, попита тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борбата се завръща

    11 18 Отговор
    гж. Нинова премълчава факта как се е "Нагаждала " на Млади Години . Ееееех!
  • 2 впечатлен

    13 15 Отговор
    Чакайте, първо, нека чуем и Цветанов. Какъв е този милиард?! Това е нелепо! Ако наистина беше така, досега "левите" да са ни опищяли ушите и да са образували дупки по улиците от скачане от радост. Другарката Нинова за пореден път говори, без да се замисля в стремежа си да клевети някого, изпълнена със злоба и омраза. Тази жена е изтъкана от тези пороци. Злобата и омразата дори и да имат някакъв ефект, той е до време. Фактът, че си позволява да говори такива неща, без да е сигурна, показва колко е озлобена. Докога ще бъдем подложени на този тормоз? Докога?! Цветанов, дай някакво разяснение, нека сме наясно какво става?!
  • 3 Полуидиота

    16 10 Отговор
    Нашия Пъпеш е пълен идиот - завършир с връзки помощното училище за малоумни.
  • 4 ПЕЕВ

    13 14 Отговор
    ДОСЕГА РАДЕВ КРИТИКУВАШЕ БЪЛГАРИЯ СЕГА ПОЧВА УЧИТЕЛКАТА МУ КУРНЕЛИЯ.ЕЙ МРЪСНИ КОМУНИСТИ. ТРЯБВА ВИ НА ВАС ЕДИН КАТО ПИНОЧЕТ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 КурТи

    16 7 Отговор
    Цвъки знае азбуката до 10.
  • 7 Нинова

    8 7 Отговор
    Нищо не знам, но коментирам.
  • 8 стоян

    12 4 Отговор
    Ех Пиночет Пиночет защо не беше тук -сега България щеше да е поне като Чехия
  • 9 Ездитен кон

    8 4 Отговор
    Како Корни , моля те , отслабни ! Боли ме кръста от теб !
  • 10 незнайко

    1 0 Отговор
    Тя какво иска ? Хем демокрация хем стария режим ! Европейските
    младежи са по разюздени и от нашите ! Не ги ли е виждала по морето ?
    ( Публикувано във факти.бг: В последния доклад на държавния департамент на САЩ видяхте ли какво пише? ) Тази жена не разбра ли, че ни манипулират по всякакъв начин от САЩ ??? БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ В ТАЗИ ПОСОКА !!!
  • 11 гост

    0 0 Отговор
    Ще е много полезно за нашата страна ако не се дава ефирно време и на Корнелия Нинова, и на Цветан Цветанов. Толкова злоба, жлъч, отрова, негативизъм бълват от устите им в момента, в който си ги отворят! Облъчват ни от сутрин до вечер; омръзнали са на всички ни и мисля, че ще се почувстваме истински облекчени, ако поне един месец не ги чуваме и виждаме. Езикът на омразата ми е дошъл до гуша! Що за желание за работа, учене и реализация да имаме, като слушаме тези люде? Така ли говорят и на децата си? На какво ги учат? /Е, някои са в чужбина и не си чуват родителите, но да си ги приберат при тях и да им се радват/, а ние да отдъхнем!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове