Last news in Fakti

28 Април, 2018 19:33 9 142 95

Сидеров: Защо да излизаме от ЕС и НАТО!? Те ще се разпаднат сами!

  • волен сидеров-
  • атака-
  • крим-
  • русия-
  • ес-
  • нато

Мисля, че коалиционните ни партньори знаят, че "Атака" признава референдума в Крим

Сидеров: Защо да излизаме от ЕС и НАТО!? Те ще се разпаднат сами! - 1
Стопкадър: Канал 3

"Мисля, че коалиционните ни партньори знаят, че "Атака" признава референдума в Крим. Ние се сигурни, че те се върнаха в руската федерация по легитимен начин. Нашето посещение там не е нищо ново, а е част от политиката ни. Аз имах телефонен разговор с Бойко Борисов, където му казах, че отивам с Крим с делегация. Той каза, че това е наша политика. Г-н Цветанов се чувства длъжен да отрази европейското виждане по въпроса, но истината е , че геополитически нещата се развиват доста по-бързо. Няколко пъти казах, че тези, които ме нападат ще бъдат първите, които ще се наредят за връзки и контакти с Крим".

Това сподели в предаването „Офанзива” по "Канал 3" лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават. Вместо български фирми да застанат в Крим и да си запазят място, пак ще изпуснем нещата. Въпросът е къде сме ние, защо например не направим една линия Варна-Ялта. Български фирми могат да печелят от това. Имаше претенции към исканията за оставката на Явор Нотев, заради това, че е бил в делегацията ни за Крим, от партии, които дори не са в парламента. Председателят и заместник-председателите са със същият статут като народните представители. Той има същото право да изразява своето виждане. Няма никаква разлика. Поканата беше отправена към партия "Атака" и той беше част от делегацията ни", категоричен беше той.

"Българите в Крим гласуваха абсолютно „за” присъединяването към Русия, защото се чувстваха застрашени. В момента се оказва, че са дискриминирани. Те не могат да получат виза за България, защото числата от кода показват, че са от Крим. Те не могат да се приберат в родината си, защото някой във Вашингтон е взел решение, че така трябва да се случи", заяви още Сидеров.

"България няма нужда да излиза от Европейския съюз и НАТО, защото те ще се разпаднат от само себе си. Колкото до Евразия вижда се, че континент Европа няма и е измислен като понятие в края на 19 век. Противопоставянето Европа-Русия е изкуствено, защото Русия има много ресурси, от които Европа има нужда. Тяхното сътрудничество е нужно. Защо трябва то да бъде прекъсвано и да се подчиняваме на диктати", заключи лидерът на "Атака".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бялата Златка

    34 56 Отговор
    Е заредена финансово и продължава борбата си срещу НАТО и ЕС. А е коалиционен партньор на гражданите за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България!!!
  • 3 Koi

    45 106 Отговор
    Незнам кой ще се разпадне първо НАТО или ЕС но след ерата на диктатора Путин и неговите олигарси едва ли ще остане много от Русия а що се отнася до хората и политиците които работят открито или не за чужди държави или служби бих го нарекъл предатели и родо отстъпници и за тях най подходящи са крумовите закои

    Коментиран от #33

  • 4 Вал

    106 38 Отговор
    Парадоксално, че днешните Русофоби са реститути на имоти, които дедите им са придобили с далавери при оттеглянето на турците след Руско-Турскста война. Имотите са платени от Русия и съответно от Българската държава на Турция. Това е произходът на Българската Буржоазия. Неблагодарни и подли, забогатели от националните катастрофи и несправедливо реституирани от мутрата Костов.

    Коментиран от #9, #24, #92

  • 5 Гост

    92 21 Отговор
    Правилно им го каза тоя социопат.Щатите са на майната си само правят конфликти в нашата градинка.Уж загрижени.

    Коментиран от #7

  • 6 Гост с име

    35 81 Отговор
    Тая маймуна явно не знае, че като си в коалиция и в управлението трябва да следваш общия курс. Явно се подготвя за индивидуално явяване на следващите избори и освен на освидетелстваните ще разчита и на гласовете на русофилите отвратени от бсп.

    Коментиран от #27

  • 7 Koi

    21 70 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Да щатите правят конфликти ама ония водко консуматори само ни крадът и онищожават защото друго немогат

    Коментиран от #11

  • 8 ВЪЗРАСТЕН

    52 46 Отговор
    АЗ ЧАКАМ 50 ГОД. ГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ДА СЕ РАЗПАДНЕ, ПЪК СЕ РАЗПАДНА СССР !
  • 9 Кольо

    40 26 Отговор

    До коментар #4 от "Вал":

    Само се огледай безпристрастно , по големи КАПИТАЛИСТИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НЯМА , ДС СТАНАХА МУТРИ ЗА ДА ИМ ПАЗЯТ ФИРМИТЕ И ИНТЕРЕСИ ТЕ , СССР СТАНА РЕПУБЛИКА НА ОЛИГАРСИТЕ И МАФИЯТА !

    Коментиран от #15, #84

  • 10 Хуан Карлос

    31 32 Отговор
    Уникален Боклук !
  • 11 :D :D

    41 1 Отговор

    До коментар #7 от "Koi":

    "?О?!-нищожените" са поколенията след '87, но не заради тия или ония, а поради продажни "българи".
  • 12 Хасан

    22 50 Отговор
    Откога Крим е руски??от 200 г...Крим е на кримските татари...руснаците изравниха цялото културно наследство на татарите

    Коментиран от #40

  • 13 Koi

    15 34 Отговор
    Дали тия от атака са българи или булките на олигарсите а що се отнася до русия ще я видим като и свърши петрола което ще е скоро
  • 14 Тръмп

    19 40 Отговор
    Путиноблизец дърт!:):):)Рубли не взима,само в долари го поема!:):):)

    Коментиран от #16

  • 15 НКВД

    24 11 Отговор

    До коментар #9 от "Кольо":

    Това беше зделката Запад - Изток. Ти калво си мислиш че БКП - ,,партийците" от върхушката щяха да подарят кокала ли? Проблема е че всеки втори в БГ.казва- ,,и аз да съм и аз ще кардем"! И така до залеза на държавата България!
  • 16 НКВД

    43 16 Отговор

    До коментар #14 от "Тръмп":

    По добре на Путин от колкото като Б.Б на Сорос! Щото ГЕРБ се поддържа от НПО и US подолството на власт от 10 г.насам!

    Коментиран от #17

  • 17 Koi

    18 37 Отговор

    До коментар #16 от "НКВД":

    И какво щети даде Путин може би руски телефон чи да можеш да пишеш глупости
    Чи какво толкова виждате в тая Русия щото аз виждам само глад

    Коментиран от #18, #44, #75

  • 18 НКВД

    34 20 Отговор

    До коментар #17 от "Koi":

    Всичко ше ни даде суровини, АЕЦ,газопровод,пазар най вече! А сащ какво ни даде? И си свали цаките от НПОто щото изкривяват вижданята ти! Влез в правия път момче! Бъди патриот гледай малко по напред не живеем само днес има и утре. България не е на русофобите а на патриотите!

    Коментиран от #26

  • 19 Kcaniba

    17 31 Отговор
    Fuell нещастник! Волен е много болен русофилски изчадия!
  • 20 Stefko88

    14 19 Отговор
    Тоя не умре ли бе?

    Коментиран от #38

  • 21 onq s konq

    14 35 Отговор
    Направо не мога да повярвам че Сидеров може така да се изрази относно ЕС и НАТО,чийто член е България!И добре е да се осъзнае от редовия българин при какви условия и с какви полит. партньори е принуден да управлява Борисов,как се налага да се черви пред западните ни съюзници за подобни олигофренски изцепки и то на ПАРТИЯ,КОЯТО Е ВЪВ ВЛАСТТА!А искаме да влизат здрави Еврофондове че и да се увеличават,искаме и в Шенген...

    Коментиран от #22

  • 22 Stefko88

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Добре де защо не му покаже вратата тогава?

    Коментиран от #25

  • 23 гостенин

    39 14 Отговор
    Абсолютно вярно и правилно политическо решение.За справка-Унгария под ръководството на Виктор Орбан. За България и българите,Русия и руснаците са близки.А погледнато прагматично,Русия е източник на всякакви ресурси и пазар за готова продукция.Сега специално за всички неолиберали,соросоиди,фашизоидни евроатлантици и джендъри: преди 74год., България беше засипана от бомбените килими на англо-американските "миротворци".Вече близо 30год.,същите тези ликвидират енергетика,армия,промишленост,изсмукват всички ресурси на България,даже им вдигаме паметници и толерираме изродските им фондации! А по света-навсякъде,където стъпят сеят смърт и разруха: Никарагуа,Панама,Камбоджа,Виетнам,Афганистан,Югославия,Ирак(два пъти),Либия,Сирия! Навсякъде задокеанските "миротворци",налагайки "демокрация" и евроатлантически ценности,ликвидират живота! И всичко това единствено и само ,за да
    си присвоят ВСИЧКИ богатства на пострадалите от попълзновенията им държави. Мисля,че няма смисъл от допълнителни обосновки,за да стане ясно,че люлката на тероризма и световното зло е задокеанската хамериканска империя на злото!!!

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 onq s konq

    7 12 Отговор

    До коментар #22 от "Stefko88":

    Как се показва врата по време на мандат?Това значи да се анулира ДОГОВОРА СЪС ПАТРИОТИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ,защото Атака е част от коалицията им.Може да се направи коалиция с "Воля",но това значи да падне правителството и да има нови министри.Което пък значи ЖЕСТОКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ МИР!Най-бетонното/дори железобетонно/ управление на ГЕРБ би било с ДПС,но...това значи в Министерството на Земеделието бълг. език да бъде забранен и ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО...
  • 26 Koi

    9 24 Отговор

    До коментар #18 от "НКВД":

    Що се отнася до газа имаго и у нас и другаде при това много по евтин
    И стига стая Русия бил ли си там да видиш какъв глад е а или да видиш как бягат към лошия запад щото там мрът от глад имали гас ние сме им дали повече религия писменост култура държавност а те гас може би новичок или зарин

    Коментиран от #30

  • 27 Ford Prefect

    8 15 Отговор

    До коментар #6 от "Гост с име":

    "освен на освидетелстваните ще разчита и на гласовете на русофилите отвратени от бсп"

    Хахахахахах много точно изказване. Освидетелстваните... пхахахахахах
  • 28 Koi

    7 14 Отговор

    До коментар #23 от "гостенин":

    Стига с тия ресурси нали са насвършване и затуй ги боли щото нямат друго

    Коментиран от #32

  • 29 Абе

    11 20 Отговор
    Интересно на тоя кирлив ганъо колко ли пари му плащат от Москва?
  • 30 Ford Prefect

    10 8 Отговор

    До коментар #26 от "Koi":

    А ти бил ли си беее? Живеем в такива времена аз познавам англичани които живеят в Тайланд значи ли че там по -добре от острова?

    Коментиран от #89

  • 31 lilia Stoilova1221

    29 14 Отговор
    Прав е Волен рядко му се случва обаче когато е прав е прав!
  • 32 гостенин

    27 9 Отговор

    До коментар #28 от "Koi":

    Колега,защо повтаряте заучени и кухи фрази,без самите вие да сте наясно?!От къде знаеш какво има или няма в Русия? Не се засягай.Това,което ще кажа е АБСОЛЮТНО ОБЕКТИВНО (без пристрастия). Смея да твърдя,че за последните 10-тина години Русия действително се развива в положителна посока.Стандартът на живот за ОБИКНОВЕНИТЕ хора се вдигна,развиват наистина много собствени производства.Естествено,че центъра на Москва не е Русия.Но именно,заради това,че се подобрява живота на обикновените хора,те вярват на Путин. Относно Европа: Унгария е нагледен пример,че,когато се развиват енергетика и производства,ограничава се влиянието на чужди фондации,тогава се вдига и стандарта на живот. Германия до преди две години беше островът на спокойствието и действително СОЦИАЛНА политика,благодарение на силната промишленост. Франция,Италия Англия се превърнаха в държави-гета,балонни икономики с издигната в култ масова престъпност(не визирам курортите и централните части на големите градове-там е лицето и е добре).Единствено малките населени места(селца и градчета) са по-спокойни.Австрия и Швейцария са спокойни и добре уредени.Скандинавието в момента е малък талибански ужас за местните жители. За САЩ не искам да коментирам-действително са във финансов и икономически колапс.Цели райони са обезлюдени,много производства са сринати.Има места,над които не може да се упражни контрол от институциите(огромни гета с огромна престъпност),за жалост е истина.
    Не ме разбирайте погрешно.Прос
  • 33 MACEDONIA

    14 14 Отговор

    До коментар #3 от "Koi":

    Представям си един ден и в кърджали да проведат референдум за самостоятелна държава ще бъде точно , ама точно като в крим.
    Айди па тогаз кво че ми пее този умник.
    Няма двойни аршини и стандарти.
    Много я разбира политиката този гений .
  • 34 Цецо

    6 10 Отговор
    Бойко,
    зареди му сметката на този че останал на червено ,след това ще го ближе пак..
  • 35 Ford Prefect

    12 14 Отговор
    В този сайт има много освидетелствани. Я да ги преброим! Болен е кокаинова откачалка и рошшия до няколко години ще се разпадне за пореден път.
  • 36 Ами

    12 8 Отговор
    брей че злобен ганъо, колко ли му плащат от москва?
  • 37 Гост

    6 11 Отговор
    Загладнелите джендъррусофобчета , пак зацвърчаха ,като мишки !
  • 38 Психиатър

    5 7 Отговор

    До коментар #20 от "Stefko88":

    Щом под различни никове , коментираш и си отговаряш , душевното ти състояние не е добро !

    Коментиран от #49

  • 39 Пенсионера

    4 7 Отговор
    Златният пръстен на батко ми, гони интереса си. Който му вярва си е за негова сметка, а сметката на този доста набъбна
  • 40 ААА

    22 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    А от кога Константинопол е турски?- Малко повече. Изравнихте със земята културата на Източната Римска Империя , нашата също. Един регион със започнал ренесанс и просвещение, го върнахте назад в дивият азиатски феодализъм . Какво сте оставили на тази територия след себе си? -университети, замъци, дворци,произведения на изкуството , или рая , овчари,чобани, и аргати.

    Коментиран от #64

  • 41 Волен в ЕС

    8 13 Отговор
    Хубаво е да получаваш пари от две места: от Русия, за да работиш срещу България и от ЕС, за да работиш за България. Волен не е виновен, че е избран от Борисов за партньор. Но ние защо ги търпим да действат срещу нас?

    Коментиран от #46

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Наблюдател

    7 18 Отговор
    Путинска подлога е тоя, много прост народ, чак в парламента да го вкара за управлява!Мръсен русофил, колко пари трябва да вземеш да си такъв?
  • 46 Трол

    15 6 Отговор

    До коментар #41 от "Волен в ЕС":

    Не е хубаво да говориш в мн.ч., защото от анкетата за думите на Волен се вижда,че Вие сте малцинство. Така,че кой кого търпи е относително.

    Коментиран от #48, #62

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Наблюдател

    5 16 Отговор

    До коментар #46 от "Трол":

    Защо си мислиш, че анкетата отразява мнението на всички българи? На всички е известна активността на проруските тролове в нета и в българските сайтове. Ако подобни анкети бяха вярни Орешарски, който вече никой не помни още щеше да управлява.

    Коментиран от #50

  • 49 Stefko88

    0 10 Отговор

    До коментар #38 от "Психиатър":

    Що реши че си отговарям?
  • 50 Трол

    14 7 Отговор

    До коментар #48 от "Наблюдател":

    Защо пък трябва да си мисля, че ти отразяваш мнението на болшинството?
    Лично аз за себе си-Боленчо не е в час, НАТО няма да се разпадне, за ЕС незнам.
    А ти с проатлантикоГейски щуротии може да плашиш само гаргите!

    Коментиран от #53

  • 51 Рубладжийче

    7 17 Отговор
    Сидеров проявява типичния за всеки русофилски вожд тарикатлък - да подкрепя безрезервно Русия, но да не прави никакви конкретни стъпки срещу ЕС и НАТО. А още по-малко да призовава за излизане от тях или да инициира референдум да излизането на България от тези съюзи. Защо досега никой русофилски вожд не тръгна да прави подписка за подобен референдум? 500 000 подписа ще се съберат много лесно. Но подобен референдум ще бъде край на кариерата на подобни русофили и секване на паричните потоци както от Изток, така и от Запад. А парите за русофилските лидери са от първостепенно значение.
  • 52 кирил

    4 13 Отговор
    русия е пред неминуем разпад както ссср
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ivory

    6 11 Отговор
    Долен Сидеров нали щеше да прави референдум за излизане от Нато и ЕС ,сега много удобно избягва от тези обещания.

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Наблюдател

    1 6 Отговор

    До коментар #55 от "Трол":

    Не знам за какво говориш, само постове #48 и #50 са мои. Но щом си правиш такива прибързано изводи наистина нямаш собствено мнение. И ташстина, щом като сте мнозинство защо не предизвикат референдум за излизане от ЕС и НАТО? Навремето Станишев инициира референдум за АЕЦ, Слави Трифонов за броя на депутатите и мажоритарния вот, значи не е проблем да се съберат подписите. Къде е проблема?

    Коментиран от #63

  • 57 Ford Prefect

    9 7 Отговор

    До коментар #54 от "Ivory":

    Ще направи той на кукуво лято. Нали много добре знае какъв ще е резултата. Всъщност всички знаем какъв ще е резултата. Дори и освидетелстваните рублороби и атакаджии. За това и те също не дават много дават зор за такъв референдум. Ще им лъснат голите задници и трябва да мислят и нови опорки. А те, както виждаме в този сайт, и един прякор не могат да си измислят, та пишат с нашите. Жалки долни продажници! Ходете да правите ибрици на кадирката, путѝ, ерГРУХан и Сидераста. Смешници.
  • 58 гражданин

    6 8 Отговор
    Като гледам така Ссср се разпадна с варшавския им договор!Дори няма признаци да се възвърне една стотна от Ссср и варшавския им договор.Ссср направо се сгромоляса завинаги, а НАТО и ЕС дори се увеличава!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 новичок

    9 9 Отговор
    Прав е Сидеров! По-скоро НАТО и ЕС ще излезнат от България, както стана със СССР и Соц. блока , от колкото България да се осмели на такова решение. Иначе лицемерието на Западните джендъри по отношение на Крим е отблъскващо! Всички ходят в Москва, но в Крим не можело?? До колкото знам обвиненията бяха към Русия, а не към Крим и кримчани? Много странна логика имат джендърите

    Коментиран от #67

  • 61 Станисав

    3 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ако под "разпадане" се има предвид изхвърлянето в периферията на ЕС на държави като България (която не ще да пресече безобразната корупция), Унгария, Полша, Гърция - това не е разпадане, а изчистване на гнилото, на онова, което не струва и не иска да се промени към по-добро, а се мъчи да тегли ЕС назад. Това не е разпадане, а изхвърляне на негодните като Сидеров, Борисов и въобще на всичко, което избира такива в политиката, зад борда. Явно - българина си иска тежкия Путинов и Ердоганов ботуш и не признава нищо друго (Швейцарии, Ирландии и други реални демокрации са АНАТЕМА)...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Трол

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "Ford Prefect":

    Ми не аз се вживявам в герой на Дъглас Адамс! Значи не аз съм за преглед!

    Коментиран от #68

  • 66 garbage

    5 2 Отговор
    Партия А така и партията на "'антикомунистите"' "'демократи"' се карат."'Антикомунистите"' първо си разпаднаха седесето , после и десейбето и сега направиха коалиция с комуниста Христо Иванов и последната фракция на бесепето зелени някакви си там.
  • 67 Питащ

    4 6 Отговор

    До коментар #60 от "новичок":

    Ти изобщо знаеш ли какво е логика? Логично ли е в Русия да кръстят марка олио "Новичок"? Както и ти да избереш подобен ник? Каква е логиката?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Русофилска логика

    7 4 Отговор
    Всеки фашизоид, който прави метани на Путин и Русия е патриот и родолюбец.
  • 70 А БЕ

    5 6 Отговор
    НАТО И ЕС НЕ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ НО РУСИЯ ВЪРВИ С ТАЗИ ПОЛИТИКА КЪМ РАЗПАДАНЕ ! 40год на МИНАЛИЯ ВЕК ХИТЛЕРИЗМА ПРИНУДИ МНОГО ДЪРЖАВИ ДА СЕ ОБИДЕНАТ СРЕЩУ ХИТЛЕР ,СЕГА ЩЕ Е СРЕЩУ ПУТИН И ПУТИВИЗМА !
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Рубладжийче

    6 7 Отговор

    До коментар #71 от "patriot":

    Като си руски патриот защо не пишеш на латиница, пиши на македонската азбука.
  • 73 Българин

    7 9 Отговор

    До коментар #71 от "patriot":

    Че те Русия,като ни взеха ни взеха за РОБИ не ни напълниха сметките с рубли ,а ни ОКРАДОХА ВСИЧКО ЦЕННО , А ПО ЦЕННО ОТ ИСТОРИЯТА НА ЕДИН НАРОД НЯМА
  • 74 Ефтини сензации

    6 4 Отговор
    Е па прав е сидер бей.
    С тез санкции у крим и свястна дрога даже нямат. Я го вижте на какво е заприличал и какви ги плещи само след няколкодневен престой там...
  • 75 Ник

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Koi":

    За това сме на това диридже, защото всеки търси килипира.
  • 76 Иво

    6 3 Отговор
    Навремето 85- 86г имаше по заводите съобщения на които пишеше така:"Всички комунисти утре в 16'00 часа на събрание в залата на администрацията.Тези комунисти бяха всички партийни членове.Явно останалите бяхме фашисти за Бкп!!!А сега разни там комунисти се пишат чак за патриоти, а тогава за да станеш комунист член на Бкп те проверяха много месеци до "девето коляно" както беше лафа за времето 85г - 86г!Всеки не можеше да стане комунист член на Бкп, а само проверени "хора"!!!
  • 77 Bahti

    8 0 Отговор
    Само бг полититяги могат да се надупят и запад и на изток. ЗАКРИВАЙ ЧЕ Е СМЕХ!
  • 78 Ford Prefect

    5 5 Отговор

    До коментар #71 от "patriot":

    Срам и позор за България е индивид, с прякор "patriot", пишещ на латиница. Ти си срам за България и истинските патриоти. А ти да не си мислиш, че след като целуваш снимката на хобита, той ще те вземе в моцква и ще ти даде някой и друг "ilion"?
  • 79 Хохи

    5 8 Отговор
    СИДЕРОВ Е ЖЕЛЕЗЕН

    БОГ ДА ГО ПАЗИ И ДА МУ ПОМАГА

    НОРМАЛНО РАЗВИВАЩ СЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, ОГРОМЕН ФАКТ
  • 80 Хохи

    5 8 Отговор
    Сидеров няма АНАЛОГ в сегашната политика

    БРАВО НА СИДЕРОВ

    ХОРА СЪБУДИТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕ

    Коментиран от #82, #83

  • 81 Историк

    7 5 Отговор
    Парите правят чудеса. Навремето Бялата Златка щеше да освобождава Альоша от наряд и квичеше, че където стъпи руския ботуш трева не ник не. Сега е по-голям руснак и от Лавров. Русофил та дрънка.
  • 82 Станисав

    3 3 Отговор

    До коментар #80 от "Хохи":

    Будни са бе, Ха-хо! Умните хора избират слаби структури с много пари, като ЕС, където лесно могат да участват в управлението и да черпят от благосъстоянието (безмитната търговия, фондовете). Тъпите мазохисти пък все се ръгат в диктатурите, защото си търсят някой "мощен" да ги ... такова ("кекс")... Та, слабостта на купищата полуграмотни (скоро ще станат и изцяло неграмотни) в България към разните диктатори като Путини, Ердогановци и прочее ясно показва българите от кои са...
  • 83 Ford Prefect

    5 5 Отговор

    До коментар #80 от "Хохи":

    Хората сме будни. Въпроса е кога рублоидите ще се събудите?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 antimediator

    4 1 Отговор
    Всички знаят , че руснаците му плащат , както плащат на Льо Пен и т.н...
    Естествено е че трябва да си заработи парите и да го показват като циркаджийска маймуна по руските медии.
  • 86 Анонимна

    5 0 Отговор
    Я кажи Волене,от България -колко пари се изнесоха незаконно,през последните 20 години????От Русия незаконно са изнесени -430 милиарда долара !!!!Искаме такива факти,а не глупости!!!!Не искаме да ЧЕТЕМ ГЛУПАВИ СТАТИИ!!!!
  • 87 Анонимна

    5 0 Отговор
    Атака на Волен Сидеров се финансира от Русия!!!! Затова,той защитава руските интереси и олигарси!!!! Не са истински патриоти,а предатели!!!Долу,Атака!!!!!!
  • 88 Орфей

    2 1 Отговор
    Те имат само пари,но не и съвест,родолюбие,състрадание!!!! Продадоха България!!! Натириха българите да работят за чужди държави!!!!!За най- важното,не работите,Волене,за ЧОВЕКЪТ!!!!!
  • 89 Koi

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ford Prefect":

    Бил съм и баба ми е още там
  • 90 Cvetan Peevski

    1 0 Отговор
    Жалко , тук Българи няма ! Има само Американски подлоги и Руски подлоги .
  • 91 Мисли с главата

    0 1 Отговор
    Пак забелязвам едно озлобение и голяма пристрастност от страна на тези с многото минуси. Стига сте хвалили сащ, нато, евросъюза защото освен една манипулация нищо не сте спечелили от тези"ценности". Онези, които печелят не четат форумите!
  • 92 Ало

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Вал":

    Ей мишок Русия никога и нищо не е плащала ,стига сте писали глупости ,вземете прочетете някоя книга да се образовате малко невежи
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 анонимен

    1 0 Отговор
    Необходимо е БНБ да се държи под строг надзор с оглед превантивна дейност за рискови финансови институции.
  • 95 Каза ли

    0 0 Отговор
    нещо за Альоша? Освободен ли е вече от наряд?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове