Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 21:52 8 172 11

Светец се яви върху дърво за огрев

  • светец-
  • дърво

Десетки хора се стичат от дни в къщата на една пенсионерка в силистренското село Кайнарджа. Причината е дърво, върху което, както твърдят, като чудо се появил образ на светец. Мария Прахова стигнала случайно до откритието, което сега е атракцията на селото, докато един ден вземала от дървата за огрев.

„И изведнъж така се вгледах и видях човешки образ. И накарах едно момче долу да погледне и той - да не би фантазията ми… нещо да ми се е развинтила, мозъка нещо… и той каза същото нещо - че вижда човешки образ”, разказа тя пред бТВ.

Хората в Кайнарджа си спомнят и други подобни случки. „Аз бях много малка, когато на един прозорец казаха, че излязла света Богородица, ходила съм там да гледам…,” споделя Маринка Станева.

След като се разчуло за странното дърво, десетки хора идват в дома на баба Мария.
„Да се надяваме, че това е нещо, което ще допринесе за община Кайнарджа, за жителите на община Кайнарджа по-добро…,” каза кметът Любен Сивев. 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Horhe

    0 0 Отговор
    И вече чакат берекет под формата на плазмени телевизори , плейстейшъни и айфони . В крайна сметка ако не пусне никакъв фандък тая цепеница може да си я ползват за огрев поне топлина може да им донесе за кратко
  • 2 Иванов

    2 2 Отговор
    Има един Бог и той се казва Исус Христос.
    Всякакви други подхлъзвания, шашми, явления и пр. са прах и гонене на вятъра.
    Бог ясно е заявил в Библията всичко, което е искал да ни каже и много категорично е дал заявка за характера си. А у Него няма нищо половинчато и намекващо... Всичко е ясно.

    Тъй че... Не е светец пънчето... Инак е хубаво пънче..

    Коментиран от #3, #6

  • 3 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов ":

    @2 bravo Ivanov stiskam ti raka za izkazvaneto.
  • 4 азсъм

    1 2 Отговор
    тази новина е от 2011 година ..

    моля ако може нещо ново да побликувате!
  • 5 Йовко Исапов

    0 2 Отговор
    Дрън, дрън чи пляс
  • 6 НЕДКО САВЧЕВ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов ":

    @2 Напротив, всичко в Библията е казано неясно и двусмислено. Освен това колкото е вярно там, толкова е и в Корана, и в Индуските Будистки писания и т.н. И е еднакво вярно/невярно/.

    А това на пъна е въпрос на фантазия, и що пък да е светец- аз го виждам като навъсено тъжно някакво си лице, що трябва да е светец?
  • 7 жиката

    0 4 Отговор
    няма господ няма религия всичко е измама..има извънземни дето са ни под4инили и 4рез религията...аз вярвам само в п..ета ядене и пари

    Коментиран от #8

  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "жиката":

    @7 ne samo che ima gospod ami toi te gleda i shte te sloji na miasto profan takav.
  • 9 azzz

    0 0 Отговор
    shto trqbva da vqrvame na prirodni normalni qvleniq i az vidqx na zavesata si Eminem no beshe prosto para ;dd a i tova prili4a na nekfo animacionno geroi4e ;dd Vie si vqrvaite nema lo6o ama karai... . SAmo bog i ni6to drugo :) I moje bi nqkade tam druga celivizaciq
  • 10 христомир христов

    0 0 Отговор
    super
  • 11 реалист

    0 0 Отговор
    Това, че има лице на не значи че е образ на светец.... страшна простотия и филмарщина.......... статията разбира се писана от жена, за пореден път неадекватно... отделно и самите хора са промити и то много, веднага се вкарват във филма че било светец.....

    "Хората в Кайнарджа си спомнят и други подобни случки. „Аз бях много малка, когато на един прозорец казаха, че излязла света Богородица, ходила съм там да гледам…,” споделя Маринка Станева."

    А тази жена дали знае, че има технология от десетки години за правене на холограми и то осъзаеми и че това се използва в името на манипулацията над хората? Прости хора, невежи и неинформирани, защото гледат телевизия, а там истината няма да им кажат никога